Ansøg om gratis kreditkort – VISA kort med kredit ✓

Et kreditkort er uundværligt i det daglige eller på ferien, men hvilket er det bedste, og hvordan ansøger du om dette populære betalingskort. Vi guider dig igennem valg af kreditkort, så du undgår ubehagelige overraskelser. Vi viser dig ligeledes, hvor du får et gratis kreditkort med op til 100.000 kr. kredit, og hvor du samtidig optjener point til en gratis rejse med Norwegian. Tilbud opdateret: fredag, 12/7

Bemærk: Der er p.t. ingen tilgængelige kreditkort, men vi har et godt alternativ til dig:

 • Altid op til 60 dages rente- og gebyrfri kredit
 • 3 måneders rentefri delbetaling
 • Mulighed for lav debitorrente på 4,91 % over 12 måneder
 • 0 kr. i valutavekslingsgebyr
 • 0 kr. i kontanthævningsgebyr
 • Attraktiv rejseforsikring inkluderet, når du betaler min. 50% af rejsen med kortet

Gratis VISA med kreditBedste kreditkort

Det bedste kreditkort eller rettere det betalingskort, der passer bedst til dig, afhænger i høj grad af dine personlige præferencer. Faktorer, der typisk vil være værd at kigge på, når du skal vælge betalingskort, er:
 • Hvad er købsgrænsen
 • Er der rentefri kredit
 • Er der tilknyttede tilbud
Når vi snakker købsgrænse eller forbrugsgrænse, er det både den daglige grænse, som kan ligge på mellem 2.000 – 5.000 kr. samt den månedlige, som kan ligge på mellem 20.000 – 100.000 kr.
Visse kreditkort udbydere tilbyder rentefri kredit i helt op til 45 dage. Du kan altså trække op til den maksimale købsgrænse uden at betale renter eller gebyrer.
Tilknyttede tilbud kan være alt lige fra gratis rejse- og afbestillingsforsikring, gratis adgang til lounges, optjening af point til rejser osv. Bank Norwegian er en af de udbydere, som tilbyder hele paletten, og i skrivende stund anses deres betalingskort, som et af de bedste kreditkort.

Ansøg om kreditkort

Én ting er at ansøge om et kreditkort i din bank, en anden ting er ansøge om et betalingskort på nettet, hos eksempelvis Bank Norwegian. Ansøgningsprocessen i din bank vil oftest være noget længere og noget mere besværlig end f.eks. gennem Bank Norwegian.
Det er super nemt at ansøge online, og der er kun ganske få punkter, du skal udfylde, og ganske få krav du skal opfylde. Ansøgningsprocessen tager typisk ikke mere end et par minutter, og du får svar med det samme.
Ansøg om kreditkort med gratis kassekredit på op til 50.000 kr. i dag
Skal du ud at rejse, er der flere ting, der er værd at have in mente vedrørende betalingskort. Vi har listet de vigtigste punkter nedenfor:
Medbring et reservekort, hvis det ene skulle blive stjålet, eller forretningen ikke vil acceptere det.
 • Typisk vil du maksimalt kunne hæve 2.000 kr. pr dag. og 20.000 kr. pr. måned.
 • Der vil blive tillagt et omregningsgebyr/valutatillæg på mellem 1 – 1,75% af beløbets størrelse.
 • Omregningsgebyret er billigere i lande inden for EU end uden for.
Normalt vil du betale din brugte kredit i slutningen af måneden, men du kan også vælge at afvikle den som et kreditkort lån med en løbetid på 12 måneder. Kreditkortet går altså hen og bliver en slags kassekredit, hvor du betaler rente af det beløb, du har brugt.

Kreditkort med kredit

Bliver du godkendt til et betalingskort, er du automatisk godkendt til at få kredit. Kreditkort med kredit er altså forbundne ord, men det, der varierer, er, hvor stor en kredit du kan få. Kreditten afhænger af, hvor kreditværdig du er, men typisk ligger den på mellem 20.000 – 50.000 kr.
Få et kreditkort med kredit allerede i dag og på kun få minutter; vælg Bank Norwegian VISA! Har du brug for et større pengelån, så kan du overveje et kviklån.

Sammenligning af betalingskort

Der findes en lang række betalingskort på det danske marked. For at give dig et hurtigt overblik, har vi samlet de mest populære betalingskort, som både kan bruges herhjemme samt i udlandet.

Hyppigt stillede spørgsmål vedrørende betalingskort

Har du ikke tidligere ejet et betalingskort, kan der dukke mange spørgsmål op. Vi har besvaret de mest hyppige spørgsmål vedrørende betalingskort.

Hvad er et kreditkort?

Et kreditkort er et betalingskort, hvor kortholder får en aftalt periode med kredit. Købsbeløbet bliver altså ikke trukket umiddelbart efter købet. Hvornår beløbet bliver trukket, afhænger aftalen, kortholder har lavet med udbyderen.
Betalingskortet er et plastkort, som skal overholde internationale standarder. Dimensionerne på et kreditkort skal være: 86 millimeter bredt, 54 millimeter højt og 0,76 millimeter tykt. Forsiden af kreditkortet er præget med kortholders navn, kortnummer samt udløbsdato.

Hvilket betalingskort er bedst?

Det kommer an på dine præferencer, men efter vores mening er det pt. Bank Norwegian betalingskort, som er det bedste. Læs meget mere om kortet i artiklen ovenover.

Hvornår må man få et betalingskort?

Når du fylder 18 år, kan du få et betalingskort.

Hvad koster et kreditkort?

De fleste kreditkort er gratis, men der kan dog være et årligt gebyr forbundet med nogle af kortene. Bank Norwegian tilbyder, som en af de eneste udbydere, gratis betalingskort uden årsgebyr.

Hvilket kreditkort findes der?

Der findes en lang række kreditkort, og nedenfor har vi listet de mest kendte.
 • Visa kort er et internationalt betalingskort og i øvrigt et af de mest udbredte med mere end 2,1 milliarder udstedte kort.
 • Mastercard er ligeledes et af de absolut mest udbredte betalingskort, og på verdensplan er der udstedt knap 2 milliarder. Mastercardet accepteres i mere end 32 millioner forretninger, hvilket er langt mere end noget andet betalingskort.
 • Eurocard er et betalingskort, som udelukkende kan benyttes i de nordiske lande. Med et Eurocard i hånden er der ingen øvre kreditgrænse.
 • Diners er et betalingskort, som kan anvendes i mere end 200 lande verden over. Diners kreditkort har ingen øvre købsgrænse.
 • American Express er et kreditkort, som benyttes af mere end 100 millioner brugere verden over.

Debetkort

Hvad er et debetkort? Et debetkort er ganske enkelt et betalingskort, som kan anvendes til varekøb eller kontanthævning. Det er ikke muligt at overtrække et debetkort, og en transaktion vil i så fald blive afvist. Dankort og Visa/Dankort er eksempler på debetkort.

Hævekort

Et hævekort kan ganske enkelt kun bruges til at hæve penge via en hæveautomat. Du kan ikke hæve mere end det, der står på din konto.

Mobilepay

Mobilepay er blevet en rigtig populær betalingsform i Danmark, og især yngre mennesker benytter sig af denne betalingsmetode frem for at bruge et betalingskort. Mobilepay fungerer glimrende de steder, hvor det er muligt at benytte det. Der er dog stadig en del butikker, som ikke accepterer Mobilepay, og skal du udenlands, vil det heller ikke være en mulighed.

Misbrug af betalingskort

Har du mistanke om, at dit betalingskort er blevet misbrugt, skal du straks sørge for at få det spærret. Du kan ringe til Nets på et af nedenstående numre:
 • For Dankort, Visa/Dankort og Visa Electron, ring: 44 89 29 29
 • For MasterCard og Visa, ring: 44 89 27 50

Nets står for sikkerheden omkring danske betalingskort, og du kan komme i kontakt med dem 24 timer i døgnet, året rundt. Du kan også skrive til Nets via deres hjemmeside, klik her.