Er det smart at købe på afbetaling?

Mange falder for fristelsen til at købe et nyt fjernsyn, stereoanlæg eller andet på afbetaling direkte i butikken. Og det er da også en mulighed, men sagen er, at der er uendeligt stor forskel på at købe på afbetaling via butikken og tage et kviklån til formålet. Selvfølgelig er det endnu bedre at spare op, men hvis det nu ikke er muligt, skal du vide dette:

Køber du på afbetaling i butikken, har de sikkerhed i det produkt, du har købt! Svigter du dine afdrag, kommer de og henter dit fjernsyn eller hvad du nu har købt. Og tro roligt på, at renter og gebyrer bestemt ikke er at spøge med!

 

Alternativ til afbetaling

Her tager vi udgangspunkt i, at du ikke har hele beløbet sparet op til det, du vil købe – eller at du slet ikke har nogen af pengene. I stedet for at indgåe en afdragsordning / afbetaling i butikken er det meget smartere at tage et lån (det kan du finde her). Men hvorfor er det så smartere?

Det er lån uden at du skal stille nogen form for sikkerhed! Ingen kan komme og hente det, du har købt, hvis du skulle komme bagud med dine afdrag. Så nemt er det!

 

Forbrug til gaver

Alle giver gaver. HVOR store gaver kan du egentlig få råd til?

Ferier

At rejse er at leve - siges det. Hvordan får du råd til ferierejser?

Gadgets

Ny mobiltelefon eller iPad? Vi elsker vores gadgets - få råd til dem!

Opsparing

At spare op er godt - og smart. Få gode råd til at spare op nemt og smertefrit!

Afbetalingskøb

Købe på afbetaling kan være fristende, men er det den billigste løsning?

Klem banken

Forhandler du med din bank? Hvis du ikke gør, snyder du dig selv!