Gratis og rentefrit lån uden gebyr

Lån penge gratis og rentefrit

Gratis og rentefrit lån lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke! Alle nye kunder kan tage et gratis lån helt uden renter og gebyr, og du kan faktisk låne op til 15.000 kr. rentefrit. Lån 15.000 kr. i dag og betal 15.000 kr. tilbage; simpelt, fristende og gratis! Listen er opdateret torsdag, 23. marts 2017

mennesker har fået godkendt et lån her i dag. Skal du også?

Ikke nok med at lånet er helt uden omkostninger, herunder stiftelsesomkostninger, så får du ligeledes super hurtig udbetaling. Har du dit NemID parat, efter du har brugt cirka 2 minutter på låneansøgningen, vil der maksimalt gå 30 sekunder, før du får svar. Bliver du godkendt, vil pengene blive udbetalt til din konto i løbet af få timer.

Gratis og rentefrit lån har dermed ikke kun den åbenlyse fordel, at det er uden og renter og gebyr, men ligeledes den kæmpe fordel, at du får pengene udbetalt med det samme. Hvad du så ønsker at bruge de mange “gratis penge” på, det er skam helt op til dig selv. Ingen af ovenstående udbydere af gratis lån, blander sig i formålet med at tage rentefrit lån, da de mener, at det er en privat sag; hvilket det i øvrigt er!

Lån uden renter og gebyr

Der er rigtig mange, som forsøger at opstille et skræmmebillede af hurtig lån, kviklån, online, SMS lån, forbrugslån, og hvad de ellers kaldes i folkemunde. Faktum er blot, at internettet er det eneste sted, hvor du kan få lån uden renter og gebyr, hvor første lån er gratis.

Det er meget svært at argumentere mod, at gratis lån er en ting, som folk bør holde sig fra. De eneste, som lån uden renter og gebyr er dårlige for, er bankerne, som på ingen måde kan hamle op med disse lån uden omkostninger for låntager.

Første lån er gratis: Lån 10.000 kr. og betal 10.000 kr. tilbage 30 dage senere – gratis og simpelt!

Ikke nok med at bankerne tager sig godt betalt i forhold til renter og gebyrer, de vil ligeledes have sikkerhed i ekstrem grad. Finanskrisen gjorde rigtig ondt på bankerne, hvilket i øvrigt var selvforskyldt, da de ydede massive lån til meget tvivlsomme låntagere.

Tager du et gratis og rentefrit lån online, skal du ikke tænke på sikkerhed eller pant. Grunden hertil er, at du låner uden sikkerhed, hvilket vil sige, at slipper for gældsbreve og ejerpantebreve. Du skal med andre ord ikke stille nogen form for sikkerhed for de lånte penge; risikoen ligger altså helt og holdent hos långiver.

Lån penge gratis og rentefrit i 30 dage

Lån gratis og rentefrit i 30 dage vil kunne gøre en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Kviklån er bestemt ikke kun for forbrugere, der ønsker en sum penge til sjov og ballade. Online lån er i lige så høj grad til alle de mennesker, som pludselig befinder sig i en klemt situation på grund af uforudsete og uforskyldte udgifter.

Går vaskemaskinen i stykker, bliver cyklen stjålet, ryger koblingen på bilen osv. De fleste af os spekulerer ikke over, at vi er afhængige af mange ting, for at vores hverdag kan fungere ordentlig. Først når tingene er gået i stykker eller er væk, går det op for os, at vi ikke kan undvære dem.

Har den pågældende ting rigtig stor betydning for vores hverdag, og bruges den hver dag, jamen så kan vi jo ikke vente en uge eller to på at få bevilget et banklån. Og hvorfor overhovedet gå i banken, når du kan låne penge rentefrit og gratis i 30 dage?

Gratis lån i 30 dage, eller med andre ord; lån første måned gratis, det er lige præcis det, som har gjort online lån super populære. På en måned, eller 30 dage helt præcist, vil du med stor sandsynlighed kunne spare pengene sammen og tilbagebetale dem uden renter og gebyrer, og så er den sag afsluttet.

Vi har sikkert alle sammen prøvet at sidde i banken for at få et banklån, og det er ikke nødvendigvis en behagelig situation. Skulle du komme i sådan en situation, så kræv følgende af din bankrådgiver, og se hvad han siger:

 • Lån gratis i 30 dage
 • Lån rentefrit i 30 dage

Det ville være utopi at tro, at banken nogensinde ville gå med til at yde gratis lån til nogen af deres kunder. Overhovedet at få bevilget et banklån kan for mange kunder være en udfordring, men det er heldigvis ikke længere et problem, grundet online lånene.

Hvem kan låne gratis?

Der stilles kun ganske få krav, hvis du vil låne gratis og rentefrit. Nedenfor ser du de overkommelige krav, som du skal kunne opfylde. Du skal:

 • Være fyldt 18 år
 • Have dansk adresse
 • Have NemID
 • Ikke være registreret i RKI

Gratis lån 18 år betyder, at når du er myndig, så må du blandt andet låne penge. Lån penge gratis 18 år kan være et rigtig godt tidspunkt, da du sikkert gerne vil låne til et kørekort, som du måske ikke lige har sparet op til.

Hvor meget kan jeg låne gratis og rentefrit?

Du kan låne en ganske stor sum penge. Du kan således låne gratis og rentefrit:

 • 1000 kr.
 • 2000 kr.
 • 3000 kr.
 • 4000 kr.
 • 5000 kr.
 • 10000 kr.
 • Ja, helt op til 15.000 kr. uden renter og gebyr i 7 dage, 14 dage og endda op til 30 dage.

Lån 20.000, 30.000, 50.000 kr. rentefrit og gratis kan desværre ikke lade sig gøre hos samme udbyder. Dog kan du altid ansøge hos flere udbydere på én gang, og på den måde kan du måske komme op på det ønskede lånebeløb, og det er stadig gratis og rentefrit.

Hvem tilbyder gratis lån?

En lang række af de kendte långivere, vi kender fra TV, tilbyder gratis lån. Du kan således låne penge gratis og rentefrit hos:

 • lendon.dk
 • ferratum.dk
 • vivus.dk
 • gokredit.dk
Hvad er rentefrit lån?

En rentefrit lån er kort og godt et lån, som er helt fri for renter. Rentefrit online lån er dog ikke kun frit for renter, men ligeledes alle former for gebyrer. Det er med andre ord helt gratis i 30 dage, hvis det er første gang, du låner det pågældende sted.

Her kan du låne penge billigt, hurtigt og trygt!

Oversigt over alle billige lånSMS Lån