Brug for at låne penge til kørekort?

Lån til motorcykelkørekort eller bil kørekort – Det tager kun 3 minutter!

Ønsker du bil kørekort eller MC kørekort, men mangler du pengene, så fortvivl ej; Det har heldigvis aldrig været nemmere at låne penge til kørekort! Her er lån til kørekort samlet ét sted – og det er billigere end et kørekort på afbetaling hos kørelæreren!

Billån

Vil du også låne til bilen?

Du kan også låne til din bil eller motorcykel med os! Klik her – så har du penge i morgen!
Kreditkort

Kreditkort alternativ

Psst: Der er et alternativ! Du kan få et kreditkort i stedet og betale af over tid. Så har du snart kørekort 😉

Hvad enten du ønsker at tage et motorcykelkørekort eller et kørekort til bil, så skal du regne med, at det cirka kommer til at koste dig 10.000 kr., plus minus. 10.000 kr. er mange penge, og måske har du ikke kunnet spare hele beløbet sammen?

At kunne komme rundt i bil er for mange mennesker rigtig vigtigt, for at deres hverdag kan fungere. Offentlig transport er en god ting, men det er sjældent, at det er optimalt, hvis man har lang vej på arbejde, og man skal nå og hente børn til kl.16.

Med et kørekort på hånden, har du mulighed for at få et job, som ligger længere væk fra din bopæl. Kørekortet koster måske en pose penge nu og her, men de kan hurtigt være tjent hjem i den anden ende, fordi det giver flere muligheder.

Har du ikke alle pengene selv, men er kørekortet vigtigt for, at din hverdag kan hænge sammen, så har du heldigvis mulighed for at låne. Du kan super nemt og super hurtigt optage et online lån, og kravene til dig er ganske lempelige, se nedenfor.

Du kan låne til bil eller MC kørekort, hvis:

  • Du er fyldt 18 år
  • Du ikke er registreret i RKI
  • Du har dansk bopælsadresse
  • Du har fast indtægt

Er kørekortet ikke så vigtigt for dig, at du ønsker at låne penge til det, så er alternativet naturligvis at spare sammen til det. Ved at spare sammen i stedet for at låne, slipper du for at betale renter og gebyrer.

Hvad koster et kørekort?

Et bil kørekort koster alt fra 9.000 til 15.000 kr., og et MC kørekort ligger på mellem 7.500 til 9.000 kr., afhængig af hvor i landet du befinder dig. Med i prisen får du lovpakken, teori samt kørelektioner på vej, manøvrebane og køreteknisk anlæg.

Kørekort på afbetaling?

Mange køreskoler tilbyder et kørekort på afbetaling, men hvis du regner på det, er det faktisk billigere at tage et lån til kørekort! Du sparer både renter og gebyrer, og du skal ikke rode med afdrag til et finansieringsselskab eller en kørelærer.