Billige banklån online – åbent 24/7

Banklån med lav rente – lån i bank hurtigt og billigst online

Det har aldrig været nemmere at få billig banklån rente, og vi har gjort det endnu nemmere for dig ved samle de billigste udbydere af banklån ét sted. Få et banklån billigst med lav rente på bare 2 minutter her, ansøg allerede i dag!

Trygt Bank har samlet Danmarks førende og bedste online långivere . Det er super enkelt og hurtigt at låne op til 350.000 kr., og oftest du får svar allerede inden for 15 minutter. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, og pengene må du bruge på lige netop det, som du har lyst til. Se udvalgte online banker nedenfor – eller se den fulde oversigt over online lån i Danmark her.


Banklån fra Bank Norwegian


 


Leasy lån / FOKUS Lån

Ønsker du at låne på til 50.000 kr. nemt, sikkert og hurtigt, så prøv et Leasy lån. Hos Leasy behøver du ikke stille sikkerhed for at låne penge – ansøg i dag!

Leasy er god til andet end elektronik og hårde hvidevarer! Hos Leasy kan du hurtigt og sikkert låne fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr. online. Det er helt enkelt og lynhurtigt at låne penge hos L´easy, og du skal hverken stille sikkerhed eller fortælle, hvad pengene skal bruges til. Udfyld blot låneansøgningen, så bliver du kontaktet og bliver du godkendt, så har du pengene i løbet af få dage. For at blive godkendt skal du være fyldt 20 år og ikke være registreret i RKI.

Med et Leasy kviklån på op til 50.000 kr. kan du indfri flere af dine små drømme og du har op til 5 år til at betale pengene tilbage. Ønsker du at få afviklet gælden hurtigere eller på én gang, kan dette gøres til enhver tid.


Ferratum lån

Ferratum er markedsførende inden for SMS lån og mikro lån. Send en SMS til Ferratum og lån op til 4.000 kr. på få minutter. Ansøg allerede i dag! Et SMS lån og mikrolån er faktisk det samme som et traditionelt online forbrugslån. Den store forskel ligger i, at man ansøger om lånet via SMS frem for via nettet. Ferratum er blandt de førende inden for mikrolån og SMS lån. Det er utroligt simpelt at ansøge om et SMS lån – du sender blot en SMS med navn, adresse, CPR nummer, email, postnummer samt lånebeløb og få minutter efter får du svar.

Er du godkendt til SMS lån hos Ferratum, følger du blot anvisningerne i SMS´en og få dage efter, står pengene på din konto – du har mulighed for at låne fra 500 kr. op til 4.000 kr. Hos Ferratum skal du ikke stille sikkerhed af nogen art og du bliver heller ikke spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Du skal dog opfylde følgende krav for at blive godkendt til SMS lån eller mikrolån: Du må ikke være registreret i RKI, du skal være fyldt 21 år og du skal have folkeregisteradresse i Danmark. Opfylder du disse krav er sandsynligheden for at blive godkendt til et SMS lån eller mikrolån stor.


DER lån

Få et DER quicklån på op til 25.000 kr. uden at du skal stille sikkerhed. Lån penge hos DER og brug dem på lige hvad du ønsker dig – ansøg allerede i dag! Hos DER kan du låne op til 25.000 kr. uden at skulle stille nogen form for sikkerhed og DER blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til. Udfyld ansøgningen og DER kontakter dig lynhurtigt, og bliver du godkendt, vil pengene stå på din konto i løbet af få dage.

At låne penge hos DER er rigtig nemt og går rigtig hurtigt. Men for at kunne komme i betragtning til et DER quicklån kræver det bl.a., at du er fyldt 20 år og ikke står i RKI registeret. Opfylder du disse krav, så er chancen for at kunne låne penge hos DER stor. Ansøg hos DER allerede i dag!


Husk at det er gratis at ansøge om lån hos alle ovenstående långivere, og du kan sagtens ansøge hos flere på én gang.

Se den komplette oversigt over lån her