Mangler du penge til at rejse på ferie?

Se, her bliver det lidt mere kompliceret, for der er reelt flere og lige gode holdninger til det her. Det er klart, at det klogeste altid vil være at spare op til en ferierejse. Ved at betale ferien med opsparede penge, er der ingen renter at forholde sig til, og du er ikke fristet til at bruge flere penge på ferie, end du reelt har råd til.

En ferierejse kan nemt koste både 5.000 eller 8.000 kroner med lommepenge og det hele. Det betyder jo, at du skal spare mindst 450 kroner op hver måned for at kunne tage én årlig ferie til 5.000 kroner.

 

Feriepenge eller et lån?

Mange får feriepenge, og mange glemmer, at udgifterne til husleje, diverse afdrag etc. jo altså ikke forsvinder, blot fordi man holder ferie. Der er derfor absolut ingen diskussion om, at det bedste råd er: Spar op til din ferie!

Hvis du er parat til at betale de renter, det koster at låne, kan du selvfølgelig tage et hurtigt lån for eksempel her. Måske får du et så fantastisk tilbud på en ferie, som du ikke har likviditet til, at kun finansiering er mulig. Tænk da på, at der faktisk er et ikke uinteressant alternativ til et almindeligt lån: En kassekredit!

Forbrug til gaver

Alle giver gaver. HVOR store gaver kan du egentlig få råd til?

Ferier

At rejse er at leve - siges det. Hvordan får du råd til ferierejser?

Gadgets

Ny mobiltelefon eller iPad? Vi elsker vores gadgets - få råd til dem!

Opsparing

At spare op er godt - og smart. Få gode råd til at spare op nemt og smertefrit!

Afbetalingskøb

Købe på afbetaling kan være fristende, men er det den billigste løsning?

Klem banken

Forhandler du med din bank? Hvis du ikke gør, snyder du dig selv!

Rejse på afbetaling

Var det noget med en dejlig ferie? Nu er det muligt at låne til en fantastisk ferie, og første tage sig af tilbagebetalingen når man kommer hjem. EasyTours er det første rejseselskab i Danmark som tilbyder rejser på afbetaling, med en konkurrencedygtig og letgennemskuelig finansieringsmodel.

EasyTours er et rent danskejet rejseselskab i Danmark, der tilbyder klassiske, velkendte charterrejser til de bedste destinationer. Hos EasyTours kan du købe din drømmeferie med fast lav månedlig ydelse, og betale i et tempo der passer dig, og du kan valgfrit tilføje All Inclusive eller Mini All Inclusive på udvalgte hoteller. Hos dem betyder All Inclusive virkelig at ALT er inklusiv, kort sagt: på en All Inclusive Charterferie får du den bedste og mest afslappende ferie, du kan forestille dig.

Fantastiske destinationer på afbetaling

På trods af at det er en muligt at købe en rejse på afbetaling, er der ikke sparet på udvalget af rejsemål. Der er flere velkendte destinationer blandt de mulige rejsemål hos EasyTours. Bl.a. kan nævnes Samos, Kreta, Tyrkiet, Sardinien og Egypten (kun i vintersæsonen). Så der er masser af mulighed for sol strand og vand for hele familien. Afrejsen sker hovedsageligt fra Billund, men der er også enkelte afgange fra Kastrup lufthavn.

Der er forskellige muligheder for at købe ferierejser på afbetaling, det kan man læse meget mere om på deres hjemmeside.

EasyTours slår sig på, at selvom de er en låne virksomhed, så er det ærlig finansiering som er til at gennemskue. Det er let at få et overblik over de omkostninger som er forbundet med at optage et lån hos dem. Så kan kan koncentrere sig om at holde ferie og nye en rejse og tage sig af afbetalingen når man kommer hjem.