Billige banklån online – åbent 24/7

Banklån med lav rente – lån i bank hurtigt og billigst online

Det har aldrig været nemmere at få billig banklån rente, og vi har gjort det endnu nemmere for dig ved samle de billigste udbydere af banklån ét sted. Få et banklån billigst med lav rente på bare 2 minutter her, ansøg allerede i dag!

Spørgsmål vedrørende banklån

Vi får løbende stillet en række spørgsmål fra vores brugere, så for at hjælpe jer bankkunder der sidder med lignende spørgsmål, har vi listet de hyppigst stillede spørgsmål og svar op herunder.

Hvem kan få billige banklån?

Der findes billige banklån online til alle, der kan opfylde nogle ganske få og fair krav. Kan du opfylde nedenstående krav, jamen så er dine chancer for at få op til 400.000 kr. overført direkte til din konto i løbet af få minutter ganske gode. Se her:

  • Ingen RKI
  • 18 år
  • Fast indtægt
  • Dansk bopælsadresse

Man kan altså sige, at der findes et billigt banklån til de, som kan sige ja til hver af ovenstående punkter. Og det bedste af det hele er næsten, at du kan låne uden sikkerhed. Alle ovenstående online banker kræver ingen form for sikkerhed for de penge, de låner dig.

Nu snakker vi kun om online banklån, da banklån hos de traditionelle banker er en helt anden sag. Online netbanker har en meget mere lempelig kreditvurdering, hvilket er en af årsagerne til deres store popularitet.

Rent faktisk er der aldrig optaget så mange online banklån, som der bliver optaget nu. Hvilke andre alternativer har de mennesker, som får afslag i banken også? Mange mennesker er jo vant til at kunne smutte hen til deres bankrådgiver gennem 20 år og låne lidt penge uden problemer, men det er fortid.

Står du og mangler 10.000 kr. eller måske 100.000 kr. akut, og banken giver dig afslag, så er du på spanden. Pengene skal måske bruges på en ny bil, så du kan komme på arbejde, eller en ny vaskemaskine, så du kan få vasket dit tøj osv. Et lån bliver ikke altid optaget for at få penge til sjov og ballade, mange mennesker optager lånene for at kunne købe ting, så deres hverdag kan fungere.

Heldigvis skelner alle de online banker, vi har samlet her på siden, ikke mellem jer kunder. De låner lige så gladeligt ud til fru Hansen, som har friværdi i sit hus på 1 eller 2 millioner, som de låner ud til Lasse på 22 år, som sidder i lejebolig og intet ejer af værdi.

Derudover blander de sig heller ikke i, hvad du vil bruge dit banklån til. Om du vil rejse jorden rundt, eller om du vil købe nye hårde hvidevarer, det er helt op til dig.

Man kan kalde det frihed til selv at bestemme over lånte penge!

Hvor meget kan jeg låne?

Her på siden kan du låne op til 400.000 kr. på bare 2 minutter, og der stilles kun ganske få og fair krav. Du må ikke være registreret i RKI, du skal have fast indtægt, du skal være fyldt 18 år, og du skal have dansk statsborgerskab med dansk bopælsadresse.

Hvor meget du kan låne i din egen bank, er en helt anden sag. Bankerne mistede mange milliarder kroner på mere eller mindre tåbelige udlån uden sikkerhed før og efter finanskrisen, og de garderer sig af denne årsag med livrem og seler.

Går du i din bank for at låne penge, vil de derfor kigge på en lang række faktorer. En af de vigtigste faktorer er dit rådighedsbeløb, som bankerne har skærpet voldsomt. Rådighedsbeløbet er dine faste udgifter fratrukket din indtægt, og den nemmeste måde at udregne dit rådighedsbeløb er ved at lægge et budget. En familie med 2 voksne og 2 børn skal cirka have mellem 15 – 17.000 kr. i månedligt rådighedsbeløb, hvilket er et højt beløb for de fleste familier.

Derudover kigger bankerne på historik, altså om du er en god, middel eller dårligt bankkunde. Betaler du dine regninger til tiden, har du ofte overtræk, sparer du op til pensionen, har du forbrugslån, billån, SU-lån ved siden af.

Ligeledes kigger de på, om du selv kommer med en udbetaling. Det vil altid sende et godt signal at have sparet lidt penge sammen, men for mange mennesker er det dog ikke muligt.

Endeligt kigger banken på, om du har nogle aktiver, som de kan få sikkerhed i. Har du ingen aktiver som egen bolig, bil, båd osv., så kan det blive rigtig svært at låne penge i banken. Banken vil som sagt have 100% sikkerhed for deres penge, og selv om du har en god økonomi, og de kan se, at der ingen problemer vil blive med at afdrage på lånet, så er det typisk stadig ikke godt nok for dem.

Efter mødet med din bankrådgiver, hvor har du skullet fremlægge alt omkring din økonomi, kan du ellers læne dig tilbage og vente fra 1-2 dage og op til et par uger, før du får svar.

Hvad koster det at låne?

Vælger du et online banklån, koster det lige fra 4,99% i rente i og opefter. Det er en anelse dyrere at optage et online banklån, men dog skal du have in mente, at du kan låne penge uden sikkerhed.

Netbankerne kræver, som beskrevet ovenfor, ikke sikkerhed i noget som helst. De løber altså en kæmpe risiko ved hverken at have pant i din bil, bolig, båd eller scooter, og derfor kan man med rette kalde online banklån for billige banklån.

Nedenfor har vi listet et eksempel på online banklån priser:

Lånebeløb: 65.000 kr.

Løbetid: 5 år

Månedlig ydelse: 1.242 kr.

Debitorrente: 4,99%

ÅOP: 6,30%

Samlede kreditomkostninger: 10.474 kr.

Samlet tilbagebetaling: 75.474 kr.

Det koster altså 10.474 kr. at låne 65.000 kr. med en løbetid på 5 år. Det er uden tvivl et af de bedste banklån, man kan få og vel sagtens et af de billigste banklån på markedet.

Banklån eller realkreditlån?

Om du skal vælge banklån eller realkreditlån, kommer helt an på lånebeløbet. Snakker vi om fast ejendom til en million og opefter med lang tidshorisont, så er der ingen tvivl om, at et realkreditlån vil være at foretrække.

Snakker vi mindre beløb, som vil kunne blive afviklet over et kort årrække, så vil et banklån typisk være at foretrække. Realkreditlån er noget dyrere at stifte, så derfor skal beløbet være relativt højt eller tidshorisonten skal være lang, før det kan svare sig.

Måske tænker du, at renten er så meget lavere end på banklån, så derfor vil det altid kunne svare sig, men sådan er det ikke. Udfordringen ved realkreditlån er jo også de meget omtalte bidragssatser, som i mange tilfælde vil være højere end selve renten.

Uanset hvad, så kommer de fleste ikke om ved, at de både behøver et banklån og realkreditlån, når de skal låne mange penge. Typisk skal du selv finde 20% til udbetalingen, og det er her, at bankkunder vælger at finansiere dette beløb med et banklån.

Hvad er renten på banklån?

Det er meget individuelt fra bank til bank og fra kunde til kunde, men et sted mellem 5-8% skal du regne med. Online banker kører fast med lige under 5% i rente, hvis du bliver fundet meget kreditværdig.

Jeg kan ikke betale banklån?

Har din situation ændret sig, så du ikke længere kan klare dine månedlige afdrag på banklånet, bør du hurtigst muligt kontakte banken. Forklar dem situationen og hør om I ikke kan finde en eller anden løsning, som f.eks. en afdragsfri måned eller lignende.

Trygt Bank har samlet Danmarks førende og bedste online långivere . Det er super enkelt og hurtigt at låne op til 350.000 kr., og oftest du får svar allerede inden for 15 minutter. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, og pengene må du bruge på lige netop det, som du har lyst til. Se udvalgte online banker nedenfor – eller se den fulde oversigt over online lån i Danmark her.


Banklån fra Bank Norwegian


Lånlet lån

Vi anbefaler ikke længere LånLet lån – brug i stedet:

Lån fra 3.000 kr. til 75.000 kr. super nemt og hurtigt uden at stille nogen form for sikkerhed. Ansøg allerede i dag og modtag pengene inden for få dage. Gør dine drømme til virkelighed med et lån fra Lånlet. Lån fra 3.000 kr. til 75.000 kr. uden at stille sikkerhed og uden at fortælle, hvad pengene skal bruges på.

Lånlet er et finansieringsselskab, som samarbejder med Basisbank, der har mere end 20 års erfaring som lånevirksomhed. Lånlet gør det nemt for dig at låne penge, og din ansøgning bliver behandlet hurtigt, anonymt og fortroligt, uden at der bliver stillet nærgående spørgsmål.

Lån fra 3.000 kr. til 75.000 kr. og brug dem på alt lige fra en ny fladskærm til en rejse eller et nyt køkken. Lånlet blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til, men for at kunne låne de mange penge skal du opfylde følgende betingelser: Du skal være fyldt 18 år, have fast bopæl i Danmark, du må ikke være registeret i RKI, og du skal have fast indtægt. Opfylder du disse betingelser, er chancerne for at kunne låne penge hos Lånlet gode. Bliver du godkendt, vil pengene blive overført til din konto inden for få dage.

Lånlet tilbyder desuden en tryghedsforsikring i tilfælde af dødsfald, arbedjsløshed, sygdom, ulykke o.l. Forsikringen koster 6% af den månedlige ydelse, og på den måde sikrer du dig selv, hvis uheldet skulle være ude. Klik på banneret oven over for at læse mere og for at låne pengene.


Selene lån

Mangler du penge nu og her, så er Selene Finans løsningen. Du kan låne op til 250.000 kr. uden sikkerhed og på kun ganske få minutter. Vi anbefaler ikke længere Selene lån – brug i stedet:

Mulighed for tryghedsforsikring ved arbejdsløshed, sygdom eller dødsfald! Selene Finans er en populær online lånudbyder, som tilbyder lån uden sikkerhed. Du kan låne helt op til 250.000 kr. uden at stille sikkerhed overhovedet. Du låner pengene online, og det tager kun få minutter, inden du får svar. Selene Finans blander sig overhovedet ikke i, hvad pengene skal bruges til, det bestemmer du helt selv.

Sikre dig selv og din familie! Hos Selene Finans har du mulighed for at tegne en tryghedsforsikring, som går ind indfrier eller dækker de månedlige betalinger i tilfælde af dødsfald, sygdom, arbejdsløshed osv. Forsikringen koster kun 6% af din månedlige ydelse og bliver betalt sammen med ydelsen.

Selene Finans Danmark er et danskejet finansieringsselskab med mere end 20 års erfaring. Selene Finans sætter kunden i centrum, og du vil altid opleve at få en venlig og professionel betjening af deres kompetente medarbejdere, hvis du kontakter dem. Alle ansøgninger bliver behandlet hurtigt, seriøst og 100% fortroligt.

For at kunne få et lån uden sikkerhed hos Selene Finans, skal du opfylde 4 betingelser. 1. Du skal have fast bopæl i Danmark. 2. Du skal være fyldt 18 år. 3. Du må ikke stå registreret hos RKI. 4. Du skal kunne dokumentere en fast indtægt.


Leasy lån / FOKUS Lån

Ønsker du at låne på til 50.000 kr. nemt, sikkert og hurtigt, så prøv et Leasy lån. Hos Leasy behøver du ikke stille sikkerhed for at låne penge – ansøg i dag!

Leasy er god til andet end elektronik og hårde hvidevarer! Hos Leasy kan du hurtigt og sikkert låne fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr. online. Det er helt enkelt og lynhurtigt at låne penge hos L´easy, og du skal hverken stille sikkerhed eller fortælle, hvad pengene skal bruges til. Udfyld blot låneansøgningen, så bliver du kontaktet og bliver du godkendt, så har du pengene i løbet af få dage. For at blive godkendt skal du være fyldt 20 år og ikke være registreret i RKI.

Med et Leasy kviklån på op til 50.000 kr. kan du indfri flere af dine små drømme og du har op til 5 år til at betale pengene tilbage. Ønsker du at få afviklet gælden hurtigere eller på én gang, kan dette gøres til enhver tid.


Ferratum lån

Ferratum er markedsførende inden for SMS lån og mikro lån. Send en SMS til Ferratum og lån op til 4.000 kr. på få minutter. Ansøg allerede i dag! Et SMS lån og mikrolån er faktisk det samme som et traditionelt online forbrugslån. Den store forskel ligger i, at man ansøger om lånet via SMS frem for via nettet. Ferratum er blandt de førende inden for mikrolån og SMS lån. Det er utroligt simpelt at ansøge om et SMS lån – du sender blot en SMS med navn, adresse, CPR nummer, email, postnummer samt lånebeløb og få minutter efter får du svar.

Er du godkendt til SMS lån hos Ferratum, følger du blot anvisningerne i SMS´en og få dage efter, står pengene på din konto – du har mulighed for at låne fra 500 kr. op til 4.000 kr. Hos Ferratum skal du ikke stille sikkerhed af nogen art og du bliver heller ikke spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Du skal dog opfylde følgende krav for at blive godkendt til SMS lån eller mikrolån: Du må ikke være registreret i RKI, du skal være fyldt 21 år og du skal have folkeregisteradresse i Danmark. Opfylder du disse krav er sandsynligheden for at blive godkendt til et SMS lån eller mikrolån stor.


DER lån

Få et DER quicklån på op til 25.000 kr. uden at du skal stille sikkerhed. Lån penge hos DER og brug dem på lige hvad du ønsker dig – ansøg allerede i dag! Hos DER kan du låne op til 25.000 kr. uden at skulle stille nogen form for sikkerhed og DER blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til. Udfyld ansøgningen og DER kontakter dig lynhurtigt, og bliver du godkendt, vil pengene stå på din konto i løbet af få dage.

At låne penge hos DER er rigtig nemt og går rigtig hurtigt. Men for at kunne komme i betragtning til et DER quicklån kræver det bl.a., at du er fyldt 20 år og ikke står i RKI registeret. Opfylder du disse krav, så er chancen for at kunne låne penge hos DER stor. Ansøg hos DER allerede i dag!


Husk at det er gratis at ansøge om lån hos alle ovenstående långivere, og du kan sagtens ansøge hos flere på én gang.

Se den komplette oversigt over lån her