Lån bevilges og UDBETALES dag og nat ✓

SANTANDER BILLÅN OG PRIVATLÅN

Santander Bank

Santander lån penge

3,9%

Laveste rente på Santander lån

350.000

Maksimalt lånebeløb hos Santander

Santander lån opdateret: onsdag, 24/4/19

Vil du se andre muligheder for lån?

Selvom Santander er et fantastisk godt sted at låne penge, kan der jo være grunde til, at du gerne vil have flere lånetilbud - og vil du det, klikker du blot herunder for at komme til den fulde oversigt over lån online:

Berit Jensen

Det var hurtigt!

Jeg fik pengene udbetalt til min konto på under 2 timer. Tak, Santander!

Dorit J.

Perfekt lån

Jeg fik afslag i banken, men blev godkendt i løbet af 60 sekunder hos Santander Bank. Fantastisk!

Santander Online Lån

Santander lån er i dag det mest populære online lån - og meget nemt at få! Det er også Santander Bank, der står bag de populære AcceptLån i Danmark.
Hvad er Santander?

Santander Bank er i dag en af de mest populære banker i ikke blot Danmark men over store dele af verden, når det gælder online lån. Moderfirmaet – Banco Santander – daterer sig helt tilbage til 1857, hvor banken blev etableret i Spanien. Og ja – du gættede rigtigt: I den spanske by Santander.

Santander lån og renter

Santander lån kan fåshelt ned til 3,9%, hvilket gør banken til en af Danmarks og sågar Europas billigste. Nedenfor har vi opstillet et låneeksempel, som viser, hvad et klassisk lånebeløb på 50.000 kr. vil koste i lånets løbetid, som i dette tilfælde er 5 år.

Santander låneeksempel

 • Lånebeløb: 50.000 kr.
 • Løbetid: 60 måneder
 • Debitorrente: 3,9%
 • ÅOP før skat: 6,32%
 • Etableringsomkostninger: 1.500 kr.
 • Kreditomkostninger i alt: 8.200 kr.
Den månedlige ydelse vil ligge på 970 kr., og det samlede beløb til tilbagebetaling er 58.200 kr.
Ønsker du et andet lånebeløb på dit forbrugslån, kan du benytte dig af en forbrugslån beregner, som du blandt andet finder her. Ved hjælp af denne låneberegner kan du nemt og hurtigt få svar på, hvor meget du kan låne, og hvad det koster at låne.
Fordele: Det gælder for alle ansøgere af lån herunder forbrugslån hos Santander, at der ikke skal stilles sikkerhed. Derudover stiller banken aldrig spørgsmål omkring, hvad lånet skal bruges til. Disse to fordele, i kombination med at alt foregår nemt og hurtigt online, har for alvor gjort Santander til en af markedets mest populære låneudbydere.
OBS: Det er klart, at kun kunder med en god kreditvurdering kan opnå en rente på 3,9%. Den bedste måde at finde ud af, hvad du skal betale i rente på et Santander lån, er at ansøge om lånet. Når du ansøger, vil du blive bedt om at fremvise din årsopgørelse samt din seneste lønseddel, hvilket kan foregå automatisk via dit NemID. Der er selvfølgelig andre end Santander, der udbyder billige lån.

Santander billån

Santander er ligeledes meget populære, når det gælder billån, og det er faktisk muligt at låne til en bil yderst favorabelt hos dem. Hos Santander kan du vælge mellem to typer billån, som du kan se nedenfor.
 1. Billån med 20% udbetaling – dette billån giver en meget attraktiv rente med fleksibel tilbagebetaling. Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år.
 2. Billån uden udbetaling – dette billån er perfekt til dig, som ikke kan eller ønsker at lægge en udbetaling. Billånet har en maksimal løbetid på 96 måneder, og det skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år.
Ønsker du at låne penge til en motorcykel eller campingvogn, vil dette naturligvis også kunne lade sig gøre hos Santander Bank. Se hvad de enkelte lån helt præcist vil koste dig ved hjælp af deres fremragende billån beregner på deres hjemmeside.
Husk, at det er absolutgratis og uforpligtende for dig at søge om et Santander lån. Bliver du godkendt til et Santander lån, som du fortryder, kan du altid gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret.

Santander kreditkort

santander red visa kreditkortSantander kreditkort er endnu et af Santanders meget populære produkter. Santander Red visakort kan både bruges i det daglige såvel som på rejser i udlandet. Kreditkortet kommer med en masse fordele:

 • Intet årsgebyr
 • Op til 45 dages rentefri kredit på køb
 • Gebyrfri kontanthævninger i udlandet
 • Unikke fordele og rabatter
 • Understøttelse af MobilePay

Det er gratis at ansøge om kreditkortet, hvor du kan få op til 50.000 kr. i kredit til en lav rente fra kun 8,95%

Opsparing

Ikke nok med at Santander tilbyder en fair rente, når det gælder udlån, men de tilbyder ligeledes en fair rente på indlån/opsparing. Santander tilbyder tre forskellige opsparingsløsninger til privatpersoner, som ønsker en attraktiv opsparingskonto.
 • Højrente Fri: 0,6% p.a.
  • Ingen minimumsbeløb
  • Ingen binding
  • Ingen gebyrer
  • Variabel rente
 • Højrente Plus: 0,9% p.a.
  • Minimumsbeløb er 100.000 kr.
  • 31 dages binding
  • Ingen gebyrer
  • Variabel rente
 • Højrente 24: 1,05% p.a.
  • Minimumsbeløb er 100.000 kr.
  • 2 års binding
  • Fast rente
OBS: Alle beløb op til 745.000 kr. er dækket af den norske Sikringsfond, som svarer til den danske Garantiformuen. Dine penge er altså 100% sikret i tilfælde af konkurs og lignende.

Sponsorater

Santander er verdenskendt for sine store sponsorater, hvor særligt sponsoratet af Ferraris Formel 1-hold er et naturligt partnerskab med den fælles røde farve. ”Formula 1 has turned red-hot” udtalte Banco Santanders præsident, Emilio Botin, i forbindelse med offentliggørelsen af sponsoratet. Og det er indlysende, at et sponsorat som dette er med til at øge kendskabet til den progressive bank.

Trustpilot og Santander Consumer Bank

Santander har virkeligt gode anmeldelser på Trustpilot. Dem kan du læse selv ved at klikke her.
Få et lån hos Santander Bank nu! Klik her

Santander Bank historien

Etableret i 1857 og i dag en nærmest verdensomspændende bank med over 190.000 ansatte. over 125 millioner kunder og en af de mest solide banker i dag. Indtjeningen i 2016 var på 6,2 milliarder kroner!

Santander Consumer Bank og Finance

Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af.I danmark blev Santander etableret i 2007, og fejrer dermed 10 års jubilæum i Danmark her i 2017. Fra én enkelt ansat i 2007 er de vokset i Danmark til godt 250 ansatte, der holder til i Hvidovre, hvor Santander Consumer Bank har sit danske hovedsæde.

GE Money Bank

I juni 2014 købte Santander GE Money Bank i Danmark, Norge og Sverige for 5,3 mia. kr. Dette skridt sammen med en yderst effektiv hjemmeside har gjort Santander til det absolut mest populære online lån i Danmark.

Finanskrisen

Santander – ikke mindst hovedfirmaet Banco Santander – blev som de fleste andre banker ramt ganske hårdt under finanskrisen, men effektiv kriseldelse og fornuftige opkøb har ført den gamle koncern relativt uskadt gennem de turbulente år.
I dag er det svært at undgå at støde på Santander, hvis man er i markedet for de mere konkurrencedygtige og seriøse online lån. For eksempel er der det yderst sympatiske tiltage med SAFE forsikring, der træder ind og betaler afdragene på et billån, hvis man kommer ud for et uheld:

Nemt og hurtigt med Santander Bank

Det er ekstremt hurtigt at få et Santander lån! Det tager typisk 2-3 minutter at udfylde ansøgningen online, og du får svar på lån ansøgning med det samme. Helt bogstaveligt! Nå ja – der kan gå 1 minut eller 2 maksimum, og så har du dit Santander lån på plads, så du kan komme videre. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at få en kredit.