Lån til indskud super nemt og super hurtigt

Mangler du penge til indskud / depositum? Her er løsningen!

Indskudslån i en fart:

Se alle lån til indskud

De fleste er bekendte med, at det bestemt ikke er gratis at flytte i ny bolig, og det gælder såvel ejerbolig som lejebolig. Kigger vi på lejebolig, så er indskud en af de helt store udgifter, som i øvrigt dækker over depositum og forudbetalt leje. Har du fundet din drømmebolig, men mangler du penge til indskud, så kan du låne dem her.  Vi har dem alle samlet her opdaterede søndag, 23. april 2017

Regler for indskud

Inden du skriver under på lejekontrakten, bør du kende reglerne omkring “depositum” og “forudbetalt husleje”. Nedenfor kigger vi nærmere på, hvad de hver især betyder, og hvad du bør vide om dem.

ansøgninger om lån i dag

har fået JA til et lån i dag!

Hvad er depositum?

Depositum er udlejers sikkerhed for, at du afleverer boligen i den aftalte stand. Er boligen ikke rengjort, ikke malet, er gulvene nedslidte osv., så kan udlejer bruge af pengene fra dit depositum til at udbedre dem.

Vær opmærksom på, at udlejer maksimalt må opkræve, hvad der svarer til 3 måneders husleje. Depositum skal i øvrigt beregnes af lejen før a conto bidrag; så skal du betale 6.000 kr. i husleje plus 500 kr. i a conto varme om måneden, så vil dit depositum blive 18.000 kr.

Hvad er forudbetalt husleje?

Forudbetalt husleje er en leje, du betaler forud, inden du flytter ind. Det er lidt forskelligt om lejer får sin forudbetalte husleje igen, når vedkommende flytter, eller om lejer i stedet “spiser af forudbetalingen” og dermed slipper for at skulle betale husleje de sidste 3 måneder. Udlejer må ligeledes maksimalt opkræve, hvad der svarer til 3 måneders husleje.

OBS: Udlejer må maksimalt opkræve et indskud, der svarer til 6 måneders husleje (3 måneders depositum og 3 måneders forudbetalt husleje). Er huslejen 6.000 kr., så er det ikke lovligt at opkræve mere end 36.000 kr. alt i alt.

Stor forskel på indskud

Der er rigtig stor forskel på, hvor stort indskuddet er rundt om i landet. Kigger vi på en almindelig 2 værelses lejlighed i Aalborg, så vil man cirka skulle betale 30.000 kr. i indskud, men i København vil man skulle betale helt op til 78.000 kr.

Især for unge mennesker uden en rigtig opsparing, kan det blive et rigtigt stort problem, når de skal ud på boligmarkedet. Kan de ikke låne til indskud af deres forældre, så er det eneste alternativ at låne penge til depositum på nettet eller i banken.

Mange stiller spørgsmålet; Forskellen på indskud og depositum? Der er ikke nogen forskel, da begrebet indskud dækker over blandt andet depositum.