Billig kassekredit online op til 400.000 kr.

Hurtig kassekredit lån på 2 minutter 

Lånebeløb
1.500 - 20.000 kr.

Udbetalingsdag: mandag, 21/1/19
GRATIS LÅN

60 dages afdragsfrihed!

Hurtig kassekredit lån uden sikkerhed

Få ekstra luft i økonomien med en hurtig kassekredit uden sikkerhed, så du nemt og bekvemt kan købe det, du lige står og mangler. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du ønsker at trække på kassekreditten, og du betaler naturligvis kun rente af det beløb, du bruger.

Det betyder, at du har penge til rådighed, når du skal bruge dem! På samme måde som med en almindelig kassekredit i banken, betaler du kun, når du bruger af den kredit, du har fået tildelt. Du har ingen forpligtelser til at trække på din kassekredit, når du ikke har brug for det - men du kan trække op til HELE beløbet på én gang, hvis du vil.

Du får svar inden for 15 sekunder og du modtager pengene i løbet af kun 45 minutter. Bagefter styrer du selv din kredit via dit eget login. Så nemt er det! Det kaldes ofte for en hurtig kassekredit eller et hurtigt kassekredit lån.

Der er mange fordele ved at vælge en hurtig kassekredit på nettet, men en af de helt klare fordel er, at du slipper for at stille sikkerhed. Kassekredit uden sikkerhed betyder, at låneudbyderen ikke tager pant i din ejendom eller din bil. Ved at låne penge uden sikkerhed på nettet, hviler hele risikoen på udbyderens skuldre, hvilket er en klar fordel for dig.

Hvad er en kredit?

Mange har hørt ordet kassekredit, men hvad er en kassekredit i grunden? Overordnet kan man sige, at en kassekredit er et slags lån, som gør det muligt at have et ekstra rådighedsbeløb, selv om kontoen er tom. Fordelen ved en kassekredit er som sagt, at du kun betaler rente af det beløb, du bruger.

  • Altid penge til uforudsete udgifter
  • Fleksibel tilbagebetaling som det passer dig
  • Betal kun rente af det trukne beløb

Det koster ikke noget at oprette en kassekredit, dog skal du i visse tilfælde betale en årlig provision eller årsgebyr for at have kassekreditten til rådighed. Provisionen vil typisk være en procentsats af kassekredittens maksimumgrænse, som afregnes på årsbasis. 4 ud af 10 danskere ved ikke, hvad de betaler i rente på deres kassekredit!

Mange kalder denne form for lån for et kassekredit lån - og en af fordelene er, at du kan have en løbende kredit, og at du får penge med det samme!

Kassekredit eller lån?

En kassekredit er fordelagtig for dig, hvis din konto af og til går i minus. Kassekreditten sørger for, at du ikke betaler høje renter af dette minus, så længe det er inden for kassekredittens maksimumbeløb. Går din konto kun sjældent i minus, så kan et kortfristet lån måske være mere fordelagtigt for dig. Med et kortfristet lån kan du hurtigt få gælden ud af verden. Se de mange muligheder for kortfristede lån. Renten på en kassekredit ligger normalt på 6-8%. Et alternativ - hvis dit behov for ekstra penge er af relativt kort varighed - er et af de meget populære og hurtige kviklån, som du kan se her.

Et alternativ er naturligvis at opsøge et af de mange steder med mulighed for at låne penge nu.

Hvem kan få en billig eller gratis kredit?

Der stilles en række simple krav, hvis du ønsker at oprette en billig kassekredit. Kravene varierer fra bank til bank, men typisk vil du blive mødt af følgende krav:

  • Du skal være minimum 18-20 år
  • Du skal have Nem-ID
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du skal have dansk telefonnummer
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have en aktiv mail-adresse

Opfylder du ovenstående krav, så har du gode chancer for at få en kassekredit med kredit.

Søg GRATIS om kassekredit her

OBS: Ønsker du en kassekredit på flere hundrede tusinde kroner, så vil långiver i visse tilfælde kræve, at der bliver stillet pant. Panten skal laves i form af et ejerpantebrev med pant i din bolig, bil eller andet aktiv. Det er ikke muligt at oprette en kassekredit i den størrelsesorden her på siden, så du kan nemt og bekvemt oprette en kassekredit uden at stille nogen former for pant eller anden sikkerhed overhovedet.

Hyppigt stillede spørgsmål omkring kassekreditter

Hvad hvis jeg overtrækker maksimumbeløbet? En kassekredit har et aftalt maksimum som f.eks. 25.000 kr. Overtrækker du dette beløb, vil du skulle betale overtræksrenter, som er en del højere end renten på kassekreditten. Hvad er renten på en kassekredit? Renten varierer rigtig meget fra bank til bank. Den dyreste kassekredit på markedet er Nordjyske Bank, som kræver 19,5% fra deres mindst attraktive kunder. Den billigste kassekredit er 3,75%, som Vestjysk Bank tilbyder deres bedste kunder. Som udgangspunkt skal renten ikke ligge højere end 6-8% på en kassekredit.

Kassekredit eller lån? Om du skal vælge en kassekredit eller et lån, afhænger af hvor mange penge du skal bruge, hvor længe og hvor ofte. Det kan derfor være svært at give et entydigt svar på, om du skal vælge det ene eller det andet. En kassekredit er dog god, hvis du altid vil have en buffer, så du kan klare uforudsete udgifter, eller du lige falder over et godt tilbud.

Læs mere om hurtig kassekredit lån på denne hjemmeside.

Danmarks bedste kassekredit

Privat kassekredit

Alle private kan få en kassekredit, og her på siden har vi samlet både de mere almindelige kassekreditter og de andre finansieringsmuligheder, der findes. Hvilken kassekredit er bedst i Danmark? Det afhænger af dine behov, men ofte er en løsning fra for eksempel Kasekreditten eller Nordcredit en ganske fin måde til at få luft i økonomien.

Vil du låne penge nu?

Hvis du har travlt, og du reelt ikke har brug for en kassekredit . men mere for et lån, kan du låne penge nu.