Lån penge uden afslag, kreditvurdering og dokumentation?

Her kan de fleste låne penge uden afslag, lønseddel og personlig kreditvurdering søndag, 28/5

Ikke alle lån i DK vises. Vi får provision for udbetalte lån. Beskrivelser af lån er vores subjektive vurderinger.

Lån penge uden afslag? Ønsker du at låne penge uden sikkerhed og næsten uden dokumentation, så er der kun et sted, og det er online! Det er ingen hemmelighed, at det er langt nemmere og hurtigere at låne penge på nettet fremfor at gå i banken.

Derudover er der en lang række yderligere fordele ved online kviklån. Udover at du kan låne uden sikkerhed og næsten låne uden dokumentation, så kan du endda også låne uden renter og gebyrer, læs.

Det vil med andre ord sige, at du på nettet også finder billige forbrugslån uden sikkerhed. Og de billigste lån uden sikkerhed er vel de gratis, ikke sandt? Udover at du kan få et billigt minilån uden sikkerhed, så får du i samme ombæring også et hurtigt kviklån uden sikkerhed. Meget mere om det herunder:

Hvad er lån uden krav?
Det er lån i form af kviklån eller kassekredit, hvor der IKKE er nogen krav om at stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at næsten alle kan få et lån her.

Nye lån uden afslag - hvad er det?
Det er nye online lån, der er meget nemme at få bevilget og udbetalt i løbet af en time eller to. Altså lån, som mange kan optage uden afslag.

Kan jeg få et lån uden lønseddel?
Ja det kan du her! Der er ikke krav om fremvisning af lønsedler, da disse hentes automatisk via eSkatData.

Nye lån uden kreditvurdering?

Rigtig mange låntagere nyder hver eneste dag rigtig godt af, at de næsten kan optage nye lån uden kreditvurdering, som her. Der findes i øvrigt ingen andre steder end på nettet, hvor du næsten kan optage et privatlån uden kreditvurdering og sikkerhed. Samtlige banker, sparekasser og øvrige pengeinstitutter vil have fuld sikkerhed for deres udlån.

Men hvad betyder det i grunden, at du næsten kan få et hurtigt lån uden kreditvurdering og sikkerhed? Ja, det betyder kort og godt, at du altså bliver kreditvurderet via eSkatData, og det varer kun 30 sekunder. Det er i øvrigt en "robot", der laver kreditvurderingen af dig ud fra diverse skatteoplysninger som gæld og RKI.

Du slipper dog helt for at stille garanti, som kunne være:

 • Kautionist - hvor en person indvilger i at påtage sig dine gældsforpligtelser
 • Pant - hvor långiver får sikkerhed i din bolig, bil eller værdipapirer (kaldes også for håndpant og underpant)
 • Bankgaranti - hvor låntagers bank indestår for tilbagebetalingen
 • Forsikring - kan tegnes mod låntagers død eller invaliditet

INGEN af ovenstående måder at stille sikkerhed behøver du at tænke over, når du låner penge online.

Stor risiko for låneudbyderne...

Låneudbyderne løber altså en stor risiko ved at tilbyde disse kviklån uden sikkerhed, hvilket er årsagen til, at renten er en anelse højere end på banklån. Omvendt kan man sige, at hellere betale en lidt højere rente end slet ikke have mulighed for at låne penge.

Står du i akut pengemangel, og du har fået afslag i banken, så er det en fantastisk fornemmelse, at du ved, at du altid bare kan optage et hurtig kviklån uden sikkerhed. I øvrigt vil banken heller ikke kunne hjælpe dig alligevel ved akut pengemangel. Bankernes låneansøgningsproces ligger typisk på 1-3 uger, og det er altså ikke alle låneansøgere, der kan vente så længe!

Lån uden sikkerhed

Fordele ved privatlån uden sikkerhed

Det er naturligvis en stor fordel i sig selv, at du kan låne penge hurtigt uden at stille sikkerhed, men det er slet ikke den eneste. Privatlån uden sikkerhed har yderligere fordele:

 1. Ansøgningsprocessen tager blot 2 minutter
 2. Du får svar indenfor 60 sekunder
 3. Pengene bliver overført til din konto indenfor 1 time
 4. Første lån er oftest gratis og rentefrit
 5. Ingen nærgående spørgsmål omkring formålet med lånet
 6. Ganske få og lempelige krav
 7. Løbetid fra 30 dage til 96 måneder
 8. Du slipper for at sidde ansigt til ansigt med din bankrådgiver
 9. Du kan låne døgnet rundt - året rundt

Du skal naturligvis ikke låne penge, blot fordi det er super nemt og super hurtigt. Du skal kun låne, hvis du virkelig er kommet i en kneben situation, og i disse situationer er det rart at vide, at du kan optage privatlån uden at stille sikkerhed.

Lån penge uden ansøgning på 2 minutter!

OBS: Lån uden sikkerhed trods RKI kan ikke lade sig gøre her hos Trygt Bank. Selv om det var muligt, bør du ikke kaste dig ud i lån trods RKI, da du blot vil grave din grav endnu dybere. Forsøg at finde en vej ud af dine økonomiske vanskeligheder, evt. ved hjælp af en gældsrådgiver, som endda giver gratis rådgivning - få gratis hjælp her.

MiniLån uden dokumentation?

I disse moderne tider, hvor alt skal dokumenteres, er det rart at have mulighed for at kunne optage lån uden dokumentation. Men hvad dækker denne betegnelse “Uden dokumentation” egentligt over? Betegnelsen dækker over kredit, der er online-baserede, hvilket vil sige kviklån, SMS-lån, minilån, forbrugslån og privatlån - altså alle andre kreditter end banklån og realkreditlån.

Herunder ser vi nærmere på, hvilken slags dokumentation du slipper du for at skulle fremvise:

Lån uden lønseddel?

De, der har prøvet at optage et banklån, ved, at bankrådgiveren blandt andet vil spørge efter dine 3 seneste lønsedler. Du kan med andre ord ikke gå i banken og optage et lån uden lønseddel - det er simpelthen ikke muligt. Det er heller ikke muligt at få finansiering uden indkomst i banken, men det er MULIGT på nettet!

Kredit uden lønseddel uanset indkomst kan omvendt sagtens lade sig gøre online, da kreditvurderingsprocessen kører fuldautomatisk via eSkatData. Du slipper altså for at komme ud i de klassiske scenarier. Scenarier om hvor du har lagt dine seneste lønsedler, og om der nu er yderligere dokumenter, du skal huske at have med i banken. Minilån uden lønsedler nemt, hurtigt og uden besvær, og sådan er det at låne penge online!

Lån penge uden budget?

Et budget er ligeledes noget, som bankrådgiveren vil kræve at se, hvis du ville gøre dig forhåbninger om et banklån. Har du prøvet at lægge et budget, vil du kunne nikke genkendende til det faktum, at det er en ganske tidskrævende proces.

Også her slipper du for at foretage dig noget, da du kan få lån uden budget, hvis du optager det online. Spar tiden på budgetter og lønsedler og lån pengene online!

Dine penge

At låne uden dokumentation betyder desuden også, at låneudbyderne ikke kræver at få oplyst, hvad du skal bruge pengene til. Du behøver med andre ord ikke at dokumentere noget som helst - du skal blot optage lånet og udleve dine drømme nu og her!

Forbrugslån, minilån & kviklån uden sikkerhed

Uanset om vi snakker minilån, SMS lån eller kviklån, så kan du optage dem uden sikkerhed. Online låneudbydere kræver ikke sikkerhed uanset hvilken type lån eller uanset størrelsen på lånet. ALLE kan låne uden at stille sikkerhed, fordi online långivere skelner ikke mellem gode eller mindre gode kunder - for dem er vi alle lige!

NemID

Der er én ting, der muliggør kviklån uden dokumentation, lønsedler, budgetter, kreditvurdering etc., og det er NemID. Lån med NemID har revolutioneret den gamle tidskrævende og omstændige låneproces, hvor diverse dokumenter skulle sendes frem og tilbage med posten. Eller rettere; Hvor diverse dokumenter skal sendes frem og tilbage med posten, for bankerne benytter sig stadig af denne proces!

Lån med nem godkendelse og verificering finder du online, og har du endnu ikke prøvet det, vil du blive overrasket over, hvor let det er at låne penge ved hjælp af dit NemID. Det eneste, du selv skal gøre, er at udfylde dit navn og din adresse, og derefter underskrive låneansøgningen med dit NemID.

Efter du har underskrevet lånet med dit NemID, skal du blot læne dig tilbage, og inden ryggen rammer stolen, vil svaret på låneansøgningen poppe frem på skærmen. Da du har underskrevet med NemId, kender låneudbyderen automatisk din NemKonto, som pengene vil blive overført til inden for 60 minutter i mange tilfælde.

Lån 10000 med NemID

10000 kr. er et meget klassisk og meget populært lånebeløb, som danskerne låner dagligt. Lån 10000 med NemID, uden dokumentation og uden sikkerhed er altså en pæn pose penge, som vil kunne redde dig ud af en hel del økonomiske vanskeligheder.

Optag hurtigt lån uden sikkerhed døgnet rundt, 24/7

Er cyklen blevet stjålet, vaskemaskinen gået i stykker, eller er koblingen røget på bilen; Ja, så kan et online lån på 10000 rentefrie kroner få dig ud af suppedasen. Vi nævner ordet “rentefrit”, da du rent faktisk kan låne penge gratis uden renter og gebyrer, hvis du er ny kunde i det pågældende firma, læs om gratis og rentefrie kviklån.

Lån penge uden NemID?

Hos et fåtal af låneudbyderne er det muligt at optage lån uden NemID, men langt de fleste er gået over til kun at tilbyde lån med NemID. Processen med at sende dokumenter frem og tilbage med posten er simpelthen for tung, og derfor er der snart ikke flere udbydere af lån uden NemID tilbage.

Hvor meget kan jeg låne uden sikkerhed?

Du kan rent faktisk låne helt op til 500.000 kr. uden sikkerhed og dokumentation. Typisk lånebeløb uden at stille sikkerhed for lånet er dog:

 • 2000 kr.
 • 3000 kr.
 • 4000 kr.
 • 5000 kr.
 • 6000 kr.
 • 10000 kr.
 • 15000 kr.
 • 25000 kr.
 • 30000 kr.
 • 40000 kr.
 • 50000 kr.
 • 60000 kr.
 • 75000 kr.
 • 100000 kr.

Hvorfor det lige er ovenstående lånestørrelser, som danskerne vælger at låne, skal være usagt, men det er nu engang sådan, det forholder sig.

Hvilke krav stiller låneudbyderne?

For at komme i betragtning til et lån uden dokumentation, skal du opfylde nedenstående krav:

 • Du skal være mindst 18 år.
 • Du skal have et dansk CPR-nr.
 • Du skal have et NemID
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du må ikke stå registreret i RKI Experian

Hvad koster minilån uden sikkerhed og dokumentation?

At låne penge hurtigt uden sikkerhed og dokumentation er dyrere end traditionelle lån, men med de risici, som låneudbyderne løber, så er det bestemt en fair pris. Nedenfor har vi opstillet et låneeksempel, hvor vi tager udgangspunkt i et lån uden sikkerhed på 30.000 kr.

Lånebeløb: 30.000 kr.

Løbetid: 72 måneder

Debitorrente: 7,1%

ÅOP: 10,80%

Månedlig ydelse: 570 kr.

Stiftelsesgebyr: 1.000 kr.

Tilbagebetalingsbeløb: 40.861 kr.

Samlede udgifter i alt på de 72 måneder udgør således: 10.861 kr.

OBS

Om det gælder kviklån uden sikkerhed og dokumentation eller for den sags skyld alle andre lån, så skal du altid bruge din sunde fornuft. Lån kun hvis det er nødvendigt, se her, og aldrig mere end du har brug for.

Før du låner, så start altid med at lægge et budget, så du kender dit månedlige rådighedsbeløb. Sørg for at der er nok luft i budgettet til, at du kan opretholde en anstændig levestandard. Og ja, det er altså muligt at låne uden samtykke til SKAT og dermed uden skatteoplysninger.

Vil du vide mere om billige lån uden sikkerhed, så læs denne artikel som beskriver alt omkring kreditvurdering og dokumenter.

Lån, kviklån og kreditter: