Santander Bank

Lån fra 10.000 - 500.000 på minutter | Bliv godkendt på sekunder | Ansøg i dag fredag, 12/7

Perfekt lån! Jeg fik afslag i banken, men blev godkendt i løbet af 60 sekunder hos jer. Fantastisk!
Dorit J
22/06/19
Det var hurtigt! Jeg fik pengene udbetalt til min konto på under 2 timer. Tak, Santander! Og flot med de gode alternativer til Sanatnder lån.
Berit Jensen
15/03/19

Når vi snakker Santander lån, snakker vi en hel palette af forskellige hurtige lån hos Låne-penge.nu til de danske forbrugere. Fælles for alle lånene er, at renten er utrolig lav, og alle lånene kan optages online 24 timer i døgnet. Af samme årsag er navnene “Santander online” og “Santander 24” opstået.

Lad os kigge lidt nærmere på de forskellige lånetyper, som tilbydes alle forbrugere.

Santander billån

Santander billån er uden tvivl en af bankens mest populære lån, hvor renten er super lav, billånet kan vælges med eller uden udbetaling. Med et Santander billån får du følgende fordele:

 • Ansøg uforpligtende på 5 minutter
 • Få svar på sekunder
 • Lav rente fra blot 4,75%
 • Lån op til 500.000 kr.
 • Vælg selv med eller uden udbetaling
 • Op til 8 års løbetid på billånet

Billån eksempel:

Herunder har vi tydeliggjort, hvad et Santander billån uden udbetaling vil koste, hvis du eksempelvis køber en bil til 200.000 kr.

 • Købssum: 200.000 kr.
 • Udbetaling: 0 kr.
 • Løbetid: 96 måneder
 • Rente: 5,9%
 • ÅOP: 7,9%

Månedlig ydelse vil blive cirka 2.800 kr., og de samlede kreditomkostninger vil beløbe sig til cirka 68.000 kr.

Samlet tilbagebetalingsbeløb efter 8 år løber dermed op i cirka: 268.000 kr.

Du kan selv prøve at lege med billån beregneren, hvor du nemt og hurtigt vil opleve, at det er et meget billigt billån, for at gå til Santander billån beregner.

Santander lån

Er du på udkig efter et billigt forbrugslån, vil et Santander lån (privatlån) være oplagt. Med dette privatlån får du en lang række fordele, som kun de færreste online låneudbydere tilbyder.

Disse fantastiske fordele får du:

 1. Ansøgningen tager blot 2-3 minutter
 2. Godkendelse på 20-30 sekunder
 3. Lån fra 10.000 - 350.000 kr.
 4. Slip for at stille sikkerhed eller pant
 5. Lån uden kreditvurdering
 6. Lånet udbetales på 1 time
 7. Rente fra kun 3,9%
 8. Løbetid helt op til 120 måneder

Bliver du godkendt til et privatlån, bestemmer du naturligvis helt selv, hvad du vil bruge pengene til. Der er ingen, der spørger, og dermed ingen der blander sig i det. Vil du bruge pengene til en ferie, en ny computer eller en ny scooter, så gør du bare det.

Måske har du lyst til at købe en båd, som du kan hygge dig med, når vejret er til det. Santander bådlån kunne det godt hedde, men du ansøger bare om et privatlån. Med privatlånet står det dig som sagt frit for, om du vil købe en båd, motorcykel eller en campingvogn. Er du på udkig efter et bådlån, og kender du så nogenlunde købsprisen, så leg lidt med låneberegneren.

Yderligere tilbud

På Santander.dk finder du de øvrige tilbud, som banken tilbyder. Dette er blandt andet:

 • Opsparing - få en højrente konto med eller uden binding
 • Kreditkort - med en kreditgrænse fra 10.000 - 50.000 kr. og 45 dages rentefri kredit
 • Forsikring - attraktive forsikringer (Safe) i tillæg til dit lån eller kredit

Når du bliver kunde, får du et login, så du kan tilgå “Min side”. Herfra kan du forlænge, forhøje og tilvælge de mange produkter, banken tilbyder.

Trustpilot

Hundredevis af kunder har lavet en anmeldelse på Trustpilot og langt størstedelen af anmeldelserne er meget positive. Anmeldelserne er faktisk så positive, at Santander.dk har fået karakteren “God”.

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med bankens kundeservice, har du følgende muligheder.

 • Tlf.: 70219011
 • Mail: kundeservice@santanderconsumer.dk
 • Hjemmeside: Santander.dk

Bankens fysiske adresse er Stamholmen 147, 6. i Hvidovre.

Historien

Den danske afdeling er en del spanske Banco Santander, som blev grundlagt tilbage i år 1857. Banken er i dag en af verdens største banker med knap 200.000 ansatte og mere end 125 millioner kunder fordelt på 40 lande. Den danske afdeling blev etableret i 2007, og i dag arbejder mere end 250 ansatte på kontoret i Hvidovre.

Skal du bruge penge i en fart, uden irriterende spørgsmål undervejs, så skal du benytte dig af Santander Bank Danmark. Banken har gjort det til deres mærkesag, at revolutionere måden vi låner penge på. Er det lykkedes dem? Ja, i den grad, og faktisk er det lykkedes dem så godt, at du aldrig mere behøver at gå i en fysisk bank!

Vil du se andre muligheder for lån?

Selvom Santander er et fantastisk godt sted at låne penge, kan der jo være grunde til, at du gerne vil have flere lånetilbud - og vil du det, klikker du blot herunder for at komme til den fulde oversigt over lån online: