TRYGT.DK - Lån du kan stole på

Alle har ret til det bedst mulige lån døgnet rundt!

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Hvad laver Trygt?

Denne hjemmeside er oprettet for at kaste lys over et uoverskueligt marked – nemlig markedet for online lån. Når det gælder de mange muligheder for lån online, er der én ting, der går igen hos alle udbydere af lån: Renterne er højere end ved banklån. Til gengæld er det hundrede gange nemmere at få et lån på nettet end i banken.

Benyt formularen, hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til os.

Jumi ApS, Fyrrebakken 38, 9000 Aalborg, CVR: 33077017, Tlf.: 52640661

Mail: tondenx@gmail.com

Et udsnit af glade kunder hos TRYGT

Niels Witt
Kanon løsning Jeg kører på landevejen som trucker og der er bare nogen gange hvor det kniber sidst på måneden. Et gratis kviklån er løsningen for mig for når jeg får løn har jeg grynene til at betale det ud inden der er gået 30 dage. Kanon løsning! Roser fra mig til Trygt.
Thorsten Jensen
Kassekredit er smart Jeg synes, det var nemt at finde en god kassekredit hos jer. Det tog mig under 1 time fra jeg fandt jer til at jeg havde oprettet en kassekredit, og det er bare meget nemmere og billigere end for eksempel et kviklån. Top anbefaling fra mig!
Anders Christensen
Nemt og gratis som lovet Det var nemt! Søgte lidt i jeres liste, fandt et godt tilbud og ansøgte om et kviklån. 30 sekunder senere fik jeg mail retur med et ja. Så er det nemt at låne penge og helt anderledes end at skulle i banken!
Dorit J
Perfekt lån! Jeg fik afslag i banken, men blev godkendt i løbet af 60 sekunder hos jer. Fantastisk!
Morten B. Dehmann
Min redning! Jeg har været slem til at tage det ene kviklån efter det andet - men efter at have læst om muligheden for en kassekredit her hos jer, valgte jeg en kassekredit hos Ferratum gennem jer.

Det er nemt, det er meget billigere og jeg har altid penge til rådighed. Tak for hjælpen!
Einar
Af og til snupper vi et kviklån, når det brænder på. Og vi bruger altid TRYGT, for så ved man sgu, hvad man får. Aldrig noget bøvl og altid hurtigt svar på en låneansøgning. 5 stjerner!
Berit Jensen
Det var hurtigt! Jeg fik pengene udbetalt til min konto på under 2 timer. Tak, Santander! Og flot med de gode alternativer til Sanatnder lån.
Miriam Bro
5 Stjerner! Jeg er ikke altid lige stolt af at skulle tage et kviklån, for det er jo fordi, jeg ikke helt har balance mellem indtægter og udgifter. Men når det nu skal være er det nemt og hurtigt hos jer. Tak for det og 5 stjerner fra mig
Lise
Utroligt at man kan have den samme bank i 8 år og så få en kold skulder, da man skulle have et kreditkort. Det tog under 5 minutter her på Trygt, og så var den sag klaret. Tak for hjælpen!
Lasse
Har taget 2 små lån her i løbet af de sidste 8-9 måneder. Betaler som regel tilbage på under en måned og så er det jo gratis her på trygt. Det kan jeg lide, og det kan min tegnebog også.

Hvorfor TRYGT?

På trods af det faktum, at vi modtager kommission fra långivere, når du optager et lån gennem os, bestræber vi os på at sikre, at kun seriøse, ordentlige og fair lån er udbudt via os. Vi vil have, at du skal føle dig tryg, når du søger efter et lån hos os!

Mange mennesker eftersøger lån online - ikke mindst lån uden sikkerhed og dokumentation. Alle lån er uden krav om sikkerhed - men et vist minimum af dokumentation skal du selvfølgelig levere.