Billige banklån online – åbent 24/7

Banklån med lav rente – lån i bank hurtigt og billigst online

Det har aldrig været nemmere at få billig banklån rente, og vi har gjort det endnu nemmere for dig ved samle de billigste udbydere af banklån ét sted. Få et banklån billigst med lav rente på bare 2 minutter her, ansøg allerede i dag!

Trygt Bank har samlet Danmarks førende og bedste online långivere . Det er super enkelt og hurtigt at låne op til 350.000 kr., og oftest du får svar allerede inden for 15 minutter. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, og pengene må du bruge på lige netop det, som du har lyst til. Se udvalgte online banker nedenfor – eller se den fulde oversigt over online lån i Danmark her.


Banklån fra Bank Norwegian


Lånlet lån

Vi anbefaler ikke længere LånLet lån – brug i stedet:

Lån fra 3.000 kr. til 75.000 kr. super nemt og hurtigt uden at stille nogen form for sikkerhed. Ansøg allerede i dag og modtag pengene inden for få dage. Gør dine drømme til virkelighed med et lån fra Lånlet. Lån fra 3.000 kr. til 75.000 kr. uden at stille sikkerhed og uden at fortælle, hvad pengene skal bruges på.

Lånlet er et finansieringsselskab, som samarbejder med Basisbank, der har mere end 20 års erfaring som lånevirksomhed. Lånlet gør det nemt for dig at låne penge, og din ansøgning bliver behandlet hurtigt, anonymt og fortroligt, uden at der bliver stillet nærgående spørgsmål.

Lån fra 3.000 kr. til 75.000 kr. og brug dem på alt lige fra en ny fladskærm til en rejse eller et nyt køkken. Lånlet blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til, men for at kunne låne de mange penge skal du opfylde følgende betingelser: Du skal være fyldt 18 år, have fast bopæl i Danmark, du må ikke være registeret i RKI, og du skal have fast indtægt. Opfylder du disse betingelser, er chancerne for at kunne låne penge hos Lånlet gode. Bliver du godkendt, vil pengene blive overført til din konto inden for få dage.

Lånlet tilbyder desuden en tryghedsforsikring i tilfælde af dødsfald, arbedjsløshed, sygdom, ulykke o.l. Forsikringen koster 6% af den månedlige ydelse, og på den måde sikrer du dig selv, hvis uheldet skulle være ude. Klik på banneret oven over for at læse mere og for at låne pengene.


Selene lån

Mangler du penge nu og her, så er Selene Finans løsningen. Du kan låne op til 250.000 kr. uden sikkerhed og på kun ganske få minutter. Vi anbefaler ikke længere Selene lån – brug i stedet:

Mulighed for tryghedsforsikring ved arbejdsløshed, sygdom eller dødsfald! Selene Finans er en populær online lånudbyder, som tilbyder lån uden sikkerhed. Du kan låne helt op til 250.000 kr. uden at stille sikkerhed overhovedet. Du låner pengene online, og det tager kun få minutter, inden du får svar. Selene Finans blander sig overhovedet ikke i, hvad pengene skal bruges til, det bestemmer du helt selv.

Sikre dig selv og din familie! Hos Selene Finans har du mulighed for at tegne en tryghedsforsikring, som går ind indfrier eller dækker de månedlige betalinger i tilfælde af dødsfald, sygdom, arbejdsløshed osv. Forsikringen koster kun 6% af din månedlige ydelse og bliver betalt sammen med ydelsen.

Selene Finans Danmark er et danskejet finansieringsselskab med mere end 20 års erfaring. Selene Finans sætter kunden i centrum, og du vil altid opleve at få en venlig og professionel betjening af deres kompetente medarbejdere, hvis du kontakter dem. Alle ansøgninger bliver behandlet hurtigt, seriøst og 100% fortroligt.

For at kunne få et lån uden sikkerhed hos Selene Finans, skal du opfylde 4 betingelser. 1. Du skal have fast bopæl i Danmark. 2. Du skal være fyldt 18 år. 3. Du må ikke stå registreret hos RKI. 4. Du skal kunne dokumentere en fast indtægt.


Leasy lån / FOKUS Lån

Ønsker du at låne på til 50.000 kr. nemt, sikkert og hurtigt, så prøv et Leasy lån. Hos Leasy behøver du ikke stille sikkerhed for at låne penge – ansøg i dag!

Leasy er god til andet end elektronik og hårde hvidevarer! Hos Leasy kan du hurtigt og sikkert låne fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr. online. Det er helt enkelt og lynhurtigt at låne penge hos L´easy, og du skal hverken stille sikkerhed eller fortælle, hvad pengene skal bruges til. Udfyld blot låneansøgningen, så bliver du kontaktet og bliver du godkendt, så har du pengene i løbet af få dage. For at blive godkendt skal du være fyldt 20 år og ikke være registreret i RKI.

Med et Leasy kviklån på op til 50.000 kr. kan du indfri flere af dine små drømme og du har op til 5 år til at betale pengene tilbage. Ønsker du at få afviklet gælden hurtigere eller på én gang, kan dette gøres til enhver tid.


Ferratum lån

Ferratum er markedsførende inden for SMS lån og mikro lån. Send en SMS til Ferratum og lån op til 4.000 kr. på få minutter. Ansøg allerede i dag! Et SMS lån og mikrolån er faktisk det samme som et traditionelt online forbrugslån. Den store forskel ligger i, at man ansøger om lånet via SMS frem for via nettet. Ferratum er blandt de førende inden for mikrolån og SMS lån. Det er utroligt simpelt at ansøge om et SMS lån – du sender blot en SMS med navn, adresse, CPR nummer, email, postnummer samt lånebeløb og få minutter efter får du svar.

Er du godkendt til SMS lån hos Ferratum, følger du blot anvisningerne i SMS´en og få dage efter, står pengene på din konto – du har mulighed for at låne fra 500 kr. op til 4.000 kr. Hos Ferratum skal du ikke stille sikkerhed af nogen art og du bliver heller ikke spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Du skal dog opfylde følgende krav for at blive godkendt til SMS lån eller mikrolån: Du må ikke være registreret i RKI, du skal være fyldt 21 år og du skal have folkeregisteradresse i Danmark. Opfylder du disse krav er sandsynligheden for at blive godkendt til et SMS lån eller mikrolån stor.


DER lån

Få et DER quicklån på op til 25.000 kr. uden at du skal stille sikkerhed. Lån penge hos DER og brug dem på lige hvad du ønsker dig – ansøg allerede i dag! Hos DER kan du låne op til 25.000 kr. uden at skulle stille nogen form for sikkerhed og DER blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til. Udfyld ansøgningen og DER kontakter dig lynhurtigt, og bliver du godkendt, vil pengene stå på din konto i løbet af få dage.

At låne penge hos DER er rigtig nemt og går rigtig hurtigt. Men for at kunne komme i betragtning til et DER quicklån kræver det bl.a., at du er fyldt 20 år og ikke står i RKI registeret. Opfylder du disse krav, så er chancen for at kunne låne penge hos DER stor. Ansøg hos DER allerede i dag!


Husk at det er gratis at ansøge om lån hos alle ovenstående långivere, og du kan sagtens ansøge hos flere på én gang.

Se den komplette oversigt over lån her