Lån uden om banken

Kære Trygt.dk brevkasse fredag, 12/7

Mit spørgsmål går på, om det er muligt at optage lån uden om banken? Sidst, jeg ville låne penge i banken, var min bankrådgiver ubehøvlet og ville vide en masse om formålet med lånet.

Jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke ønsker hendes indblanding denne gang. Jeg vil bare gerne optage et lån, hvor jeg ikke skal sidde skoleret som et lille barn. Jeg håber virkeligt, at jeg kan låne penge uden om banken? Har jo et ønske at få opfyldt: Lån penge billigt – men kan man det uden at blande banken ind i det?

Kram fra Regitze

Oversigten viser ikke alle lån i Danmark. Vi modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

1 Comments

 1. Trygt.dk den 09/04/2020 kl. 12:00

  Kære Regitze

  Tak for dit spørgsmål.

  Jeg kan berolige dig med, at det er i den grad muligt at optage lån uden om banken. Faktisk bliver det mere og mere populært, fordi det er langt nemmere og langt hurtigere.

  Derudover foretrækker flere og flere, at de ikke skal redegøre for formålet med lånet. Sagen er den, at online låneudbydere blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Du skal heller ikke sidde ansigt til ansigt med en ansat fra banken, da hele ansøgningsprocessen foregår online.

  Gør du blot som tusindvis af andre danskere og optag dit næste lån uden om banken. Jeg har indsat en oversigt med de bedste lån på nettet ovenover, hvor du med garanti kan få et godt og billigt lån.

  Kh. Jytte
  Trygt.dk

Efterlad en kommentar

Jeg accepterer Privacy Policy