VIVUS.dk lån

Udbetaling på 1 minut hele døgnet rundt (også i weekenden). 50% rabat i dag fredag, 12/7

VIVUS lån er super populære, og banken har desuden en bred palette af fordele og tilbud til dig som kunde. Ønsker du at låne penge hos låneudbyderen, vil du opleve en uovertruffen service i særklasse.

Alt er automatiseret ned til mindste detalje, ene og alene for at gøre det nemt for dig som kunde. VIVUS.dk er helt afklaret med, at når man vil låne penge, så skal det være hurtigt og ukompliceret. Du vil derfor opleve, at låneprocessen hos VIVUS går fuldkommen gnidningsløs og nemt.

Hurtig lån hos VIVUS.dk ER hurtigt

Du vil ikke skulle træffe et eneste svært eller kompliceret valg undervejs i den korte ansøgningsproces. For at illustrere hvor simpel VIVUS har gjort processen, har vi sat de 3 skridt op, som du skal igennem:

 1. Registrer dig med dit navn, adresse, telefonnummer samt mailadresse
 2. Indtast ønsket lånebeløb og løbetid
 3. Underskriv med NemID og færdig!

Sekunder efter du har godkendt låneansøgningen med dit NemID, får du svar på skærmen og på mail. Er din låneanmodning godkendt, vil pengene blive udbetalt med det samme.

Fordele ved at låne penge hos VIVUS.DK

VIVUS lån

Hvis du har set en VIVUS.dk reklame i fjernsynet, vil du måske kende til nogle af de mange fordele og tilbud. Der er ingen tvivl om, at långiveren er en pioner, når det kommer til online hurtig lån.

Vælger du et VIVUS lån, vil du med det samme opleve, hvad det vil sige at blive forkælet af sin bank.

Se bare herunder:

 • Udbetaling på 1 minut hele døgnet og ugen rundt. Uanset om du ansøger om et lån om natten eller i weekenden, bliver det udbetalt omgående. Hos VIVUS.dk får du altså samme hurtige udbetaling uden for bankens åbningstid også. VIVUS.dk benytter sig af en unik teknologi, som kan godkende og udbetale lån automatisk på ét minut!.
 • Ingen sikkerhed i form af pant eller kautionist. Du låner dermed pengene uden at stille noget som i helst i sikkerhed for lånet. Din risiko er med andre ord lig nul!

Hurtig lån i form af en kassekredit

Et hurtig lån hos VIVUS udstedes i form af en kassekredit, som stort set er identisk med et kviklån. Forskellen er blot, at det går langt hurtigere at få bevilget en kassekredit. En kassekredit kan blive bevilget og oprettet på få minutter, hvorimod det tager 48 timer med et kviklån.

VIVUS rente og ÅOP

Ser vi bort fra de øvrige kreditter, som VIVUS tilbyder, så vil der selvfølgelig være renter på lånene. Renten ligger nogenlunde på niveau med de øvrige udbydere af kviklån, som er omkring de 200%.

Nedenfor har vi opstillet et låneeksempel, som tydeligt viser, hvor meget renten udgør på et 5000 kroners lån.

Lånebeløb: 5.000 kr.

Løbetid: 3 måneder

Rente: 242%

ÅOP: 792%

Samlede kreditomkostninger inkl. renter og gebyrer: 2.000 kr.

Samlet tilbagebetalingsbeløb efter 3 måneder: 7.000 kr.

Værd at vide om VIVUS.dk lån

Hvis du vælger et hurtig lån fra VIVUS.dk, følger der en lang række fordele og muligheder med lånet. Flere af fordelene har vi allerede været inde på, men der er faktisk en række yderligere. Nedenfor har vi listet de resterende:

Forlængelse af lån

Det er muligt at lade lånet løbe så længe, du ønsker. Så hvis du ønsker at forlænge dit lån, så lader du det blot køre videre. Hver 30. dag betaler du så bare din rentebetaling, indtil du vælger at indfri kreditten.

Forhøjelse af lån

Det er muligt at forhøje dit lån, hvis ikke du har udnyttet din maksimale kreditgrænse. Kreditgrænsen er som følger:

 • Ny kunde: 6.000 kr.
 • Eksisterende kunde: 12.000 kr.

Forhøjelse af din VIVUS kredit kan altså lade sig gøre op til ovenstående beløbsgrænser.

Tilbagebetaling af VIVUS lån

Når det kommer til tilbagebetaling af dit lån, har du tre muligheder, som du frit kan vælge imellem.

 1. Kreditkort - når du er logget ind på din profil, kan du nemt og hurtigt indfri din kredit med dit kreditkort.
 2. Kontooverførsel -  husk at angive dit CPR-nummer
 3. Indbetalingskort - skal betales på posthuset eller i banken

Du kan til enhver tid indfri dit VIVUS lån, uden det koster ekstra gebyrer eller øvrige omkostninger. Log ind på VIVUS bank og klik på punktet “Betal i dag”, og så er det bare at indfri din kredit.

14 fortrydelsesret

Går du hen og fortryder dit VIVUS lån, kan du tage det helt roligt. Ifølge loven har forbrugeren altid 14 dages fortrydelsesret, så du kan dermed fortryde lånet helt omkostningsfrit.

Få krav til VIVUS.dk kunder

Ønsker du at blive kunde hos lånefirmaet, skal du opfylde nedenstående krav:

 1. Minimumsalder er 20 år
 2. Du må ikke stå registreret i RKI!
 3. Du skal være dansk statsborger
 4. Du skal have NemID
 5. Du skal have en dansk bankkonto
 6. Du skal have en gyldig mailadresse
 7. Du skal have et dansk telefonnummer

Listen synes måske lang, men det er yderst lempelige krav, der stilles. 98% af alle ansøgere opfylder dem og bliver godkendt med det samme.

Trustpilot

VIVUS.dk har nogle af markedets bedste anmeldelser på Trustpilot, hvilket har givet dem topkarakteren “Fremragende”. 5 ud af 5 stjerner får de blandt andet for deres fantastiske kundeservice og deres lynhurtige ansøgningsproces.

Vil du låne penge i en bank, hvor kundetilfredsheden er i top, så er VIVUS bank det rette valg. Der er næppe nogen, der er bedre til at vurdere et lånefirma end de eksisterende kunderne. Og på Trustpilot taler de fremragende anmeldelser deres tydelige sprog - Banken er kundernes bank!

Kontakt

Ønsker du at komme i kontakt med banken, kan du gøre det på følgende måder:

Du kan komme i kontakt med dem i bankens åbningstider, som er alle hverdage fra 8.00 - 18.00. Banken har 50 medarbejdere ansat, som sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål vedrørende hurtig lån.

VIVUS.dk har i øvrigt adresse på Vesterbrogade 1L, 4, 1620 København V., og selskabet er en del af 4finance. 4finance er en international udbyder af lån og kreditter, som er repræsenteret i 17 lande. Samlet set har 4finance koncernen mere end 5 millioner kunder, hvilket gør dem til en af de absolut største spillere.

Se alternativ, hvor du også kan få rente- og gebyrfri kredit i denne oversigt.