Hej med jer

Jeg er en kvinde på 41 år, som er mor til 5 skønne unger. Min alder og mine 5 børn, som jeg har ammet, har resulteret i, at jeg har fået lange flade hængebryster. Jeg kan mærke, at mine kedelige bryster er begyndt at påvirke mit selvværd, og jeg overvejer derfor at få lavet silikonebryster.

Min udfordring er dog, at jeg ingen penge har på nuværende tidspunkt. Jeg vil derfor gerne spørge jer, om det er muligt at få lavet bryster på afbetaling? På Øjenlågsoperationer.dk har jeg set, at silikonebryster priser ligger omkring 30.000 kr., så det er vel det beløb, jeg skal låne.

Jeg har læst et sted på nettet, at der er flere muligheder for at optage lån til plastikkirurgi. Jeg kan bare ikke huske hvor, det er muligt låne penge til plastikoperationer. Kan I hjælpe mig, tak?

Knus fra Christina W.


Oversigten viser ikke alle lån i Danmark. Vi modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

Ovenstående lån til plastikkirurgi er opdateret i dag onsdag, 21/2

1 Comment

 1. Trygt.dk den 09/03/2020 kl. 20:15

  Hej Christina

  Det er bestemt muligt at få lavet bryster på afbetaling. Faktisk er der rigtig mange kvinder, der benytter sig af denne finansieringsmulighed. At få lavet silikonebryster er jo ikke billigt, og derfor er det ganske kærkomment, at man nu kan låne til operationen.

  Silikonebryster på afbetaling, og faktisk lån til plastikkirurgi generelt, er muligt via ovenstående låneudbydere. Det tager ganske få minutter at ansøge, og pengene bliver udbetalt med det samme.

  Det vil med andre ord sige, at du kan få lavet nye bryster, så snart du og plastikkirurgen har tid.

  Vi ønsker dig al held og lykke med dine nye silikonebryster 🙂

  Venlig hilsen

  Trygt.dk teamet

Efterlad en kommentar

Jeg accepterer Privacy Policy