Lån bevilges og UDBETALES dag og nat ✓

SMS lån GRATIS: Hurtig udbetaling - Minilån & Mikrolån

Lån penge hurtig udbetaling, nem ansøgning = Hurtige penge ✅

Nye SMS lån opdateret: tirsdag, 23/4/19

De gratis SMS lån:

 • Lån fra 50 til 15.000 kroner gratis i 30 dage
 • Lån fra 1.000 til 6.000 kroner gratis i 60 dage
 • Lån fra 5.000 til 15.000 kroner med 60 dages betalingsfrihed

 

De billige SMS lån:

 • Lån fra 3.000 til 75.000 kroner fra 14,85% rente
 • Lån fra 10.000 til 100.000 kroner fra 9,95% rente
 • Lån fra 5.000 til 400.000 kroner fra 8,99% rente

 

Find SMS / Minilån / Mikrolån i ovenstående oversigt. Listen med tilbud på SMS lån, minilån og mobillån fra 500 til 400.000 kr. Hurtig udbetaling af alle lån - gratis at ansøge og hurtig svar!

0

Ansøgninger i dag

0%

Fik ja!

Lone H.: 5 stjerner!

Hurtig udbetaling! Ja, det må man sige - pengene stod på min konto efter blot 30 minutter. Fantastisk!

Sussie Lassen: 5 stjerner!

Hvor låner man penge, hvis man er i akut pengemangel... Tak, for super hurtig udbetaling!

Beløb
Rente i %
Løbetid i måneder

Månedlig betaling
I alt betaling i løbetiden
Renter i alt

Gratis minilån, mobillån og SMS lån – hurtig udbetaling

Har du behov for et minilån, mobillån eller et såkaldt SMS lån hurtig udbetaling? Brug for penge i en fart – og uden at skulle låne i banken? Her kan du få gratis minilån / mobillån / SMS lån fra L’easy, Ferratum og de andre kendte – billigere og nemt. Ingen dumme spørgsmål, ingen krav om at stille sikkerhed – bare penge på din konto i en fart:

SMS lån, mobillån eller minilån?

Lad os med det samme slå fast, at det er nøjagtig det samme! Et minilån, mikrolån, mobillån og SMSlån er blot forskellige betegnelser for det samme. Betegnelsen SMSlån stammer fra dengang, da denne hurtige og nemme type lån kom frem – det hele blev klaret via SMS. Så har vi det på plads, ikke? Tjek selv her: Lån penge nu og her.

Kan man få et GRATIS minilån?

Ja, det kan du faktisk godt! Der er nogle af långiverne, der yder det første lån uden renter, hvis visse betingelser opfyldes. De gælder for eksempel Ferratum minilån, men det gælder altså kun, hvis du ikke har lånt penge hos dem før.
Som udgangspunkt bør du derfor regne med, at du skal betale renter – også selvom det er et kortfristet mikrolån. Og det er der mange, der spørger os om baggrunden for – så den giver vi dig her:

Renter på minilån, mobillån og SMS lån

Helt principielt handler det om udbud og efterspørgsel i kombination med påtagelse af risiko. Lad os tage disse 2 punkter et af gangen:
 • Udbud og efterspørgsel – så længe der er en større efterspørgsel efter en vare (og penge ER jo en vare), end der er udbud, vil prisen på varen altid være højere, end hvis der er større udbud end efterspørgsel.
 • Risiko – når et lånefirma sender dig det lånte beløb uden at kræve sikkerhed i noget, du ejer, står firmaet med en 100% risiko for at miste alle eller dele af de penge, de har sendt dig. Hvis du ikke betaler afdragene, og du ikke har stillet nogen sikkerhed, er det meget svært for långiver at få pengene retur.
Hvis du ser på disse 2 punkter, giver det mere mening, at du skal betale renter og gebyrer, når du tager et minilån uden sikkerhed, ikke? Du har brug for deres vare (penge), og den sælger de til dig med en aftale om, at du betaler det lånte beløb tilbage + renter.

Låneberegning

Eksemplet herunder er et tænkt eksempel – og under eksemplet taler vi mere om, hvad du skal se efter, når du vil tage et mobillån / SMSlån. Vi viser dig lån i størrelse fra reelt ned til 100 kroner og op til 400.000 kroner. For eksempel tilbyder vi lån via Bank Norwegian på op til 400.000 kroner – og lån helt ned til 100 kroner via TurboLån og Vivus.
Det er vigtigt, at du husker på, at et lån jo altid skal betales tilbage – og at du skal have råd til at betale afdragene hver måned. Se for eksempel dette tænkte eksempel, hvor du skal låne 30.000 kroner til en rente på ca. 11% og en løbetid på 2 år:
Nominel rente: 11.897%
Disponibelt beløb: 30.000,00 kr.
Samlede omkostninger: 3.653,61 kr.
Samlet ydelse: 33.653,61 kr.
ÅOP: 11.89%
ÅOP efter skat: 7.833%
Løbetid (i måneder): 24 mdr.
Månedlig ydelse: 1.402,32 Kr.
Du skal altså kunne have råd til at betale 1.403 kroner månedligt hver måned i 2 år. Din indtægt afgør, om du kan låne helt op til 400.000 kroner – men det finder du meget nemt ud af. Det er nemlig hurtigt, gratis og helt uforpligtende at ansøge om et lån!

Hvad koster et minilån?

Hvis du ser på ovenstående eksempel, er den reelle pris, du har betalt for at få 30.000 kroner i hånden 3.653,61 kroner. De 30.000 har du jo fået til det, du nu skulle bruge dem til – altså er den reelle pris for et lånpå 3.653,61 kroner.
Det er jo ikke blot fair – det er faktisk et yderst billigt lån! Tænk på, at långiver har ventet 24 måneder ( 2 år ) på at få sine 30.000 kroner igen, og det har han fået godt 3.600 kroner for. Og så har vi slet ikke talt om omkostningerne ved at administrere lånet, sende dig kontoudtog og – hvis du ikke betaler – prøve at redde pengene hjem. Det er vigtigt at huske på disse forhold, inden du kaster dig ud i at kritisere lånefirmaerne – de tjener skam penge, men ikke mere end lige…

Krav til at få et SMS lån

Fordelen ved at låne penge online er, at der ikke bliver stillet spørgsmål til, hvordan du bruger pengene, hvad du tidligere har brugt dine penge til, eller hvad du fremover vil bruge dine penge til – et online lån stiller kun 4 krav:
 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du må ikke være RKI-registreret
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en fast indtægt.

Hvad er mobillån og SMS lån?

Nu hvor vi ved, hvad et SMS lån, mikrolån, mobillån og minilån koster, så lad og kigge lidt dybere ned i, hvad disse hurtig lån hurtig udbetaling er for en størrelse. De her på siden omtalte SMS kviklån er populære, endog meget populære, det er der slet ingen tvivl om. Men hvordan er hurtige SMS lån gået hen og fået den popularitet, hvor de faktisk er endnu mere efterspurgte og eftertragtede end traditionelle banklån? Svaret er simpelt; det er super nemt, og det er super hurtigt at låne online.
Så hvad er mobillån og SMS lån nu? Det er ganske enkelt små lån på nettet med kort løbetid uden sikkerhed og med ganske få krav til låntager.

Bag om SMS lån

Navnet SMS lån er måske en anelse misvisende, men der er en meget naturlig forklaring. SMS lån var faktisk den første form for ”online lån”, som opstod længe før internettet. Det, man gjorde, var, at man sendte en SMS til et specifikt telefonnummer, hvorefter man fik en SMS retur.
I SMS’en, man fik retur, var der nogle instrukser, man skulle følge, og når det var klaret, så var man faktisk klar til enten at blive godkendt eller få afslag på lånet. Processen med lån via SMS frem og tilbage var noget omstændig, men heldigvis den moderne teknologi, i form af internettet, gjort det så meget nemmere at låne penge online – vi kan derfor kalde dem for nye SMS lån.
Du kan dog stadig låne penge via mobilen, men nu tager låneansøgningen kun 2 minutter frem for 30-45 minutter. Den lynhurtige låneansøgning er ligeledes årsagen til, at man kalder dem forkvik SMS lån,SMS lånnu ellerhurtige SMS lån.
Det er dog ikke kun låneansøgningen, der går super hurtig, hele låneprocessen er fuldt optimeret. Det vil sige, at lånefirmaerne er udmærket klar over, at deres bankkunder ønsker penge nu og her. De hverken kan eller vil vente på pengene i flere dage eller uger som i banken. Derfor sørger deres fuldautomatiserede lånesystemer for SMS lån hurtig udbetaling.

SMS lån trods RKI

SMS lån trods RKI er noget, du bør gå langt uden om, for du vil kun grave din grav endnu dybere! Du har sikkert stødt på reklamer fra lånefirmaer, der reklamerer medSMS lån RKI ingen hindringellermobillån trods RKI, og det er deciderede lånehajer, der står bag.
Det, de gør, er, at de sætter låneomkostningerne, renterne og gebyrerne enormt højt, så de er sikre på, at deres tab altid vil blive dækket ind. De ved altså godt, at der en stor procentdel af låntagerne af RKI lån, der aldrig komme til at tilbagebetale deres lån. Det er de for så vidt også ligeglade med, da den anden procentdel, som tilbagebetaler deres lån, vil tilbagebetale så mange renter og gebyrer, at det sagtens kan dække tabet.

ÅOP

En måde, hvor på du kan sammenligne lån, er ved at benytte dig af ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og i dette beløb er alle udgifter medregnet, så du dermed får et fuldt overblik over, hvad lånet vil komme til at koste dig. Sammenligner du ÅOP på et RKI lån med et almindelig online lån, vil du kunne se et kæmpe forskel.

SMS lån 1000, 3000 op til 5000 kr.

Som nævnt tidligere så er SMS lån, minilån og mobillån kendetegnet ved mindre lånebeløb med kort løbetid. Typiske SMS lånebeløb er derfor 1000, 2000, 3000, 4000 og op til 5000 kr. Dermed ikke sagt at du ikke kan låne større beløb, for det kan du skam!
Nogle vil kunne nøjes med 1000, 3000 eller 5000 kr., mens andre gerne vil låne flere hundrede tusinde kroner, og det er heller ikke noget problem. Øverst på siden finder du markedets største, bedste og billigste online lånefirmaer i Danmark, hvor du kan låne op til 400.000 kr. på få minutter.

SMS lån 18 år og 20 år

SMS lån som 18 årig er mulig hos de fleste udbydere, men et par af dem kræver, at du er fyldt 20 år. Det er jo ikke kun voksne mennesker, der står og mangler penge. Et ungt menneske på 18 år eller 20 år, kan i lige så høj grad få brug for et SMS lån, og derfor tilbyder lånefirmaer det.

Minilån, mobillån og SMS lån gratis

Ja, det lyder måske helt vildt med gratis minilån, mobillån og SMS lån, men ikke desto mindre er det sådan. Alle nye kunder kan tage et gratis SMS lån i en hel måned og op til 5.000 kr. Det vil med andre ord sige, at hvis du låner 5.000 kr. i dag, så skal du blot betale 5.000 kr. tilbage om en måned, hverken mere eller mindre.
Så mangler du lige 1.000, 3.000 eller 5.000 kr. nu og her, så snup dig et gratis lån allerede i dag. Husk, at der er ingen, der blander sig i, hvad pengene bliver brugt på. Vil du have en ny vaskemaskine, ny cykel, et smut til Mallorca eller blot bruge dem til en god gang selvforkælelse, så gør du bare det! SMS lån gratis kører i en begrænset periode, så er du typen, der er træt af aldrig at få noget gratis, jamen så grib chancen!

Online lån er det nye sort!

Alt skal foregå online! Alt lige fra indkøb af madvarer, rejser, tøj, smykker, kosttilskud etc., så hvorfor ikke også låne penge online… At låne penge online, hvad enten vi kalder det SMS lån, mikrolån, mobillån eller minilån, er de facto så meget nemmere og så meget hurtigere end at gå i banken og vente på svar i flere uger.
I det moderne samfund vi lever i, går tingene stærkt, og vi har alle rigeligt at se til. Kan vi nøjes med at bruge 3 minutter på at lave en låneansøgning online, så vælger de fleste af os naturligvis denne løsning frem for at bruge timer i banken og uger på at vente på svar. Er du til lån hurtig udbetaling, så er der ingen tvivl om, at dette er denne lånetype, du skal vælge.

SMS lån uden sikkerhed

Ja, renten er oftest højere på disse online forbrugslån. Dog bør du ikke kun kigge på renten, du bør i lige så høj grad kigge på, at du får et SMS lån uden sikkerhed og dokumentation. SMS lån uden sikkerhed og dokumentation betyder kort og godt, at du slipper for at stille sikkerhed eller pant i form af fast ejendom, bil, campingvogn og des lignende.
De, der har villet låne penge i banken, ved, at det ville være helt utænkeligt at få et banklån uden at stille sikkerhed. Bankerne vil nærmest have dækket sig ind med det dobbelt af udlånets størrelse. Ikke nok med at det kan være svært for mange at stille sikkerhed, så er det ligeledes svært for mange at opfylde kravene til rådighedsbeløb.
Bankerne vil nemlig ikke kun have sikkerhed for deres penge, de vil i lige så høj grad kigge på rådighedsbeløbet. Rådighedsbeløbet finder du ved at lægge et budget, og det beløb, der er tilbage, når indtægter og faste udgifter er fratrukket hinanden, det er rådighedsbeløbet. Bankerne og realkreditinstitutterne er oppe og kræve rådighedsbeløb i størrelsesordenen 15-18.000 kr. månedligt for en familie med 2 voksne og 2 børn. Hvor mange kan opfylde det krav?

48 timers tænkepause på online minilån

Den 1. januar 2017 trådte den nye lov vedrørende 48 timers tænkepause i kraft. Folketinget vedtog loven for at få låntagere til at tænke sig om en ekstra gang, inden de accepterer lånet. I praksis fungerer tænkepausen ved, at når låntager er blevet godkendt til minilånet eller SMS lånet, så skal vedkommende vente 48 timer. Når de 48 timer er gået, vil vedkommende blive spurgt endnu engang, om han/hun nu er sikker på, om lånet skal udbetales.
OBS: Hvis du ikke kan vente 48 timer på at få pengene udbetalt, så findes der alternativer, hvor du stadig kan få hurtig udbetaling. Det er f.eks. lån i form af en kassekredit eller lån uden fast løbetid. Du finder alle typer af online øverst på siden.
SMS lån og L’easy minilån er kendetegnede ved hurtig ansøgningsproces, kort løbetid, mindre lånebeløb samt få krav og uden sikkerhed for låntager.

Yderligere lånebegreber

Efter at have læst ovenstående, håber vi, at du har fået en generel viden om disse populære online lån. Afslutningsvis vil vi ganske kort lige remse samtlige lånebegreber om, som dækker over den samme ydelse og samme vilkår – med ydelse og vilkår mener vi, at det er små lån med kort løbetid.
Ovenstående begreber har altså én og samme betydning, og det er jo ganske rart at vide, hvis snakken falder på et af ovenstående lån. Ovenover har vi i øvrigt samlet alle Minilån, mobillån, mikrolån og SMS lån i Danmark, herunder gratis SMS lån, billig SMS lån. Du kan se flere af denne type lån her.

Kun de bedste SMS og mini lån fra de bedste udbydere