De billigste kviklån oversigt

Flere er gratis og rentefri!

Kviklån ( SMS lån ) er super populære, det er der ingen tvivl om. Faktisk er kviklån så populære, at hver fjerde dansker har taget et, og det er der flere forskellige årsager til. I guiden herunder går vi i dybden med kviklån, og hvorfor de er så populære. Overvejer du at tage et kviklån, så har vi samlet markedets bedste og billigste, hvor du får svar inden for få minutter. HUSK: det er gratis at ansøge, og du må gerne ansøge hos flere kviklånsudbydere på én gang. Listen er opdateret tirsdag, 28. februar 2017

ansøgninger om lån i dag

har fået JA til et lån i dag!

I har de bedste kviklån

★★★★★
5 5 1
Det er altid via trygt.dk jeg finde de bedste kviklån, når jeg mangler penge sidst på måneden. Det virker bare. TAK!

God oversigt og nemt at låne

★★★★★
5 5 1
Hvad kan jeg sige andet end at I gør det nemt og finde et godt kviklån. Thumbs up til jer!

Lån penge gratis og rentefrit med et kviklån

Én af de helt åbenlyse grunde til kviklånenes popularitet er, at du som ny kunde kan låne penge gratis og rentefrit i 30 dage. Og med gratis og rentefrit menes helt bogstaveligt, at du ikke kommer til at betale renter eller gebyrer overhovedet. Du låner eksempelvis 5.000 kr. og 30 dage senere, betaler du blot 5.000 kr. tilbage. – så enkelt og gratis er det!

Kviklånsfirmaerne lader altså alle nye kunder låne penge gratis, så de kan opleve, hvor nemt, bekvemt og hurtigt det er at optage et såkaldt hurtig lån. Har du tidligere taget et kviklån hos én af ovenstående lånefirmaer, kan du naturligvis vælge én af de andre gratis kviklånsudbydere.

Der er ingen tvivl om, at den heftige konkurrence på lånemarkedet, ligeledes er en væsentlig årsag til, at mange kviklånsudbydere vælger at lade førstegangskunder låne penge gratis og rentefrit. Der bliver kæmpet hårdt om de online bankkunder, og gratis lån er noget, kunderne kan bruge!

Kviklån i en fart - nemt og billigt

Billigste kviklån

Leder du efter det billigste kviklån, så er det blot at kigge i listen ovenover. Det bliver vel aldrig billigere end gratis, men det gælder dog kun nye kunder. Har du været kunde hos samtlige af de gratis udbydere af kviklån, og ønsker du nu at finde det billigste kviklån, så skal du kigge på ÅOP.

Fakta: Der bliver årligt taget 160.000 kviklån i Danmark med et samlet udlånsbeløb på cirka 500.000.000 kr.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og tallet viser de samlede kreditomkostninger, som du skal lægge oven i lånet. Ved at benytte dig af ÅOP kan du nemt sammenligne og finde det billigste kviklån. Se hvor nemt det er at sammenligne med låneeksemplet nedenfor.

Kviklån 5.000 kr.

Kviklån 5.000 kr. i 30 dage er et meget normalt lånebeløb, som de mange tager. Men hvad koster det at kviklåne 5.000 kr. i 30 dage, det ser vi nærmere på herunder:

Kviklån: 5.000 kr.

Løbetid: 30 dage

Debitorrente: 575,45%

ÅOP: 730,15

Kreditomkostninger: 950 kr.

Alle omkostninger som stiftelsesprovision, renter og gebyrer, beløber sig altså til 950 kr., så det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver 5.950 kr. efter 30 dage.

Låneeksemplet viser ganske præcist det billigste kviklån på markedet lige pt. Og du skal derudover have in mente, at det jo er et kviklån uden sikkerhed. Kviklån uden sikkerhed betyder kort og godt, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for de lånte penge. Kviklånsudbyderen tager dermed en stor risiko, da han ikke har pant eller sikkerhed for sit udlån.

Hvad er kviklån?

Mange stiller sig måske spørgsmålet; Hvad er kviklån? Kviklån er en betegnelse for et mindre lån på op til cirka 10.000 kr., som typisk har en løbetid på 15-45 dage. Låneprocessen er utrolig hurtig og enkel og består blot af en formular, som udfyldes online. Efter du har udfyldt formularen, får du svar inden for få minutter eller endda få sekunder.

En anden vigtig detalje, som kendetegner kviklån, er, at låneansøgeren slipper for en omfattende kreditvurdering, som de fleste kender fra den fysiske bankverden.

Øvrige kendte typer af lån, som vi bedst kan sammenligne kviklån med, ser du herunder:

 • Forbrugslån minder meget om kviklån. Forskellen mellem forbrugslån og kviklån er lånebeløbets størrelse samt løbetiden. Med et forbrugslån kan du låne helt op til 400.000 kr. og afdrage beløbet henover flere år.
 • SMS lån kaldes også for minilån, mobillån, lynlån eller mikrolån. Ja, i dag er der faktisk ingen forskel på disse typer lån og kviklån, og derfor har lånene fået fællesbetegnelsen SMS kviklån. Før i tiden, hvor det mobile bredbånd ikke var eksisterende, var SMS lån meget populære.

Kviklån på få minutter

Låneprocessen er yderst simpel, og den tager kun 2 minutter. Her er låneprocessen trin for trin:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Udfyld låneansøgning
 3. Pengene er på vej til din NemKonto

Du slutter af med at underskrive med dit NemID, hvorefter pengene bliver udbetalt til din NemKonto inden for 45 minutter på hverdage mellem kl. 8.00 og 19.00. Uden for dette tidsrum vil pengene stå på din konto hverdagen efter.

Og hvad kan du så bruge pengene til? Ja, det bestemmer du naturligvis helt selv! Det er sådan med kviklån, i modsætning til eksempelvis banklån, at der er ingen, som spørger ind til formålet med lånet. Vil du bruge pengene til en lille eksotisk ferie, en ny vaskemaskine, en ny fladskærm, en ny sofa, en ny cykel, en tatovering eller blot betale uforudsete udgifter, så gør du bare det – det er helt op til dig.

Kviklån 18 år

Normalt er det sådan, at jo yngre du er, jo sværere er det for dig at låne penge. Går du f.eks. i banken for at optage et banklån, så vil din alder helt sikkert være en faktor, som taler for, at du får afslag eller ikke kan låne så mange penge, som du måske håber på.

Omvendt ser det ud, hvis du vil låne penge online. Rigtig mange unge mennesker får lov til at tage et såkaldt kviklån 18 år, som er det yngste, man skal være for at tage et kviklån. Som 18 årig bliver man betragtet som voksen og myndig, og du kan derfor selv træffe egne beslutninger.

Er du i tvivl, så kan det dog anbefales, at du spørger en ældre person til råds. Du skulle nødig ende med at tage et kviklån, som du får svært ved at afdrage til tiden. Som med alle andre typer lån, så skal du tænke dig godt om og kun låne, hvis det er strengt nødvendigt.

Overvej dette inden du optager et kviklån:

Inden du optager kviklånet, bør du altid overveje alternative muligheder. Alternativer muligheder være sig:

 • Et bevilget overtræk
 • En kassekredit
 • Et forbrugslån via banken

Det kan tage noget længere tid at blive godkendt til at låne penge i banken, men det kan være et billigere alternativ, som du bør have in mente.

Hvilke oplysninger har du krav på?

Du har krav på en række oplysninger fra låneudbyderen, inden du optager kviklånet. Oplysningerne skal give dig mulighed for at sammenligne lånet med konkurrerende låneudbydere, så du får det billigste kviklån.

Oplysninger inden du tager kviklånet:

 • Det samlede kreditbeløb
 • Debitorrenten
 • Lånets løbetid
 • De årlige omkostninger i procent (ÅOP)
 • Det samlede beløb du skal betale tilbage
 • Lånetypen
 • Betingelser for at tilbagebetale lånet
 • Om der er fortrydelsesret
 • Konsekvenser hvis du ikke kan tilbagebetale lånet

Kviklånsudbydere som markedsfører sig i reklamer skal give følgende standardoplysninger:

Oplysninger i markedsføringen

 • Debitorrenten – og om den er fast eller variabel
 • Låneaftalens løbetid
 • De årlige omkostninger i procent (ÅOP)
 • Det samlede beløb, du skal betale tilbage, samt størrelsen på afdragene
 • De samlede kreditomkostninger
 • Det samlede lånebeløb

Inden du tager kviklånet

Det er altid en rigtig god ide at stille sig selv nogle kritiske spørgsmål, inden du låner penge. Stil dig selv følgende spørgsmål:

 • Kan min økonomi bære et kviklån? Afdrager du ikke til tiden, kan det blive dyrt i form af strafrenter og gebyrer.
 • Hvad koster kviklånet? Hav styr på de månedlige afdrag og vær sikker på, at dit rådighedsbeløb kan klare det. Kender du ikke dit rådighedsbeløb, så læg et budget og se hvor mange penge du har til rådighed efter de faste udgifter.
 • Er det billigere at spørge i banken? Kunne en kassekredit eller et bevilget overtræk være en mulighed?
 • Låner du blot fordi, at det er nemt og sjovt? Har du virkelig brug for pengene nu og her, eller burde du måske spare op til det, som du ønsker dig?

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du tager et kviklån. De 14 dage starter fra den dag, hvor låneaftalen er indgået. Hvis du vælger at fortryde, skal du kontakte låneudbyderen, inden fristens udløb. Det er altid en god ide at fortryde skriftligt, så du kan bevise det.

Efter du har fortrudt, har du 30 dage til at tilbagebetale lånebeløbet inklusiv eventuelle renter. OBS: Der kan være gebyrer forbundet med, at du fortryder visse gratis lån. Disse gebyrer skal dog være skrevet ind i låneaftalen, så du kender dem på forhånd.

Hvis ikke du kan tilbagebetale kviklånet

Inden du tager kviklånet, vil det fremgå, hvor lang løbetiden på lånet er, og når du kender dit rådighedsbeløb, så ved du også, om din økonomi kan klare det. Sker der noget uforudset, så du ikke kan tilbagebetale kviklånet, så kan låneudbyderen gøre følgende:

 • Forlænge dit lån mod et gebyr
 • Lave en afdragsordning mod ekstra renteomkostninger

Misligholder du fortsat din aftale, vil der blive sendt rykkere og i sidste ende, kan du risikere, at låneudbyderen sender dit lån til inkasso.

Klage over låneudbyder

Føler du dig uretfærdig behandlet i form af, at låneudbyderen opkræver for høje gebyrer eller ulovlige tillægsrenter. Eller mener du, at låneudbyderen bryder loven ved at ikke give en række lovpligtige oplysninger i sine reklamer, så har du mulighed for at klage til Ankenævnet, her.

Kviklån trods RKI

Kommer du forbi sider, som skriver, kviklån RKI ingen hindring, så skynd dig væk! Der findes flere lånefirmaer, som vil låne dig penge, til trods for at du er registreret i RKI. Det, du dog skal have in mente, er, at de bestemt ikke gør det for din skyld…

Du kommer til at betale rigtig høje renter og gebyrer, og skulle uheldet være ude, og du misser et afdrag eller to, så bliver det om muligt endnu dyrere… Er du af den ene eller anden årsag havnet i RKI, så lad være med at grave din grav dybere. Få kæmpet dig ud af Ribers registeret, som i dag hedder RKI Experian, og kom på rette køl igen. Hold dig langt væk fra kviklån trods RKI, det bliver din situation absolut kun værre af!

48 timers tænkepause på kviklån

Et flertal i Folketinget har vedtaget en 48 timers obligatorisk tænkepause på kviklån for at få folk til at tænke sig om en ekstra gang. Folketinget tvinger dermed folk til at sove på beslutningen i 2 nætter, før de endeligt siger ja til lånet. Lovforslaget træder i kraft 1. januar 2017