Banklån online på 2 minutter

Danmarks største prissammenligning af banklån, opdateret lørdag, 23/3/19

Find billigste banklån online fra 3,9% i rente

Spar turen i banken: Sorter efter de kriterier, der passer dig, ansøg gratis om et banklån og hav penge på kontoen i morgen! Renten på online banklån er historisk lav og starter fra bare 3,9%. Ansøg nu og få svar med det samme!

Banklån på nettet

Hvad er et banklån, er der måske mange, der tænker? Et banklån er, som der ligger i ordet, et lån i banken, hvilket kan være et billigt banklån online eller lån i en fysisk bank. Der kan være flere årsager til, hvorfor man ønsker at optage et lån.
Nogen vælger f.eks. et lån for at kunne finansiere de 20% af købssummen på deres bolig, andre optager banklånet for at få mere luft i økonomien. Og så er der de, som optager et lån, så de kan udleve deres drømme om at komme på en eksotisk rejse, eller generelt bare gøre det, som de længe har gået og drømt for at nyde livet og få mere velvære. Ovenover kan du finde de billigste banklån online.

Billigt banklån online eller i banken

Overordnet kan man sige, at der findes 2 typer banklån, du kan optage; Billigt banklån online eller traditionelt lån i den fysiske bank. Vi vil ikke komme så meget ind over de traditionelle lån. Det er alt for individuelt, hvad det koster at låne, og hvor meget man kan låne, men sådan er det ikke med billige banklån online.
Netbanker skelner ikke mellem rig og fattig og ung eller gammel på samme måde som de traditionelle banker. For dem er vi alle lige, så derfor kan vi alle få et billigt lån online uden sikkerhed. Lån uden sikkerhed kan slet ikke komme på tale i de fysiske banker. De vil have sikkerhed, i form af pant, i enten din bil, båd, scooter eller hvad du nu har af værdi. Har du intet af værdi, så skal du slet ikke regne med, at de vil yde dig et lån.
Omvendt er det altså med netbankerne, som ikke kræver nogen form for sikkerhed for deres udlån. Du kan altså sidde i en lejebolig og ikke eje noget af værdi, men stadigvæk kan du få dig det billigste lån med lav rente.
De billigste lån, når man tager det faktum med, at du kan låne uden sikkerhed, kan altså meget vel være online banklån. Og sådan er det stort set med alle online aktiviteter – det er bare billigere på nettet!
Lad os se nærmere på banklån renten:

Banklån rente

Renten er oftest variabel og svinger meget fra bank til bank. Renten på online lån ligger fra 4,94% og opefter. Du skal dog ikke kigge for meget på renten, men nærmere ÅOP. ÅOP er de samlede omkostninger i procent, altså rente og stiftelsesomkosninger mv., og jo kortere løbetid jo højere ÅOP.
Se vores banklån beregner her:
Hvis vi kigger på et låneeksempel, hvor vi tager udgangspunkt i et lånebeløb på 90.000 kr. over 6 år, så viser banklån beregneren følgende:
Lånebeløb: 90.000 kr.
Løbetid: 6 år
Månedlig ydelse: 1.489 kr.
Debitorrente: 4,94%
ÅOP: 5,57%
Samlede kreditomkostninger: 15.681 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 105.681 kr.
Hvad koster et banklån i en fysisk bank, eller hvad renten er på et banklån i en fysisk bank, det kan være svært at svare på, da det bl.a. afhænger af dit forhold til banken, altså hvor god en kunde, du er. Dit forhold og hvor god en bankkunde du er, behøver du heldigvis slet ikke at bekymre dig om ved online lån. Online er vi alle lige!

Hvad koster et banklån?

Banklån er, som der ligger i ordet, et lån i banken. Renten er oftest variabel og svinger meget fra bank til bank. Hvad et banklån koster, kan være svært at svare på, da det bl.a. afhænger af dit forhold til banken, altså hvor god en kunde, du er.
Har du fået afslag på dit lån, kan du som et alternativ overveje et online forbrugslån, se dem i toppen af siden.

Banker i Danmark

Neden for har vi lavet en liste over samtlige banker i Danmark, hvor du har mulighed for at få et banklån. Vi har listet bankerne i vilkårlig rækkefølge:

Kreditforeningslån og boliglån

Skal du ud og låne til ny bolig, altså hus eller lejlighed, så skal realkreditinstituttet som regel på banen med et kreditforeningslån. Der findes mange typer boliglån som afdragsfrie boliglån, flexlån F1, F3, F5 eller F10, fastforrentede lån og andelsboliglån. Hvilket boliglån der er bedst og billigst afhænger igen af din situation. Husk at du nu selv skal finansiere 5% af købsprisen, hvilket er en ny regel pr. 1. november 2015. De resterende 15% kan du oftest få finansieret ved hjælp af et banklån.

Hvad er bidragssats?

Bidragssats er en løbende omkostning, som betales som en procentdel af restgælden. Størrelsen på bidragssatsen varierer fra realkreditinstitut til realkreditinstitut, så der kan være forskel på, hvad eksempel Nykredit tager i forhold til Nordea.
Bidragssatsen beregnes bl.a. ud fra, hvor stor en del af din bolig der er belånt, samt om du har flexlån eller fastforrentet lån. Bidragssatserne kan ligge på mellem 0,3 – 2,7% om året.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit er en kredit, du får stillet til rådighed. Kassekreditten virker ved, at du kan hæve op til et vist beløb kaldet kreditmaks. Du betaler kun rente af det beløb, du hæver. Det er derfor forkert at kalde en kassekredit  for et decideret banklån. Få en kassekredit her.

Rente på en kassekredit?

Renten på en kassekredit vil typisk ligge på mellem 6-9% afhængig af, om du er en god, middel eller dårlig bankkunde.

Er kassekredit eller lån billigst?

En kassekredit er billigst, hvis pengene blot skal bruges som reserve. Skal du have nyt køkken eller ny bil, vil et lån sikkert være billigst. Du skal tænke på, at renten på en kassekredit er højere end på et lån, men omvendt betaler du kun rente af beløb, du bruger. Det er derfor svært at svare konkret på, om det er en kassekredit eller et lån, der er billigst.
Finanskrisen
Finanskrisen opstod som en konsekvens af kæmpe mængder amerikanske suprime-lån fra bankerne til de amerikanske boligejere. Da boligpriserne begyndte at falde i 2007, faldt friværdien ligeledes, og boligejerne kunne ikke længere optage nye lån i deres huse. De nye lån var en forudsætning for, at boligejerne kunne betale renter og afdrag på deres eksisterende lån, hvilket de så ikke længere var i stand til, og dermed var finanskrisen skudt i gang.
Krisen kulminerede, da den store amerikanske bank, Lehman Brothers, indgav konkursbegæring den 15. september 2008. Begivenheden fik aktieindeksene verden over til at dykke kraftigt, og handlen gik praktisk  talt i stå, så de globale aktiemarkeder frøs til is.
Det var dog ikke kun Lehman Brothers, som bukkede under for finanskrisen. Neden for har vi listet rækken af danske banker som ligeledes krakkede:
 • Roskilde Bank
 • EBH Bank
 • Løkken Sparekasse
 • Straumur BurdarasI
 • Gudme Raaschou
 • Fionia Bank
 • Capinordic Bank
 • Eik Bank Danmark
 • Amagerbanken
 • Fjordbank Mors
 • Max Bank
 • Næstved-banken
 • Tønder Bank
 • Spar Lolland
Trygt Bank har samlet Danmarks førende og bedste online långivere . Det er super enkelt og hurtigt at låne op til 350.000 kr., og oftest du får svar allerede inden for 15 minutter. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, og pengene må du bruge på lige netop det, som du har lyst til. Se den fulde oversigt over online lån i Danmark her.

Hadsten Bank
Hadsten Bank blev grundlagt tilbage i 1908 og var en østjysk lokalbank med filialer i Hadsten, Langå og Århus. Hadsten Bank ændrede navn til Aarhus Lokalbank i 2007, men et år senere blev banken hårdt ramt af finanskrisen og endte med at blive opkøbt af Vestjysk Bank.
Hadsten Bank er altså lukket, og hjemmesiden her er en ren informationsside til gavn og nytte for potentielle låntagere. Et brugbart alternativ til disse lån er den type, der går under betegnelsen billige kviklån. Dem kan du se de bedste af her.