Kære Trygt

Jeg har et spørgsmål til jer: Er lynlån det samme som kviklån? Og hvis det ikke er, hvad er så forskellen? Jeg vil også gerne vide lidt om, hvor hurtigt et lynlån er, og om der er noget med, at man skal vente 48 timer, før man får sine penge? Jeg håber, I kan hjælpe mig lidt her? Morten

Kære Morten

Det kan vi sagtens opklare for dig! Lad os starte med at vise dig en række af de virkeligt gode (efter vores bedømmelse) lynlån i Danmark herunder. Ingen af dem har i øvrigt ventetid på 48 timer. Faktisk får du pengene udbetalt nærmest omgående, og det gælder også udbetaling i weekend, helligdage og endda om natten!

Ikke alle lån i DK vises. Vi får provision for udbetalte lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på vores subjektive vurderinger.

Lynlån online

Lynlån er egentlig en betegnelse, der primært bruges af dem, der søger et lån med hurtig udbetaling. Nogle kalder dem også for lyn finans lån. Konceptet er selvfølgelig, at der er tale om lån, der er meget hurtige at ansøge om, få bevilget og - ikke mindst - få hurtig udbetaling.

Man kan sige, at det er lån, der tages, fordi der er opstået et akut behov for penge, og hvor der ikke er tid til hverken at gå i banken eller vente i flere timer eller dage på at få udbetaling af sit lån.

Lån uden ventetid

Det er korrekt, at der er lovgivning, der betyder, at et egentligt kviklån (læs om dem her) har en såkaldt nedkølingsperiode på 48 timer for at sikre, at folk ikke optager lån i et øjebliks ubetænksomhed.

Stort set alle af de online lynlån, du ser her, er lån med udbetaling døgnet rundt og uden ventetid - altså udbetaling omgående.

Det er 100% lovligt og efter reglerne, da lynlån for størstedelens vedkommende oprettes som en kassekredit, der ikke er omfattet af førnævnte lov. Reelt er det også en bedre løsning for dig, der har behov for penge og gerne vil låne penge døgnet rundt.

Med en kassekredit / lynlån har du nemlig en permanent kredit at trække på, så længe du overholder betalingsbetingelserne.

Gratis hurtige lån?

Der er faktisk stadig mulighed for dig, der har brug for et lynlån i en kort periode at tage et online lån, der er 100% gratis! De straks lån, der kan fås gratis i 30 dage, finder du blandt andet hos:

Fakta om lynlån døgnet rundt

 

Er lynlån og kviklån det samme?

I teorien ja, men lynlån udbetales omgående døgnet rundt uden ventetid.

Kan man få et lyn finans lån i weekenden?

Det kan man! De ægte lynlån kan både ansøges, bevilges og udbetales døgnet rundt på hverdage, i weekender og på helligdage.

Hvor hurtigt får man udbetalt pege med et lynlån?

Det varierer fra mellem 10 minutter og op til et par timer fra låneansøgningen er godkendt og du har underskrevet den med dit NemID.

Findes lynlån også som kassekredit?

Ja - et lynlån er faktisk en kassekredit, du kan trække på, som du vil indenfor det aftalte beløb.

Efterlad en kommentar