Er dyre gaver altid bedst?

Nej – så langt fra! Det, der virkelig tæller, når det handler om gaver, er omtanke og betænksomhed. En gave, der er fundet til den helt unikke person, er meget mere berigende for modtageren, end en tilfældigt valgt og dyr gave.

Et godt eksempel: Hvis der er tale om en fødselsdag, kan du google dig frem til den sten, der passer til fødselsmåneden. For eksempel er det ametyst, der passer til februar. Find så et lille smykke eller noget andet, der indeholder en ametyst. Det er ikke spor dyrt, der er en historie bag – og det er en gave, der viser, at du faktisk forholder dig til modtageren! Du kan finde de såkaldte fødselssten helt ned til under 40 kroner!

Gaver på afbetaling?

Som udgangspunkt er svaret nej! Der er næppe nogen, der ønsker, at du sætter dig i gæld for at de kan modtage en gave fra dig. Og husk, at køber du gaver på afbetaling, betaler du renter og gebyrer. Så er det meget smartere at starte en plan for opsparing, så du altid har penge til at købe gaver. Og det er faktisk nemt nok. Sæt dig ned og lav en liste over alle, du giver til på et år – fødselsdage og jul og alt det der. Sæt et beløb af til hver af dem. Læg tallene sammen og du har det beløb, du skal spare op for altid at være på forkant!

Husk, at har du pengene til det, er der MANGE penge at spare ved at købe gaver til hele året under januarudsalget. Faktisk så mange penge at spare, at det vil kunne betale sig at tage et kortvarigt kviklån for at købe alle gaverne på én gang!

Forbrug til gaver

Alle giver gaver. HVOR store gaver kan du egentlig få råd til?

Ferier

At rejse er at leve - siges det. Hvordan får du råd til ferierejser?

Gadgets

Ny mobiltelefon eller iPad? Vi elsker vores gadgets - få råd til dem!

Opsparing

At spare op er godt - og smart. Få gode råd til at spare op nemt og smertefrit!

Afbetalingskøb

Købe på afbetaling kan være fristende, men er det den billigste løsning?

Klem banken

Forhandler du med din bank? Hvis du ikke gør, snyder du dig selv!