Pres din bank!

Det er uhyggeligt så få mennesker, der forhandler med – og presser deres bank – med jævne mellemrum. Der er SÅ mange penge at spare ved at klemme dem lidt på for eksempel banklån. Husk, at bankerne lever af dig og dine forretninger, og at de driver en forretning ligesom alle andre. Du køber vel heller ikke ny bil uden at forhandle priser og betingelser, vel?

Lad være at tro, at standard rentesatser og gebyrer samt andre betingelser ikke kan forhandles. Det kan de – og det bliver de. Snyd ikke dig selv ved at lade banken udnytte, at du er flink!

Sådan handler du med banken

Forhandler du med banken, kan der være mange penge at spare. Kan du få en bedre rente, en bedre låneaftale, eller kan du slippe af med nogle gebyrer? Når du skal forhandle med banken, skal du fokusere på dine stærke sider og din økonomiske styrke. Hav styr på alle dine gode sider – og brug især den allervigtigste ting:

Sammenlign bankpriser – og konfronter din nuværende bank med, hvad du kan få af priser andre steder. Gør det klart, at du skifter bank, hvis du ikke får samme betingelser!

Forbrug til gaver

Alle giver gaver. HVOR store gaver kan du egentlig få råd til?

Ferier

At rejse er at leve - siges det. Hvordan får du råd til ferierejser?

Gadgets

Ny mobiltelefon eller iPad? Vi elsker vores gadgets - få råd til dem!

Opsparing

At spare op er godt - og smart. Få gode råd til at spare op nemt og smertefrit!

Afbetalingskøb

Købe på afbetaling kan være fristende, men er det den billigste løsning?

Klem banken

Forhandler du med din bank? Hvis du ikke gør, snyder du dig selv!