Kviklån gratis

Få gratis & rentefrit kviklån i 2019 på 2 minutter | Udbetaling: fredag, 22/2/19

Hvem tilbyder kviklån gratis?

En lang række af de kendte långivere, vi kender fra TV, tilbyder gratis lån. Du kan således låne penge gratis og rentefrit hos:

 • lendon.dk
 • ferratum.dk
 • vivus.dk
 • nupp.dk

Lån fra 3.000 - 75.0000 - rente fra 14,8%
Mest valgte lån fredag, 22/2/19

0

Ansøgninger om kviklån i dag

0%

Fik ja!

Beregn kviklån nemt her:

Beløb
Rente i %
Løbetid i måneder

Månedlig betaling
I alt betaling i løbetiden
Renter i alt
 • Find dit kviklån i listen

  Find dit nye kviklån i listen øverst på siden - vælg det, der passer dig bedst

 • Udfyld ansøgning

  Du starter med at udfylde ansøgningen med oplysninger om dig selv og din økonomi – det tager cirka 5 minutter at udfylde ansøgning om kviklån.

 • Underskriv kviklån

  Når formularen er udfyldt, skal du underskrive låneansøgningen ved hjælp af dit NemID. Straks efter du har underskrevet, kommer der svar på skærmen omkring din kreditvurdering.

 • Udbetaling af kviklån

  Bliver din låneansøgning godkendt (99,4% får ja), vil dit lån blive overført til din NemKonto i løbet af få timer. Det er hurtige kviklån!

Fordele ved kviklån gratis

 • Hastighed! Det er ekstremt hurtigt at tage et quicklån, og afhængigt af tidspunktet på dagen kan du have pengene på din konto samme dag – eller senest næste dag.
 • Bekvemt! Du kan ansøge 24 timer i døgnet, og langt de fleste udlånere behandler din ansøgning døgnet rundt.
 • Diskret! Ingen blander sig i, hvad du skal bruge dit kviklån til – overhovedet. Og ingen i dit lokalområde ved, du har taget lånet.

Ulemper ved kviklån

 • Renterne på kviklån, der ikke er kortvarige (op til 30 dage) kan i nogle tilfælde være ret høje. Læs betingelserne og kend ÅOP, så du ikke overraskes senere.
 • Mange quicklån har en øvre beløbsgrænse, der gør, at du måske ikke kan låne nok. Men bemærk, at vi har quicklån op til 400.000 kroner!
 • Se alle de gode lån her

Det var nemt! Søgte lidt i jeres liste, fandt et godt tilbud og ansøgte om et kviklån. 30 sekunder senere fik jeg mail retur med et ja. Så er det nemt at låne penge og helt anderledes end at skulle i banken! Fra mig: ★★★★★

Anders Kristensen

Jeg er ikke altid lige stolt af at skulle tage et kviklån, for det er jo fordi, jeg ikke helt har balance mellem indtægter og udgifter. Men når det nu skal være er det nemt og hurtigt hos jer. Tak for det og 5 stjerner fra mig: ★★★★★

Miriam Bro

Er kviklån for dyre?

Det afhænger helt af, hvilken type af kviklån du vælger. Der findes jo gratis kviklån, der tilbagebetales hurtigt – og der betaler du slet ingen renter. Men der findes også den type lån, der er større beløb – og som betales tilbage over flere år. Der betaler du mere i rente, end du gør i banken.

Til gengæld skal du ikke stille sikkerhed for et quicklån, og du kan låne på bogstaveligt talt få minutter.

Kviklån uden sikkerhed – og hurtig ekspedition af din ansøgning om et lån – koster selvfølgelig lidt ekstra. Du kan tydeligt se i din låneansøgning, hvad det koster sammenlagt over hele perioden, så du bliver ikke snydt! Lån uden om banken kan altså sagtens være en rigtig god ide, hvis du vil betale lidt ekstra for, at der ikke bliver taget pant i dine aktiver.

Bedste kviklån

Der findes en lang række udbydere og en lang række kviklån, men vi har valgt kun at vise de bedste lån her på siden. Hvad adskiller de bedste kviklån fra de andre quicklån på markedet? De bedste kviklån adskiller sig på en lang række punkter, som:

 • Rente: Helt ned til 3,9%
 • Gratis: Nye kunder får gratis kviklån
 • Svartid: Under 60 sekunder
 • Udbetaling: Under 60 minutter
 • Afbetalingsperiode: Op til 10 år
 • Velrenommerede og kompetente udbydere

Ovenstående er bare nogle af de punkter, som gør kviklånene på denne side til markedets bedste og mest populære. For din egen skyld er det vigtigt, at du er kritisk, hvis du ønsker at tage et kvik lån. Der findes mange udbydere på markedet, som bestemt ikke har rent mel i posen, og disse vil du for alt i verden undgå at komme i kløerne på. Hold dig til de kendte og velrenommerede udbydere, som dem du finder øverst på denne side; så er du i de bedste hænder.

Hvem tilbyder kviklån?

Der er heldigvis mange, der udbyder kviklån i Danmark. Det er godt, for det betyder en øget konkurrence, der så fører til lavere renter og gebyrer. Reelt er grænserne mellem den type lån, der kaldes for quicklån, og så den type lån, der kaldes for forbrugslån, blevet udvisket ganske meget. Tidligere var det sådan, at der primært var tale om ret små lån med en kort løbetid, men i dag kan et quicklån være på helt op til 400.000 kr. og med en løbetid på op til 15 år! Ja – helt op til 180 måneder faktisk.

For blot at nævne nogle, der tilbyder kviklån her hos Trygt:

 • Zaplo er et registreret varemærke og en del af 4finance, som er Europas største online låneudbyder. Hos Zaplo er det muligt at låne fra 5.000 kroner til 20.000 kroner.
 • Bank Norwegian er en del af det selskab, du kender fra flyrejser. De tilbyder de største kviklån i Danmark – op til 400000 kroner og med renter helt ned under 7%.
 • MiniFinans er en ny udbyder af quicklån. De tilbyder lån op til 12000 kr og en løbetid på 5-30 dage, og de er dermed blandt dem, der udbyder ægte kviklån.

Udover de nævnte herover, er der jo de mange kendte kviklånsfirmaer som D:E:R, Ferratum, Leasy med flere. Vi har alle de anerkendte og godkendte kviklån i Danmark samlet her på siden. Klik her for at se dem alle.

Kviklån gratis og rentefrit

Gratis og rentefrit kviklån lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke! Alle nye kunder kan tage et gratis lån helt uden renter og gebyr, og du kan faktisk låne op til 15.000 kr. rentefrit.Lån 15.000 kr. i dag og betal 15.000 kr. tilbage; simpelt, fristende og gratis!

Ikke nok med at lånet er helt uden omkostninger, herunder stiftelsesomkostninger, så får du ligeledes super hurtig udbetaling. Har du dit NemID parat, efter du har brugt cirka 2 minutter på låneansøgningen, vil der maksimalt gå 30 sekunder, før du får svar. Bliver du godkendt, vil pengene blive udbetalt til din konto i løbet af få timer.

Gratis og rentefrit quicklån har dermed ikke kun den åbenlyse fordel, at det er uden og renter og gebyr, men ligeledes den kæmpe fordel, at du får pengene udbetalt med det samme. Hvad du så ønsker at bruge de mange “gratis penge” på, det er skam helt op til dig selv. Ingen af ovenstående udbydere af gratis kviklån, blander sig i formålet med at tage rentefrit lån, da de mener, at det er en privat sag; hvilket det i øvrigt er!

Uden renter og gebyr

Der er rigtig mange, som forsøger at opstille et skræmmebillede af hurtig lån, kviklån, online, SMS lån, forbrugslån, og hvad de ellers kaldes i folkemunde. Faktum er blot, at internettet er det eneste sted, hvor du kan få små lån uden renter og gebyr, hvor første lån er gratis.

Det er meget svært at argumentere mod, at gratis lån er en ting, som folk bør holde sig fra. De eneste, som små lån uden renter og gebyr er dårlige for, er bankerne, som på ingen måde kan hamle op med disse lån uden omkostninger for låntager.

Første lån er gratis: Lån 5.000 kr. og betal 5.000 kr. tilbage 30 dage senere – gratis og simpelt!

Ikke nok med at bankerne tager sig godt betalt i forhold til renter og gebyrer, de vil ligeledes have sikkerhed i ekstrem grad. Finanskrisen gjorde rigtig ondt på bankerne, hvilket i øvrigt var selvforskyldt, da de ydede massive lån til meget tvivlsomme låntagere.

Tager du et gratis og rentefrit lån online, skal du ikke tænke på sikkerhed eller pant. Grunden hertil er, at du låner uden sikkerhed, hvilket vil sige, at slipper for gældsbreve og ejerpantebreve. Du skal med andre ord ikke stille nogen form for sikkerhed for de lånte penge; risikoen ligger altså helt og holdent hos långiver.

Lån penge gratis og rentefrit i 30 dage

Lån gratis og rentefrit i 30 dage med kviklån vil kunne gøre en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Quicklån er bestemt ikke kun for forbrugere, der ønsker en sum penge til sjov og ballade.

Online lån er i lige så høj grad til alle de mennesker, som pludselig befinder sig i en klemt situation på grund af uforudsete og uforskyldte udgifter. Går vaskemaskinen i stykker, bliver cyklen stjålet, ryger koblingen på bilen osv. De fleste af os spekulerer ikke over, at vi er afhængige af mange ting, for at vores hverdag kan fungere ordentlig. Først når tingene er gået i stykker eller er væk, går det op for os, at vi ikke kan undvære dem.

Har den pågældende ting rigtig stor betydning for vores hverdag, og bruges den hver dag, jamen så kan vi jo ikke vente en uge eller to på at få bevilget et banklån. Og hvorfor overhovedet gå i banken, når du kan låne penge rentefrit og gratis i 30 dage?

Gratis lån i 30 dage

Gratis lån i 30 dage, eller med andre ord; lån første måned gratis, det er lige præcis det, som har gjort online lån super populære. På en måned, eller 30 dage helt præcist, vil du med stor sandsynlighed kunne spare pengene sammen og tilbagebetale dem uden renter og gebyrer, og så er den sag afsluttet.

Vi har sikkert alle sammen prøvet at sidde i banken for at få et banklån, og det er ikke nødvendigvis en behagelig situation. Skulle du komme i sådan en situation, så kræv følgende af din bankrådgiver, og se hvad han siger:

 • Lån gratis i 30 dage
 • Lån rentefrit i 30 dage

Det ville være utopi at tro, at banken nogensinde ville gå med til at yde gratis lån til nogen af deres kunder. Overhovedet at få bevilget et banklån kan for mange kunder være en udfordring, men det er heldigvis ikke længere et problem, grundet online lånene.

Lån rentefrit og gratis i 60 dage også!

Ønsker du længere løbetid end 1 måned på dit gratis lån, så har du faktisk mulighed for at låne rentefrit i 60 dage også. Lån rentefrit i 60 dage giver dig for alvor mulighed for at få ro og nyde pengene på din konto. Gratis lån i 60 tilbydes som de første af NUPP.dk, og lånet er allerede blevet en stor succes.

Hvem kan kviklåne gratis?

Der stilles kun ganske få krav, hvis du vil låne gratis og rentefrit. Nedenfor ser du de overkommelige krav, som du skal kunne opfylde. Du skal:

 • Være fyldt 18 år
 • Have dansk adresse
 • Have NemID
 • Ikke være registreret i RKI

Gratis lån 18 år betyder, at når du er myndig, så må du blandt andet låne penge. Lån penge gratis 18 år kan være et rigtig godt tidspunkt, da du sikkert gerne vil låne til et kørekort, som du måske ikke lige har sparet op til.
Hvor meget kan jeg låne gratis og rentefrit?

Du kan låne en ganske stor sum penge på et kviklån. Du kan således låne gratis og rentefrit:

 • 500 kr.
 • 1000 kr.
 • 2000 kr.
 • 3000 kr.
 • 4000 kr.
 • 5000 kr.
 • 10000 kr.
 • Ja, helt op til 15.000 kr. uden renter og gebyr i 7 dage, 14 dage og endda op til 30 dage.

Lån 20.000, 30.000, 50.000 kr. rentefrit og gratis kan desværre ikke lade sig gøre hos samme udbyder. Dog kan du altid ansøge hos flere udbydere på én gang, og på den måde kan du måske komme op på det ønskede lånebeløb, og det er stadig gratis og rentefrit.

Hvad er rentefrit lån?

En rentefrit lån er kort og godt et lån, som er helt fri for renter. Rentefrit online lån er dog ikke kun frit for renter, men ligeledes alle former for gebyrer. Det er med andre ord helt gratis i 30 dage, hvis det er første gang, du låner det pågældende sted.

Billigste kviklån

Leder du efter det billigste kviklån, så er det blot at kigge på denne oversigt. Det bliver vel aldrig billigere end gratis, men det gælder dog kun nye kunder. Har du været kunde hos samtlige af de gratis udbydere af små lån, og ønsker du nu at finde det billigste lån, så skal du kigge på ÅOP.

Fakta: Der bliver årligt taget 160.000 quicklån i Danmark med et samlet udlånsbeløb på cirka 500.000.000 kr.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og tallet viser de samledeKviklån er nemme at få kreditomkostninger, som du skal lægge oven i lånet. Ved at benytte dig af ÅOP kan du nemt sammenligne og finde det billigste. Se hvor nemt det er at sammenligne med låneeksemplet nedenfor.

Nye quicklån er hurtige

Nye quicklån er klart den hurtigste måde at låne penge på i dag. Flertallet af vores låneselskaber giver dig svarstraks, nogle få skal bruge op til 1 time på at kreditvurdere og give dig svar. Hos alle vores långivere udfylder du ansøgningen online, hvilket er super nemt og hurtigt.

Når lånefirmaet har sendt et lånetilbud på et lille kviklån til dig via din e-mail, skal du tjekke, at alt er som ønsket, før du underskriver låneaftalen og godkender dit nye quicklån. Du kan underskrive elektronisk med NemID. Når du har sendt kontrakten retur, er pengene på din konto inden for 1-2 hverdage.

Kviklån 5000 kr.

Kviklån 5000 kr. i 30 dage er et meget normalt lånebeløb, som de mange tager. Men hvad koster det at låne 5000 kr. i 30 dage, det ser vi nærmere på herunder:
Kviklån: 5000 kr.
Løbetid: 30 dage
Debitorrente: 575,45%
ÅOP: 730,15
Kreditomkostninger: 950 kr.

Alle omkostninger som stiftelsesprovision, renter og gebyrer, beløber sig altså til 950 kr., så det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver 5950 kr. efter 30 dage.

Låneeksemplet viser ganske præcist det billigste på markedet lige pt. Og du skal derudover have in mente, at det jo er et quicklån uden sikkerhed. Uden sikkerhed betyder kort og godt, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for de lånte penge. Kviklånsudbyderen tager dermed en stor risiko, da han ikke har pant eller sikkerhed for sit udlån.

Hvad er kviklån?

Mange stiller sig måske spørgsmålet; Hvad er kviklån? Quicklån er en betegnelse for et mindre lån på op til cirka 10.000 kr., som typisk har en løbetid på 15-45 dage. Låneprocessen er utrolig hurtig og enkel og består blot af en formular, som udfyldes online. Efter du har udfyldt formularen, får du svar inden for få minutter eller endda få sekunder.

Kreditvurdering

En anden vigtig detalje, som kendetegner quicklån, er, at låneansøgeren slipper for en omfattende kreditvurdering, som de fleste kender fra den fysiske bankverden.

Øvrige kendte typer af lån, som vi bedst kan sammenligne kvik lån med, ser du herunder:

 • Forbrugslån minder meget om quicklån. Forskellen mellem forbrugslån og quicklån er lånebeløbets størrelse samt løbetiden. Med et forbrugslån kan du låne helt op til 400.000 kr. og afdrage beløbet henover flere år.
 • SMS lån kaldes også for minilån, mobillån, lynlån eller mikrolån. Ja, i dag er der faktisk ingen forskel på disse typer lån og kviklån, og derfor har lånene fået fællesbetegnelsen SMS kviklån. Før i tiden, hvor det mobile bredbånd ikke var eksisterende, var SMS lån meget populære.

Quick lån på få minutter

Låneprocessen er yderst simpel, og den tager kun 2 minutter. Her er låneprocessen trin for trin:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Udfyld låneansøgning
 3. Pengene er på vej til din NemKonto

Du slutter af med at underskrive med dit NemID, hvorefter pengene bliver udbetalt til din NemKonto inden for 45 minutter på hverdage mellem kl. 8.00 og 19.00. Uden for dette tidsrum vil pengene stå på din konto hverdagen efter.

Og hvad kan du så bruge pengene til? Ja, det bestemmer du naturligvis helt selv! Det er sådan med quick lån, i modsætning til eksempelvis banklån, at der er ingen, som spørger ind til formålet med lånet. Vil du bruge pengene til en lille eksotisk ferie, en ny vaskemaskine, en ny fladskærm, en ny sofa, en ny cykel, en tatovering eller blot betale uforudsete udgifter, så gør du bare det – det er helt op til dig.

18 år

Normalt er det sådan, at jo yngre du er, jo sværere er det for dig at låne penge. Går du f.eks. i banken for at optage et banklån, så vil din alder helt sikkert være en faktor, som taler for, at du får afslag eller ikke kan låne så mange penge, som du måske håber på.

Omvendt ser det ud, hvis du vil låne penge online. Rigtig mange unge mennesker får lov til at tage et såkaldt kviklån 18 år, som er det yngste, man skal være. Som 18 årig bliver man betragtet som voksen og myndig, og du kan derfor selv træffe egne beslutninger.

Er du i tvivl, så kan det dog anbefales, at du spørger en ældre person til råds. Du skulle nødig ende med at tage et kviklån, som du får svært ved at afdrage til tiden. Som med alle andre typer lån, så skal du tænke dig godt om og kun låne, hvis det er strengt nødvendigt.

Overvej dette inden optagelse:

Inden du optager quick lånet, bør du altid overveje alternative muligheder. Alternativer muligheder være sig:

 • Et bevilget overtræk
 • En kassekredit
 • Et forbrugslån via banken

Det kan tage noget længere tid at blive godkendt til at låne penge i banken, men det kan være et billigere alternativ, som du bør have in mente.

Hvilke oplysninger har du krav på?

Du har krav på en række oplysninger fra låneudbyderen, inden du optager kviklånet. Oplysningerne skal give dig mulighed for at sammenligne lånet med konkurrerende låneudbydere, så du får det billigste kviklån.

Oplysninger:

 • Det samlede kreditbeløb
 • Debitorrenten
 • Lånets løbetid
 • De årlige omkostninger i procent (ÅOP)
 • Det samlede beløb du skal betale tilbage
 • Lånetypen
 • Betingelser for at tilbagebetale lånet
 • Om der er fortrydelsesret
 • Konsekvenser hvis du ikke kan tilbagebetale lånet

Kviklånsudbydere som markedsfører sig i reklamer skal give følgende standardoplysninger:

Oplysninger i markedsføringen

 • Debitorrenten – og om den er fast eller variabel
 • Låneaftalens løbetid
 • De årlige omkostninger i procent (ÅOP)
 • Det samlede beløb, du skal betale tilbage, samt størrelsen på afdragene
 • De samlede kreditomkostninger
 • Det samlede lånebeløb

Stil følgende spørgsmål

Det er altid en rigtig god ide at stille sig selv nogle kritiske spørgsmål, inden du låner penge. Stil dig selv følgende spørgsmål:

 • Kan min økonomi bære et quick lån? Afdrager du ikke til tiden, kan det blive dyrt i form af strafrenter og gebyrer.
 • Hvad koster kviklånet? Hav styr på de månedlige afdrag og vær sikker på, at dit rådighedsbeløb kan klare det. Kender du ikke dit rådighedsbeløb, så læg et budget og se hvor mange penge du har til rådighed efter de faste udgifter.
 • Er det billigere at spørge i banken? Kunne en kassekredit eller et bevilget overtræk være en mulighed?
 • Låner du blot fordi, at det er nemt og sjovt? Har du virkelig brug for pengene nu og her, eller burde du måske spare op til det, som du ønsker dig?

Fortrydelsesret på kvik lån

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du tager et kviklån. De 14 dage starter fra den dag, hvor låneaftalen er indgået. Hvis du vælger at fortryde, skal du kontakte låneudbyderen, inden fristens udløb. Det er altid en god ide at fortryde skriftligt, så du kan bevise det.

Efter du har fortrudt, har du 30 dage til at tilbagebetale lånebeløbet inklusiv eventuelle renter. OBS: Der kan være gebyrer forbundet med, at du fortryder visse gratis lån. Disse gebyrer skal dog være skrevet ind i låneaftalen, så du kender dem på forhånd.

Hvis ikke du kan tilbagebetale

Inden du tager kviklånet, vil det fremgå, hvor lang løbetiden på lånet er, og når du kender dit rådighedsbeløb, så ved du også, om din økonomi kan klare det. Sker der noget uforudset, så du ikke kan tilbagebetale kviklånet, så kan låneudbyderen gøre følgende:

 • Forlænge dit lån mod et gebyr
 • Lave en afdragsordning mod ekstra renteomkostninger

Misligholder du fortsat din aftale, vil der blive sendt rykkere og i sidste ende, kan du risikere, at låneudbyderen sender dit lån til inkasso.

Klage over låneudbyder

Føler du dig uretfærdig behandlet i form af, at låneudbyderen opkræver for høje gebyrer eller ulovlige tillægsrenter. Eller mener du, at låneudbyderen bryder loven ved at ikke give en række lovpligtige oplysninger i sine reklamer, så har du mulighed for at klage til Ankenævnet, her.

Kviklån trods RKI

Kommer du forbi sider, som skriver,kviklån RKI ingen hindring, så skynd dig væk! Der findes flere lånefirmaer, som vil låne dig penge, til trods for at du er registreret i RKI. Det, du dog skal have in mente, er, at de bestemt ikke gør det for din skyld…

Du kommer til at betale rigtig høje renter og gebyrer, og skulle uheldet være ude, og du misser et afdrag eller to, så bliver det om muligt endnu dyrere… Er du af den ene eller anden årsag havnet i RKI, så lad være med at grave din grav dybere. Få kæmpet dig ud af Ribers registeret, som i dag hedder RKI Experian, og kom på rette køl igen. Hold dig langt væk fra kviklån trods RKI, det bliver din situation absolut kun værre af!

48 timers tænkepause på quicklån

Et flertal i Folketinget har vedtaget en 48 timers obligatorisk tænkepause på kviklån for at få folk til at tænke sig om en ekstra gang. Folketinget tvinger dermed folk til at sove på beslutningen i 2 nætter, før de endeligt siger ja til lånet. Lovforslaget træder i kraft 1. januar 2017.

Kviklån studerende

Er du studerende, kan økonomien være trang, og det kan være nødvendigt at vende hver en krone – løsningen er et kviklån til studerende. Er du studerende, og vælger du at tage et lån, vil dit rådighedsbeløb blive noget højere.

Rådighedsbeløbet for studerende er oftest meget lille, og mange vil supplere deres SU med et studiejob for at få økonomien til at hænge sammen. Udfordringen med et studiejob er, at tiden, du bruger, på jobbet går fra tiden, hvor du måske burde sidde og studere. Det er derfor altid en balancegang, om du skal vælge et job eller et kviklån som studerende.

Inden du tager et lån, bør du dog tænke dig godt om, da det sjældent er en god ide at gældsætte sig som ung. Der kommer en dag, hvor quicklånet skal tilbagebetales, hvilket du bestemt bør have in mente, inden du underskriver lånedokumenterne.

Flere lån på en gang

Har du allerede taget et lån, og overvejer du nu at tage endnu et, som du kan bruge til at afdrage gælden, så bør du tænke dig om. Det kan være en ond cirkel at komme ind i, hvis du begynder at optage flere quicklån på én gang.

Som sådan er der ikke nogen problemer i at gøre det, da du i princippet kan tage alle de kviklån, som dit rådighedsbeløb tillader. Det er faktisk ikke unormalt at opleve, at der er låntagere, der har haft både 6, 7 og 8 quicklån på samme tid.

Selv om det er muligt at have en hel del quicklån på samme tid, så er det bestemt ikke fornuftigt. At tage et kviklån, med det formål at nedbringe ens gæld på øvrige kvik lån, kan på ingen måde anbefales. Det kan ende med at blive rigtig svært at komme ud af denne onde spiral, og derfor bør du kun tage ét kvik lån ad gangen. Når det ene kviklån er betalt ned, er der overhovedet ikke noget galt i at tage et nyt, men altså først når det sidste afdrag er betalt.

Fakta: Nye kviklån (kaldes også for quick lån) er hurtige lån på nettet, og især de gratis og rentefri quicklån er voldsomt populære. Kviklån trods RKI? Nej, det kan du ikke - beklager.

HUSK: det er gratis at ansøge, og du må gerne søge hos flere og så vælge det bedste quicklån!

Kun de bedste lån fra de bedste udbydere