Lige nu får 99,1% af alle ansøgere JA til et lån ✓

Der er lån uden sikkerhed og krav om lønseddel!

Hvem tilbyder så disse fantastiske online lån uden krav med NemID; Ja, det gør hele rækken af låneudbydere herunder

Lån penge uden dokumentation og uden at stille sikkerhed

Det er ingen hemmelighed, at det er langt nemmere og hurtigere at låne penge på nettet fremfor at gå i banken. Derudover er der en lang række yderligere fordele ved online lån, såsom at du kan låne uden sikkerhed, låne uden dokumentation, låne uden lønseddel, og ja endda låne uden renter og gebyrer.

Alle lån uden krav om sikkerhed -  opdaterede: mandag, 18. december 2017

0

Ansøgninger i dag

0%

Fik ja!

Beregn renter på lån uden sikkerhed:

Låneberegner
Beløb
Rente i %
Løbetid i måneder

Månedlig betaling
I alt betaling i løbetiden
Renter i alt
 • Find dit online lån

  Find dit nye lån i listen øverst på siden - vælg det, der passer dig bedst

 • Ansøg om lånet

  Du starter med at udfylde ansøgningen med oplysninger omkring dig selv og din økonomi – det tager cirka 5-10 minutter at udfylde låneansøgningen.

 • Godkend låneaftalen

  Når formularen er udfyldt, skal du underskrive låneansøgningen ved hjælp af dit NemID. Du får svar med det samme!

 • Få penge med det samme

  Bliver din låneansøgning godkendt, vil pengene blive overført til din NemKonto i løbet af få timer – vi kalder det at låne penge nu og her.

Hurtig lån uden sikkerhed

Rigtig mange låntagere nyder hver eneste dag rigtig godt af, at de kan låne penge uden sikkerhed. Der findes i øvrigt ingen andre steder end på nettet, hvor man kan optage et privatlån uden sikkerhed, da samtlige banker, sparekasser og øvrige pengeinstitutter vil have fuld sikkerhed for deres udlån.

Men hvad betyder det i grunden, at du kan få et hurtig lån uden sikkerhed? Ja, det betyder kort og godt, at du kan få lov til at optage et lån, uden der bliver stillet krav om pant i hverken din ejendom eller bil.

Låneudbyderne løber altså en stor risiko ved at tilbyde disse kviklån uden sikkerhed, hvilket er årsagen til, at renten er en anelse højere end på banklån. Omvendt kan man sige, at hellere betale en lidt højere rente end slet ikke have mulighed for at låne penge.

Står du i akut pengemangel, og du har fået afslag i banken, så er det en fantastisk fornemmelse, at du ved, at du altid bare kan optage et hurtig lån uden sikkerhed. I øvrigt vil banken heller ikke kunne hjælpe dig alligevel ved akut pengemangel. Bankernes låneansøgningsproces ligger typisk på 1-3 uger, og det er altså ikke alle låneansøgere, der kan vente så længe!

Fordele ved privatlån uden sikkerhed

Det er naturligvis en stor fordel i sig selv, at du kan låne penge hurtigt uden at stille sikkerhed, men det er slet ikke den eneste. Privatlån uden sikkerhed har yderligere fordele:

 1. Ansøgningsprocessen tager blot 2 minutter
 2. Du får svar indenfor 60 sekunder
 3. Pengene bliver overført til din konto indenfor 1 time
 4. Første lån er oftest gratis og rentefrit
 5. Ingen nærgående spørgsmål omkring formålet med lånet
 6. Ganske få og lempelige krav
 7. Løbetid fra 30 dage til 96 måneder
 8. Du slipper for at sidde ansigt til ansigt med din bankrådgiver
 9. Du kan låne døgnet rundt - året rundt

Du skal naturligvis ikke låne penge, blot fordi det er super nemt og super hurtigt. Du skal kun låne, hvis du virkelig er kommet i en kneben situation, og i disse situationer er det rart at vide, at du kan optage privatlån uden at stille sikkerhed.

OBS: Lån uden sikkerhed trods RKI kan ikke lade sig gøre her hos Trygt Bank. Selv om det var muligt, bør du ikke kaste dig ud i lån trods RKI, da du blot vil grave din grav endnu dybere. Forsøg at finde en vej ud af dine økonomiske vanskeligheder, evt. ved hjælp af en gældsrådgiver, som endda giver gratis rådgivning - få gratis hjælp her.

Lån uden dokumentation

I disse moderne tider, hvor alt skal dokumenteres, er det rart at have mulighed for at kunne optage lån uden dokumentation. Men hvad dækker denne betegnelse “Lån uden dokumentation” egentligt over? Betegnelsen dækker over lån, der er online-baserede, hvilket vil sige kviklån, SMS-lån, minilån og privatlån - altså alle andre lån end banklån og realkreditlån.

Herunder ser vi nærmere på, hvilken slags dokumentation du slipper du for at skulle fremvise:

Lån uden lønseddel

De, der har prøvet at optage et banklån, ved, at bankrådgiveren blandt andet vil spørge efter dine 3 seneste lønsedler. Du kan med andre ord ikke gå i banken og optage et lån uden lønseddel - det er simpelthen ikke muligt.

Det er det dog på nettet!

Lån uden seddel kan omvendt sagtens lade sig gøre online, da kreditvurderingsprocessen kører fuldautomatisk. Du slipper altså for at komme ud i det klassiske scenarie omkring, hvor du har lagt dine seneste lønsedler, og om der nu er yderligere dokumenter, du skal huske at have med i banken. Lån uden lønsedler nemt, hurtigt og uden besvær, og sådan er det at låne penge online.

Lån penge uden budget

Et budget er ligeledes noget, som bankrådgiveren vil kræve at se, hvis du ville gøre dig forhåbninger om et banklån. Har du prøvet at lægge et budget, vil du kunne nikke genkendende til det faktum, at det er en ganske tidskrævende proces.

Også her slipper du for at foretage dig noget, da du kan få lån uden budget, hvis du optager det online. Spar tiden på budgetter og lønsedler og lån pengene online!

Lån uden kreditvurdering

Kreditvurderingsprocessen er en proces, som de fleste af os ikke finder særlig spændende. Kreditvurderingsprocessen er især ikke spændende i bankregi, da den kan trække ud i flere uger, og det er nedværdigende og flovt, hvis man får afslag.

Alt dette slipper du for at tænke på, hvis du låner penge på nettet, da disse er såkaldte lån uden kreditvurdering. Du slipper dermed både for kreditvurderingen, men ikke mindst også for en eventuelt ydmygelse ved at sidde overfor din bankrådgiver med risiko for et afslag.

Dit lån - dine penge

At låne uden dokumentation betyder desuden også, at låneudbyderne ikke kræver at få oplyst, hvad du skal bruge pengene til. Du behøver med andre ord ikke at dokumentere noget som helst - du skal blot optage lånet og udleve dine drømme nu og her!

Lån med NemID

Der er én ting, der muliggør lån uden dokumentation, lønsedler, budgetter, kreditvurdering etc., og det er NemID. Lån med NemID har revolutioneret den gamle tidskrævende og omstændige låneproces, hvor diverse dokumenter skulle sendes frem og tilbage med posten. Eller rettere; Hvor diverse dokumenter skal sendes frem og tilbage med posten, for bankerne benytter sig stadig af denne proces!

Lån med nem godkendelse og verificering finder du online, og har du endnu ikke prøvet det, vil du blive overrasket over, hvor let det er at låne penge ved hjælp af dit NemID. Det eneste, du selv skal gøre, er at udfylde dit navn og din adresse, og derefter underskrive låneansøgningen med dit NemID.

Efter du har underskrevet lånet med dit NemID, skal du blot læne dig tilbage, og inden ryggen rammer stolen, vil svaret på låneansøgningen poppe frem på skærmen. Da du har underskrevet med NemId, kender låneudbyderen automatisk din NemKonto, som pengene vil blive overført til inden for 60 minutter i mange tilfælde.

Lån 10000 med NemID

10000 kr. er et meget klassisk og meget populært lånebeløb, som danskerne låner dagligt. Lån 10000 med NemID, uden dokumentation og uden sikkerhed er altså en pæn pose penge, som vil kunne redde dig ud af en hel del økonomiske vanskeligheder.

Er cyklen blevet stjålet, vaskemaskinen gået i stykker, eller er koblingen røget på bilen; Ja, så kan et online lån på 10000 rentefrie kroner få dig ud af suppedasen. Vi nævner ordet “rentefrit”, da du rent faktisk kan låne penge gratis uden renter og gebyrer, hvis du er ny kunde i det pågældende firma, læs om gratis og rentefrie lån.

Lån penge uden NemID

Hos et fåtal af låneudbyderne er det muligt at optage lån uden NemID, men langt de fleste er gået over til kun at tilbyde lån med NemID. Processen med at sende dokumenter frem og tilbage med posten er simpelthen for tung, og derfor er der snart ikke flere udbydere af lån uden NemID tilbage.

Hvor meget kan jeg låne uden sikkerhed?

Du kan rent faktisk låne helt op til 400.000 kr. uden sikkerhed og dokumentation.

Hvilke krav stiller låneudbyderne?

For at komme i betragtning til et lån uden dokumentation, skal du opfylde nedenstående krav:

 • Du skal være mindst 18 år.
 • Du skal have et dansk CPR-nr.
 • Du skal have et NemID
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du må ikke stå registreret i RKI Experian

Hvad koster lån uden sikkerhed og dokumentation?

At låne penge hurtigt uden sikkerhed og dokumentation er dyrere end traditionelle lån, men med de risici, som låneudbyderne løber, så er det bestemt en fair pris. Nedenfor har vi opstillet et låneeksempel, hvor vi tager udgangspunkt i et lån uden sikkerhed på 30.000 kr.

Lånebeløb: 30.000 kr.

Løbetid: 72 måneder

Debitorrente: 7,1%

ÅOP: 10,80%

Månedlig ydelse: 570 kr.

Stiftelsesgebyr: 1.000 kr.

Tilbagebetalingsbeløb: 40.861 kr.

Samlede udgifter i alt på de 72 måneder udgør således: 10.861 kr.

OBS

Om det gælder kviklån uden sikkerhed og dokumentation eller for den sags skyld alle andre lån, så skal du altid bruge din sunde fornuft. Lån kun hvis det er nødvendigt, og lån ikke mere end du har brug for. Før du låner, så start altid med at lægge et budget, så du kender dit månedlige rådighedsbeløb. Sørg for at der er nok luft i budgettet til, at du kan opretholde en anstændig levestandard.