Få en kassekredit nemt her

Smart måde at låne på - og gratis 1. gangSøg GRATIS om kassekredit her

Kassekredit hos Vivus

Få ekstra luft i økonomien med en billig kassekredit, så du nemt og bekvemt kan købe det, du lige står og mangler. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du ønsker at trække på kassekreditten, og du betaler naturligvis kun rente af det beløb, du bruger.

mennesker har fået JA til en kassekredit i dag. Skal du også?

Hvad er en kassekredit?

Mange har hørt ordet kassekredit, men hvad er en kassekredit i grunden? Overordnet kan man sige, at en kassekredit er et slags lån, som gør det muligt at have et ekstra rådighedsbeløb, selv om kontoen er tom. Fordelen ved en kassekredit er som sagt, at du kun betaler rente af det beløb, du bruger.

  • Altid penge til uforudsete udgifter
  • Fleksibel tilbagebetaling som det passer dig
  • Betal kun rente af det trukne beløb

Det koster ikke noget at oprette en kassekredit, dog skal du i visse tilfælde betale en årlig provision eller årsgebyr for at have kassekreditten til rådighed. Provisionen vil typisk være en procentsats af kassekredittens maksimumgrænse, som afregnes på årsbasis. 4 ud af 10 danskere ved ikke, hvad de betaler i rente på deres kassekredit!

Få en kassekredit online nu

Kassekredit eller lån?

En kassekredit er fordelagtig for dig, hvis din konto af og til går i minus. Kassekreditten sørger for, at du ikke betaler høje renter af dette minus, så længe det er inden for kassekredittens maksimumbeløb. Går din konto kun sjældent i minus, så kan et kortfristet lån måske være mere fordelagtigt for dig. Med et kortfristet lån kan du hurtigt få gælden ud af verden. Se de mange muligheder for kortfristede lån. Renten på en kassekredit ligger normalt på 6-8%. Et alternativ – hvis dit behov for ekstra penge er af relativt kort varighed – er et af de meget populære og hurtige kviklån, som du kan se her.

Hvem kan få en kassekredit?

Der stilles en række simple krav, hvis du ønsker at oprette en kassekredit. Kravene varierer fra bank til bank, men typisk vil du blive mødt af følgende krav:

  • Du skal være minimum 18-20 år
  • Du skal have Nem-ID
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du skal have dansk telefonnummer
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have en aktiv mail-adresse

Opfylder du ovenstående krav, så har du gode chancer for at få en kassekredit med kredit.

Søg GRATIS om kassekredit her

OBS: Ønsker du en kassekredit på flere hundrede tusinde kroner, så vil långiver i visse tilfælde kræve, at der bliver stillet pant. Panten skal laves i form af et ejerpantebrev med pant i din bolig, bil eller andet aktiv. Det er ikke muligt at oprette en kassekredit i den størrelsesorden her på siden, så du kan nemt og bekvemt oprette en kassekredit uden at stille nogen former for pant eller anden sikkerhed overhovedet.

Hyppigt stillede spørgsmål omkring kassekreditter

Hvad hvis jeg overtrækker maksimumbeløbet? En kassekredit har et aftalt maksimum som f.eks. 25.000 kr. Overtrækker du dette beløb, vil du skulle betale overtræksrenter, som er en del højere end renten på kassekreditten. Hvad er renten på en kassekredit? Renten varierer rigtig meget fra bank til bank. Den dyreste kassekredit på markedet er Nordjyske Bank, som kræver 19,5% fra deres mindst attraktive kunder. Den billigste kassekredit er 3,75%, som Vestjysk Bank tilbyder deres bedste kunder. Som udgangspunkt skal renten ikke ligge højere end 6-8% på en kassekredit.

Alternativ til kassekredit:

Et gratis kreditkort – klik her

Kassekredit eller lån? Om du skal vælge en kassekredit eller et lån, afhænger af hvor mange penge du skal bruge, hvor længe og hvor ofte. Det kan derfor være svært at give et entydigt svar på, om du skal vælge det ene eller det andet. En kassekredit er dog god, hvis du altid vil have en buffer, så du kan klare uforudsete udgifter, eller du lige falder over et godt tilbud.

Her kan du låne penge billigt, hurtigt og trygt!

Oversigt over alle billige lånSMS Lån