Nemme lån

Vejen til penge lige nu og her

Her kan du låne penge nemt

Er du på lånemarkedet for at lede efter de nemmeste og bedste lån fra 1.000, 5.000, 10.000, 15.000, 25.000, 50.000, 100.000 kr., ja helt op til 400.000 kr. uden sikkerhed og super hurtigt, så er du kommet til det rette sted. Trygt Bank har alle de nemme lån samlet her opdaterede tirsdag, 25. juli 2017

Det er nemt at låne

★★★★★
5 5 1
Stod med behovet og fandt jer. Valgte fra den gode liste af lån og 10 minutter senere havde jeg mit lån på plads!

Lån nemme penge

Det kan synes mærkeligt, at nogle er flinkere til at sige ja til et lån end andre, men sådan er det bare, og det skal du, der har behov for et lån i en fart jo bare udnytte! Vi har gjort det nemt for dig! Herover ser du de lån i Danmark, der er nemmest at få JA til i en fart. Vi opdaterer konstant, og lige nu er det Lånebanken, der er den klare vinder!

Udfyld en ansøgning hos Lånebanken, og din chance for at blive godkendt på – helt bogstaveligt sekunder – er meget stor!

mennesker har fået JA til et lån her i dag på under 2 minutter!

Mangler du penge?

Når du står og mangler penge, er det vigtigt, at du kan låne nu og her uden at skulle vente flere uger på svar. Vi har samlet de bedste banker fra nettet, som tilbyder hurtige, billige og nemme lån online. Det er helt GRATIS at ansøge, og endda GRATIS at låne hos flere af nedenstående låneudbydere.

Har du også prøvet at stå i en situation, hvor du manglede penge til noget, du virkelig ønskede dig? Neden for har vi sat en række eksempler op, så du kan få et indtryk af, hvad du kan købe for de forskellige lånebeløb.

Lån 1.000 kr

Det lyder måske ikke af meget, men du kan faktisk få en hel del for 1.000 kr. Mangler du eksempelvis mad i køleskabet, så kan det i hvert fald blive fyldt godt op for det beløb. Trænger du til en bytur med vennerne eller veninderne, mangler du penge til en gave, skal du en tur i biograferne og på cafe bagefter, ja så er det alt sammen muligt for 1.000 kr. Husk, du kan låne 1.000 kr. ganske gratis!

Lån 2.000 kr.

Så begynder det at blive en anelse sjovere. Måske er det lang tid siden, at du har inviteret din partner på restaurant, måske mangler du en ny DVD-afspiller, eller skal cyklen lige renoveres en smule, så er det bare at snuppe et lån på 2.000 kr. og få det gjort. Og ja, det er skam også gratis at låne 2.000 kr.!

Lån 3.000 kr.

Nu bevæger vi os stille og roligt op, hvor du kan kigge lidt dybere på nettet og i diverse kataloger. Trænger din partner og dig til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, så kunne et weekendophold være en ganske vidunderlig ting, måske er øl- og vindepoterne ved at være tomme, så en tur til Tyskland er tiltrængt osv. osv. Du tror det måske ikke, men du kommer langt for 3.000 kr. Og dette beløb er naturligvis også gratis at låne!

Lån 5.000 kr.

Så er vi der, hvor man siger, at det begynder at blive rigtig sjovt. For 5.000 kr. kan du købe alt fra en ny vaskemaskine, ny cykel, ny scooter, ja eller endda en afbudsrejse sydpå hvor der er varmt og dejligt. Trænger din krop og sjæl til lidt velvære, så kommer du langt for 5.000 kr. Og du låner pengene kvit og frit!

Lån 10.000 kr.

Så kan man vist godt sige; skal der være fest, så lad der være fest! For 5.000 kr. kan du købe dig velvære, men for 10.000 kr. så sker der altså ting og sager. Lån 10.000 og smut afsted på en eksotisk rejse, hvor du får lov at mærke og nyde det søde liv. Køb evt. en lidt dyrere scooter eller lidt bedre cykel, så din hverdag bliver en anelse nemmere. Det er faktisk helt op til dig, men tænk dig godt om, for du kan købe alverdens ting for 10.000 kr.

Lån 15.000 kr.

Ja, hvem kunne ikke bruge 15.000 kroner i lommen?! Hvis du blev spurgt om, hvad du ville bruge 15.000 kr. til, så ville du måske svare, at du ville invitere din familie en tur i sommerhus, hvor I kunne hygge alle sammen, eller du ville svare, at pengene skulle gå til en lækker tur til Miami eller Thailand. Du kunne svare mange ting, og mange af tingene ville kunne lade sig gøre for 15.000 kr.

Lån 20.000 kr.

Hvorfor ikke låne det beløb, når du er i gang. Med et lån på 15.000 kr. kommer du langt, men 5.000 kr. mere, altså 20.000 kr. så kommer du altså endnu længere. Hvad ville du bruge 20.000 kr. til? For du kommer altså langt for det beløb… Mange mennesker ville nok straks gå på nettet og søge på ordet ”Eksotiske rejser”, og så ville de bestille og derefter hoppe på flyveren på vej mod deres livs rejse.

Lån 25 000 kr.

Inviter hele familien til Kreta eller Kos, ja eller køb en hest til din datter eller en crosser til din søn eller eller eller… Du kan gøre så mange ting med et lån på 25.000 kr., og ved du hvad, det er kun dig, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Sådan er det bare med nemme online lån…

Lån 50.000 kr.

Kig efter det første og bedste bilmarked på Google. Med 50.000 kr. kan du rent faktisk købe dig en ganske fornuftig bil. Eller du kan få dig et nyt køkken eller et nyt badeværelse, hvis det trænger. Hvis du tænker lidt over, så kommer du altså langt for 50.000 kr.!

Lån 100.000 kr.

Køb dig en spritny minibil eller tag på et flere måneder krydstogt i det caribiske hav. Eller inviter din familie, inklusiv din mor og far, med til Island eller Grønland og oplev noget, som de færreste oplever. At rejse er at leve, så bare kom afsted…

Lån 400.000 kr.

Ja så er det vel bare fantasien, der sætter grænser, for 400.000 kr. er seriøst mange penge! Vi kunne remse en masse ting op, men det er vist bedre, at du bare læner dig tilbage og stille og roligt tænker over, hvad du ville bruge 400.000 kr. til.

Nemme lån uden sikkerhed på få minutter

Hos samtlige ovenstående online banker, som L’easy, Vivus, Ferratum, Santander, Zaplo og Banknorwegian, gælder det, at du låner uden sikkerhed, og du blot udfylder den nemme låneansøgning på få minutter, hvorefter du underskriver den med dit NemID. Når du har underskrevet med NemID, vil pengene efter ganske kort tid efter stå på din konto. Før i tiden var det i løbet af 30 minutter, nu er der en obligatorisk tænkepause, så der går lidt længere tid.

Hvor meget du kan låne, og hvad det koster at låne, afhænger meget af lånestørrelsen samt låneudbyderen. Renten på nemme lån vil oftest være en smule højere end de almindelige bankrenter på banklån eller på en kassekredit.

Er du ny kunde, så er det nemt at sige, hvad det nemme lån koster som eksempelvis 5.000 kr., for det er ganske gratis at låne. Du kan altså låne 5.000 eller 10.000 kr. i en hel måned og blot betale 5.000 eller 10.000 kr. tilbage. Du slipper dermed for at betale både renter og gebyrer, hvilket giver en ÅOP på lig nul. ÅOP står i øvrigt for årlige omkostninger i procent, og det er et godt værktøj til at sammenligne disse hurtig lån, som også kendes under betegnelserne kviklån, forbrugslån, SMS lån, mikrolån og mobillån.

Det er dog meget vigtigt at pointere, at du altså låner uden sikkerhed, når du låner penge online. Lån uden sikkerhed betyder ganske enkelt, at det er låneudbyderen, der løber risikoen og ikke dig. Du behøver altså ikke at stille sikkerhed i form af pant i din bolig eller bil. Kan du af en eller flere årsager ikke betale pengene tilbage, så står låneudbyderen i en skidt situation.

Betal dit lån tilbage ellers!

Du skal dog huske på, at hvis ikke du tilbagebetaler dit lån, så går din gæld ikke bare i glemmebogen. Lånegiveren, også kaldet kreditor, vil sende dig rykkere, og hvis ikke du giver lyd fra dig, vil de højst sandsynligt sende sagen videre til inkasso og RKI registret.

Hvad er RKI?

RKI registret bruges til at sikre danske firmaer, virksomheder og forbrugere mod uansvarlig kredit. Det kan bruges som forebyggelse mod, at firmaer og forbrugere undgår købsaftaler med personer, som har en dårlig kredithistorie.

Der er over 750.000 danskere, der er registreret i RKI. Ud af dem er der 225.000, der er registreret som dårlige betalere – de 225.000 personer skylder samlet over 15 mia. kr. Hvis du havner i RKI registret, vil du automatisk få besked herom.

Hvis du skylder mere end 1.000 kr., og kreditor har dokumentation for lånet. Dette kunne være en dom, eller en skriftlig skylderkendelse, så vil det stå og være tilgængelig for alle RKI’s kunder. Dette vil medføre, at du får ekstremt svært ved at optage lån eller kredit hos virksomheder, som har adgang til RKI registeret.

Hvis du ikke kan betale dit lån eller din kredit, er det bedste råd at kontakte kreditor hurtigst muligt. Oftest er det muligt at lave en afdragsordning, hvor du betaler lidt mindre hver måned men over flere måneder.

Gode råd hvis du skylder penge

  • Det er vigtigt, at du bevarer overblikket. Hvis ikke du har et overblik over din økonomi, så er det en god ide at skabe et overblik. Det værste, du kan gøre for din økonomi, er ikke at gøre noget. Hvis du ikke gør noget, så vil renterne og gebyrerne ophobe sig, og din gæld vil blive større.
  • Vær ærlig og åben omkring din situation. Hvis du er åben og ærlig, kan du oftest lave en aftale med kreditor og måske endda få eftergivet noget af gælden.
  • Få en oversigt over hvem du skylder penge til. Dette er også en del af det at have overblik. Ved at logge på RKI kan du få en oversigt over hvem, og hvor meget du skylder. Start eventuelt med at få styr på den eller de lån med højeste rente.
  • Søg råd og vejledning hos eksperter inden for afvikling af gæld. Der findes flere konsulenter hvis ekspertise er at hjælpe folk ud af deres gæld. De sørger for al det administrative samt kontakter din eller dine kreditorer.
  • Undgå lån trods RKI lån, som ganske enkelt betyder, at du kan låne selv om, du står i RKI registret.  Det er oftest risikabelt og kan ende galt, hvis du tager et RKI lån. Du bør i stedet for forsøge at komme ud af RKI og ikke grave din grav dybere

Flere lån - billigt og hurtigt

Oversigt over alle billige lånSMS Lån