Bliv godkendt til lån

Hej med jer!

Jeg kan ikke tage et lån nogen steder. Der er ingen, der vil godkende mig til hverken et kviklån eller en kassekredit. Jeg forstår det ikke, for jeg har arbejde og alt sådan noget.

Mon I kan hjælpe mig? Jeg har brug for at låne penge engang i mellem, og det er frustrerende, at jeg ikke kan få et lån online. Jeg synes heller ikke at jeg får en god forklaring på, hvorfor min ansøgning lån bliver afvist.

Mange hilsener fra Dorthe i Skagen

 

1 Comments

 1. Knud den 16/03/2020 kl. 22:46

  Hej Dorthe

  Det kan være vanskeligt at besvare uden at kende alle forhold, men lad mig her skitsere nogle muligheder for dig, der forhåbentlig kan hjælpe dig med at blive godkendt til et lån. Inden da vil jeg dog gøre dig opmærksom på disse SMS lån, som generelt er ret nemme at få.

  Er du evt. registreret i RKI? Det er meget ofte forklaringen, når man får afslag på sin låneansøgning online lån. Hvis du er i RKI eller Debitor Registret, får du ikke ja til et almindeligt kviklån eller en online kassekredit. Er du det, kan du i stedet tage et såkaldt kautionist-sikret lån, der er et lån, hvor en ven eller et familiemedlem kautionerer for dig. Dem kan du finde nogle stykker af på denne hjemmeside, der handler om lån trods RKI.

  Har du styr på din økonomi generelt? Ofte er det et for lavt rådighedsbeløg, der er årsagen. Det er det beløb, du har tilbage hver måned, når alle udgifter er betalte. Nogle gange er det nødvendigt at være smart og bruge lidt omtanke, så der kommer styr på økonomien. Her er et godt link til gode sparetips: https://penge-lån.nu/sparetips/

  Jeg håber, det kan hjælpe lidt?

Efterlad en kommentar

Jeg accepterer Privacy Policy