Santander Bank - billån og online lån

En bank med gode lån, du kan stole på
Santander Bank er i dag en af de mest populære banker i ikke blot Danmark men over store dele af verden, når det gælder online lån. Moderfirmaet – Banco Santander – daterer sig helt tilbage til 1857, hvor banken blev etableret i Spanien. Og ja – du gættede rigtigt: I den spanske by Santander.

Santander Bank lån:

mennesker har fået et Santander lån her i dag! Skal du også?

Santander Bank historien

Etableret i 1857 og i dag en nærmest verdensomspændende bank med over 190.000 ansatte. over 125 millioner kunder og en af de mest solide banker i dag. Indtjeningen i 2016 var på 6,2 milliarder kroner!

Santander Consumer Bank og Finance

Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af.I danmark blev Santander etableret i 2007, og fejrer dermed 10 års jubilæum i Danmark her i 2017. Fra én enkelt ansat i 2007 er de vokset i Danmark til godt 250 ansatte, der holder til i Hvidovre, hvor Santander Consumer Bank har sit danske hovedsæde.

GE Money Bank og Santander

I juni 2014 købte Santander GE Money Bank i Danmark, Norge og Sverige for 5,3 mia. kr. Dette skridt sammen med en yderst effektiv hjemmeside har gjort Santander til det absolut mest populære online lån i Danmark.

Santander og finanskrisen

Santander – ikke mindst hovedfirmaet Banco Santander – blev som de fleste andre banker ramt ganske hårdt under finanskrisen, men effektiv kriseldelse og fornuftige opkøb har ført den gamle koncern relativt uskadt gennem de turbulente år.

I dag er det svært at undgå at støde på Santander, hvis man er i markedet for de mere konkurrencedygtige og seriøse online lån. For eksempel er der det yderst sympatiske tiltage med SAFE forsikring, der træder ind og betaler afdragene på et billån, hvis man kommer ud for et uheld:

Santander er hurtig

Det er ekstremt hurtigt at få et Santander lån! Det tager typisk 2-3 minutter at udfylde ansøgningen online, og du får svar på lån ansøgning med det samme. Helt bogstaveligt! Nå ja – der kan gå 1 minut eller 2 maksimum, og så har du dit Santander lån på plads, så du kan komme videre. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at få en kredit.

Santander Bank og sponsorater

Santander er verdenskendt for sine store sponsorater, hvor særligt sponsoratet af Ferraris Formel 1-hold er et naturligt partnerskab med den fælles røde farve. ”Formula 1 has turned red-hot” udtalte Banco Santanders præsident, Emilio Botin, i forbindelse med offentliggørelsen af sponsoratet. Og det er indlysende, at et sponsorat som dette er med til at øge kendskabet til den progressive bank.

Trustpilot og Santander Consumer Bank

Santander har virkeligt gode anmeldelser på Trustpilot. Dem kan du læse selv ved at klikke her.

Santander Bank og renter

Lån hos Santander Bank kan fås helt ned til 3,9% (Juli 2017). Det er klart, at kun kunder med en gos kreditvurdering kan opnå så lav en rente på et lån. Den bedste måde at finde ud af, hvad du skal betale i rente på et lån hos Santander er at ansøge om et lån.!

Santander Billån

Santander er meget populære til billån, og det er faktisk muligt at låne til en bil yderst favorabelt hos dem. De har også en fremragende billån beregner på deres hjemmeside.

Husk, at det er absolut gratis og uforpligtende for dig at søge om et lån hos Santander.

Det gør du lige her: