Billig kassekredit online op til 400.000 kr.

Hurtig kassekredit lån på 2 minutter 

Ikke alle lån i DK vises. Vi får provision for udbetalte lån. Beskrivelser af lån er vores subjektive vurderinger.

Hvad er en kassekredit?

Det er en løbende kredit, du kan trække på, når du har behov. Du betaler kun renter af det beløb, du har trukket, og du kan have den samme kassekredit i mange år!

Hvad hvis jeg overtrækker maksimumbeløbet?

En kassekredit har et aftalt maksimum som f.eks. 25.000 kr. Overtrækker du dette beløb, vil du skulle betale overtræksrenter, som er en del højere end renten på kassekreditten.

Hvad er renten på en kassekredit?

Renten varierer rigtig meget fra bank til bank. Den dyreste kredit på markedet er Nordjyske Bank, som kræver 19,5% fra deres mindst attraktive kunder. Den billigste kassekredit er 3,75%, som Vestjysk Bank tilbyder deres bedste kunder. Som udgangspunkt skal renten ikke ligge højere end 6-8% på et kreditlån.

Hvor hurtigt kan jeg få en kassekredit?

Hvis du ansøger her på siden, og du udfylder alt korrekt, kan du have et kassekreditlån på under 1 time. Også i weekender og på helligdage!

Kassekredit eller kviklån?

De fleste har faktisk en bedre løsning med en kassekredit. Dels fordi du ikke skal vente på at få udbetalt penge, og dels fordi du kan have kreditten så længe, du passer den. Et kviklån er et enkelt lån, du tager én gang - en kassekredit er et vedvarende kreditforhold.

Kassekredit lån uden sikkerhed

Få ekstra luft i økonomien med en hurtig kassekredit uden sikkerhed, så du nemt og bekvemt kan købe det, du lige står og mangler. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du ønsker at trække på kassekreditten, og du betaler naturligvis kun rente af det beløb, du bruger.

Det betyder, at du har penge til rådighed, når du skal bruge dem! På samme måde som med en almindelig kredit i banken, betaler du kun, når du bruger af den kredit, du har fået tildelt. Du har ingen forpligtelser til at trække på din kredit, når du ikke har brug for det - men du kan trække op til HELE beløbet på én gang, hvis du vil.

Kassekredit er smart Jeg synes, det var nemt at finde en god kassekredit hos jer. Det tog mig under 1 time fra jeg fandt jer til at jeg havde oprettet en kassekredit, og det er bare meget nemmere og billigere end for eksempel et kviklån. Top anbefaling fra mig!
Thorsten Jensen
15/07/19
Min redning! Jeg har været slem til at tage det ene kviklån efter det andet - men efter at have læst om muligheden for en kassekredit her hos jer, valgte jeg en kassekredit hos Ferratum gennem jer.
Det er nemt, det er meget billigere og jeg har altid penge til rådighed. Tak for hjælpen!
Morten B. Dehmann
18/06/19

Du får svar inden for 15 sekunder og du modtager pengene i løbet af kun 45 minutter. Bagefter styrer du selv din kredit via dit eget login. Så nemt er det! Det kaldes ofte for en hurtig kassekredit eller et hurtigt kreditlån.

Der er mange fordele ved at vælge en hurtig kassekredit på nettet, men en af de helt klare fordel er, at du slipper for at stille sikkerhed. Kassekredit uden sikkerhed betyder, at låneudbyderen ikke tager pant i din ejendom eller din bil. Ved at låne penge uden sikkerhed på nettet, hviler hele risikoen på udbyderens skuldre, hvilket er en klar fordel for dig.

Hvad er en kredit?

Mange har hørt ordet kredit, men hvad er en kassekredit i grunden? Overordnet kan man sige, at et kreditlån er et slags lån, som gør det muligt at have et ekstra rådighedsbeløb, selv om kontoen er tom. Fordelen ved en kredit er som sagt, at du kun betaler rente af det beløb, du bruger.

  • Altid penge til uforudsete udgifter
  • Fleksibel tilbagebetaling som det passer dig
  • Betal kun rente af det trukne beløb

Det koster ikke noget at oprette et kreditlån, dog skal du i visse tilfælde betale en årlig provision eller årsgebyr for at have kassekreditten til rådighed. Provisionen vil typisk være en procentsats af kassekredittens maksimumgrænse, som afregnes på årsbasis. 4 ud af 10 danskere ved ikke, hvad de betaler i rente på deres kreditlån!

Mange kalder denne form for lån for et kassekredit lån, se oversigt, og en af fordelene er, at du kan have en løbende kredit, og at du får penge med det samme!

Kassekredit eller lån?

Om du skal vælge en kassekredit eller et lån, afhænger af hvor mange penge du skal bruge, hvor længe og hvor ofte. Det kan derfor være svært at give et entydigt svar på, om du skal vælge det ene eller det andet. En kredit er dog god, hvis du altid vil have en buffer, så du kan klare uforudsete udgifter, eller du lige falder over et godt tilbud.

Med et kortfristet lån kan du hurtigt få gælden ud af verden. Se de mange muligheder for kortfristede lån. Renten på en kassekredit ligger normalt på 6-8%. Et alternativ - hvis dit behov for ekstra penge er af relativt kort varighed - er et af de meget populære og hurtige kviklån, som du kan se her.

Et alternativ er naturligvis at opsøge et af de mange steder med mulighed for at låne penge nu i dag.

Hvem kan få en billig eller gratis kredit?

Der stilles en række simple krav, hvis du ønsker at oprette en billig kassekredit. Kravene varierer fra bank til bank, men typisk vil du blive mødt af følgende krav:

  • Du skal være minimum 18-20 år
  • Du skal have Nem-ID
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du skal have dansk telefonnummer
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have en aktiv mail-adresse

Opfylder du ovenstående krav, så har du gode chancer for at få en kassekredit med kredit.

Søg GRATIS om kassekredit her

OBS: Ønsker du kredit på flere hundrede tusinde kroner, så vil långiver i visse tilfælde kræve, at der bliver stillet pant. Panten skal laves i form af et ejerpantebrev med pant i din bolig, bil eller andet aktiv. Det er ikke muligt at oprette et kreditlån i den størrelsesorden her på siden, så du kan nemt og bekvemt oprette en kredit uden at stille nogen former for pant eller anden sikkerhed overhovedet.

Læs mere om hurtig kreditån på denne hjemmeside.

5 Stjerner baseret på 10 Anmeldelser