Ferratum lån

Gratis og rentefri kredit i 30 dage - Udbetaling af Ferratum dk lån på under 45 minutter i dag fredag, 12/7

Ferratum kredit er lig med penge i en fart, og endda helt uden renter de første 30 dage! Er du ny kunde hos Ferratum.dk, kan du låne op til 6.000 kr. gratis og rentefrit i en måned. Der er altså ingen udgifter forbundet med at optage det første lån hos Ferratum!

Ferratum har ganske enkelt gjort det super nemt at låne penge hurtigt på nettet. Selve låneprocessen tager bogstaveligt talt ikke mere end to minutter, og under en time senere står pengene på din konto!

Der er mange andre gode grunde til, at de er blandt danskernes absolut mest populære kreditudbydere. Ferratum gør det ganske enkelt super nemt at være online bankkunde!

Alle processer og trin i forbindelse med optagelse af kredit er forenklede ned til mindste detalje. Du, som låntager, slipper altså helt og aldeles for at skulle igennem komplicerede låne- og beslutningsprocesser. Og hvem har også lyst til det!

Læs her, hvorfor alle vil låne penge hos Ferratum:

Fordele ved Ferratum Kredit

Ikke nok med, at det er super enkelt at optage lån hos Ferratum. Der er faktisk en lang række yderligere fordele, som vi har listet herunder.

 • Ingen oprettelsesgebyr
 • Det tager under 2 minutter at ansøge og blive godkendt
 • Hurtig udbetaling på 45 minutter (også om lørdagen)
 • 2 afdragsfrie måneder om året
 • Betal kun renter for det trukne beløb
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, læs mere
 • De blander sig ikke i formålet med lånet

En anden og meget væsentlig fordel er de yderst lempelige krav, som vi kommer nærmere ind på herunder.

Krav for at låne penge hos Ferratum.dk

Ferratum kreditDer er ikke mange, men der er dog et par krav, hvis du ønsker at låne penge hos Ferratum Kredit. Nedenfor har vi listet de yderst lempelige krav, som er ufravigelige, hvis du vil i betragtning til et hurtig lån.

 • Minimumsalder: 21 år
 • Ingen RKI anmærkning
 • Dansk CPR nummer
 • Dansk folkeregisteradresse

Som du kan se, stiller Ferratum.dk ikke mange krav til låntagerne. Af samme årsag bliver stort set alle låneansøgere godkendt og får deres lån udbetalt med det samme.

Så nemt får du et hurtigt lån hos Ferratum

Det er helt utroligt nemt at gennemføre en online låneansøgning på via deres hjemmeside. Nedenfor har vi opstillet de få og enkle trin, du skal igennem:

 • Trin 1 - Ansøg om den ønskede kredit fra 1.500 - 20.000 kr.
 • Trin 2 - Udfyld navn, adresse, mail og telefonnummer - vent 30 sekunder på svar
 • Trin 3 - Bliver du godkendt, kan du få lånet udbetalt på blot 45 minutter

Det er nærmest en ren fornøjelse at låne penge hos Ferratum, og det er næsten uden låneansøgning. Hvis du er vant til de fysiske bankers træge og komplicerede låneprocesser, vil du blive overrasket!

Låneeksempel

Lad os se nærmere på renten, hvis vi antager, at du er eksisterende kunde. Nye kunder får som sagt gratis lån, hvilket vil sige helt uden renter og gebyr.

Den nemmeste måde at vise en illustrere rente og ÅOP er ved hjælp af et låneeksempel.

Lån: 4.000 kr.

Løbetid: 12 måneder

Rente: 95%

ÅOP: 178%

Månedlig ydelse: 676 kr.

Samlede kreditomkostninger: 2.786 kr.

Tilbagebetalingsbeløb i alt: 6.786 kr.

Husk som sagt på, at du låner pengene uden sikkerhed hos Penge-lån.nu. Du skal altså ikke stille pant eller øvrige garantier for din Ferratum kredit. Blandt andet af disse årsager er renten, som den er, hvilket vel er meget fair?

Min konto

Er du kunde hos Ferratum, kan du logge dig på “Min konto”. Dette login giver dig flere muligheder for at administrere din kredit. Nedenfor har vi listet dine muligheder, når du er logget på “Min konto”.

Tilbagebetaling

Under “Min konto” kan du blandt andet lave en tilbagebetaling af dit lån. Om du vælger at tilbagebetale lånet på én gang eller over flere omgange, er helt op til dig. De fleste vælger dog at tilbagebetale deres Ferratum kredit med faste lave ydelser hver måned.

Du skal med andre ord ikke ansøge om forlængelse af dit lån, da der ikke er nogen “udløbsdato på. Som nævnt tidligere, skal du huske på, at du kun betaler renter af det trukne beløb og ikke hele kreditten.

Forhøjelse af kredit

Du har mulighed for at forhøje din kreditgrænse op til 20.000 kr., når du er logget ind på “Mit Ferratum”. De 20.000 kr. gælder for kassekredit og ikke deres mikrolån. Vælger du et Ferratum mikrolån er beløbsgrænsen kun 6.000 kr., og lånet skal tilbagebetales efter senest 45 dage.

Udbetaling

Du bestemmer helt selv, hvor meget og hvor ofte du laver en udbetaling fra din kassekredit. Når først du har fået bevilget et lån, kan du selv vælge, om du vil hæve det fulde beløb eller af flere omgange. Det er super enkelt og utroligt brugervenligt at administrere dit lån via “Min konto”.

Trustpilot

Ferratum har langt over 1000 anmeldelser på Trustpilot, som samlet set giver dem 4 ud af 5 stjerner med karakteren “God”. Selskabet ligger dermed blandt de mest populære udbydere af kviklån gratis og hurtig lån på nettet.

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med banken har du følgende muligheder:

Åbningstider

Du kan komme i kontakt med banken i deres åbningstid, som er:

 • Hverdage kl. 9.00 - 20.00
 • Lørdage kl. 10.00 - 14.00

Ferratum har adresse på Strandvejen 125, 2900 Hellerup og bankens hovedsæde ligger i Helsinki. Banken er i øvrigt en af verdens førende online banker, som opererer i mere end 25 lande. Samlet set har banken over 2 millioner kunder fra det meste af verden.

Ferratum erhvervslån op til 750.000 kr.

Er du virksomhedsejer kan du også drage nytte af et billigt erhvervslån fra Ferratum. At ansøge om et virksomhedslån er stort set lige så enkelt som et privatlån.

Så nemt ansøger du om et Ferratum virksomhedslån:

 1. Ansøg på 5 minutter - skriv kort om dig selv og din virksomhed
 2. Vent én arbejdsdag på svar
 3. Bliver du godkendt står pengene klar inden for 24 timer
 4. Brug pengene på det du ønsker til din virksomhed

Krav for at tilbyde et business lån er følgende:

 • Din virksomhed er mindst 12 måneder gammel
 • Indtjeningen er mindst 550.000 kr.
 • Der skal allerede være en decideret virksomhedskonto tilknyttet virksomheden
 • Virksomheden skal have fysisk adresse i Danmark
 • Alle ejere af virksomheden skal være bosiddende i Danmark

Kan du opfylde ovenstående krav, vil du med stor sandsynlighed kunne låne mellem 15.000 - 750.000 kr. på under et døgn!