Lendon lån

Gratis Lendon kassekredit - Alle nye kunder får gratis lån i dag fredag, 12/7

Lendon lån er online kredit fra en yderst seriøs og yderst populær spiller i kviklånsbranchen. Banken har mange års erfaring med udlån, hvilket kommer til udtryk i form af deres velsmurte ansøgningsproces. Begrebet kviklån er synonym med penge nu og her, og det er de fuldt ud bevidste om - derfor navnet Lendon kviklån.

Hos Lendon.dk vil du med det samme opleve, at alt omkring låneprocessen er trimmet og gjort så nemt som overhovedet muligt. Af samme årsag tager det ikke mere end blot ét minut at udfylde ansøgningen - hvilket gør dem yderst populære hos dem, der søger et gratis kviklån.

Lendon udbetaling

Efter du har udfyldt ansøgningen, skal du igen kun vente på få sekunder, før du får svar på, om du er godkendt eller ej. Bliver du godkendt, så skal du ikke være bange for at din tålmodighed bliver sat på en prøve. Udbetalingen af Lendon lånet sker nemlig inden for 30 minutter, og det er lige meget, om det er nat eller dag, hverdag, helligdag eller weekend!

Udbetaling er med andre ord blandt de hurtigste og mest effektive blandt samtlige udbydere af kviklån. Men igen, teamet bag banken ved, hvad der skal til for at gøre deres kunder tilfredse. De, der har valgt at låne penge online, har blandt andet gjort det for at få pengene med det samme. Og er der er et krav, Lendon opfylder, så er det om nogen at tilbyde hurtig udbetaling.

Kassekredit hos Lendon

Grunden til, at det hele kan ske så hurtigt, er fordi, at Lendon tilbyder disse online hurtig lån i form af en kassekredit. Når lånet er en kassekredit, kan det oprettes og udbetales i løbet af minutter.

En online kassekredit er stort set identisk med minilån, kviklån, SMS lån, mobillån, og hvad de ellers kaldes. Den eneste forskel er det “tekniske” så at sige, hvilket du som kunde ikke vil lægge mærke til. Lendon kassekredit er overordnet set bare et andet ord for lån eller kredit. Kilde: Kassekredit.nu

Gratis lån

Et andet aspekt, som har gjort banken populær, er de gratis lån. Alle nye kunder kan således få første lån gratis og rentefrit i 30 dage. Gratis lån hos Lendon er yderst populært i den brede befolkning, da der normalt ikke er noget, der er gratis.

Men den er altså god nok! Lån uden renter og gebyr i en måned uden det koster dig en krone! Et lån bliver vel aldrig billigere end gratis, og du kan også nemt få et ved at oprette et login og benytte dig af denne rabatkode.

Trustpilot

Hvordan ser det så ud med anmeldelserne på Trustpilot? Det ser rigtig godt ud, kan vi vist roligt konstatere. Banken har fået et hav af bedømmelser på Trustpilot.dk, som har givet dem en super score på 4 ud af 5 stjerner til karakteren “God”.

Med så mange flotte anmeldelser kan vi konkludere, at Lendon.dk er meget populære låneudbyder. En låneudbyder som de tidligere kunder har været yderst tilfredse med at have lånt penge af. Læs de mange anmeldelser på Trustpilot.dk.

Kontakt

Ønsker du at komme i kontakt med banken, har du flere muligheder:

  • Mail: info@lendon.dk
  • Tlf.: 44224664
  • Chat

Åbningstider er følgende:

  • Mandag - fredag: 8.00 - 18.00
  • Lørdag: 10.00 - 15.00

Det er selskabet Creamfinance ApS, der står bag Lendon.dk. Firmaet har kontor på Lergravsvej 53, 2300 København S.

Krav

Som alle andre udbydere af online lån stiller banken også en række krav til låntagerne. Kravene er meget lempelige, og der er faktisk kun ganske få, som blandt andet er:

  • Minimum 21 år
  • Dansk folkeregister
  • NemID
  • Dansk bankkonto
  • Ingen RKI

RKI er et absolut no-go, og du behøver ikke engang at bruge tid på ansøgningen, hvis du står i RKI.

Har du brug for penge så optag et lån i form af en kassekredit allerede i dag. Lendon kviklån er nemlig for alle, der ønsker penge nu og her på nemmeste og hurtigste mulige måde.